Opět soutěž PAMPERS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2901
18.6.05 00:08

Opět soutěž PAMPERS

Zaslal: so 18. červen, 2005 0:04 Předmět:

Ahoj, mám dotaz k akci Pampers- Fisher Price (omlouvám se, že zakládám na tohle téma další diskusi, ale bohužel, když napíšu příspěvek do těch starších, tak se mi bůhvíproč nezobrazí v nových komentářích ..a odpovědi bych se těžko dočkala:(

1. Můžu poslat obaly na několik hraček NAJEDNOU, v jedné obálce? (např. na přísavku, telefon a housenku…)

2. Nevím, jak je to možné, ale teď poslední dobou v obchodě mívají JUMBO balení Pampers Active baby místo 80 ks jenom 76 ks. Platí tohle balení taky za 3 body?

Díky za odpověď,

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.6.05 09:54

Muzes najednou poslat obaly na vice hracek, ale hracky ti nemusi privezt stejne. Posilala jsem body na vkladaciho sneka (doporucuju) a prisavky do vany (take dobre) a snek mi prisel za mesic, kdezto ty prisavky asi az za tri mesice. Pritom dve smsky, ze budu mit hracky do mesice mi prisly take najednou za sebou. Tak se tim nenech zmast - maji, nebo meli v tom peknej binec - pry takovy zajem podcenili a pak museli dodatecne objednavat kamiony s hrackama z Polska nebo kdo vi odkud…:-)))
Co se tyka poctu plen v baleni tak to ti bohuzel neporadim, Jumbo balik pri nasem curani na noc mam pekne dlouho a protoze uz nesplnujeme velikost plenek na obalech, tak je mi to tak nejak jedno…

• Citovat
  • Upravit
278
18.6.05 12:14

Ahoj Míšo,
odpověď ti došla :) mrkni na http://www.mistecko.net/?… po levé straně dole jsou komentáře, najdeš tam svou odpověď ;)

čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.6.05 22:13

Já jsem tam včera volala kvůli těm plenkám, kterých je 76 a paní mi řekla, že to soutěžit může. Tak hned v pondělí to pošlu, ať to nakonec neprošvihnu. Martina a kvíďata

• Citovat
  • Upravit
319
19.6.05 14:08

Ahoj holky,nevíte někdo,jestli ta soutěž bude mít nějaký pokračování?
Díky L. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
6.5.06 19:49

Ahoj holky,

píšu do staré diskuze, doufám, že se někdo ozve :wink:
Ještě než se loni narodila malá, kamarádka mi poradila sbírat obaly od plenek. Tak sbírám, sbírám, mám už doma štosy obalů od Pampersek (kde soutěž už dávno skončila, jak jsem pochopila) a Huggies a já pořád čekám, jestli je nějak „neudám“. Už je můžu s klidným svědomím vyhodit :D , nevíte?

Díky za reakce,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
6.5.06 19:53

To nevím, jestli budeš mít klidné svědomí, když je vyhodíš :D
Já jsem to ale udělala a šuplík, který toho byl plný využila rozumněji… :lol:

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
6.5.06 19:57

Já vyhazuju moc ráda, ale třeba se ty Huggiesky taky nějak sbírají … nebo někde problesklo, že třeba bude další soutěž Pampers, tak sonduju … Při mé smůle se hned po vyhození příští měsíc nějaká akce rozjede :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
6.5.06 19:59

To znám, já mám taky takový „štěstí“ :wink:
D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.5.06 21:29

Tak koukám, že v tom nejsem sama:) Já mám taky plnou skříňku, tamtu soutěž jsme totiž prošvihli, takže sbírám pocitvě dál a doufám, že zase něco rozjedou :)

Orpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
6.5.06 21:34

Baby,

to zbieranie je podla mna uplne o nicom, pokial viem a poznam marketing tychto firiem, ak podporuju predaj nejakou takouto akciou, tak je to podpora teraz - a to dosiahnu tym, ze ten sutazny obal je nejako specialne oznaceny. Takze tie nazbierane by vam aj tak neuznali.
Aspon to je moja skusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.5.06 13:58

Opět se vracím k tématu sbírání obalů od Pampersek, pořád mi zavazí ve skříni :wink:
Dneska jsem nakoukla do letáku Carrefour od 17.5. a je tam akce na Pampers (od 299,–/za balení) a k tomu je připsáno Soutěž o dárky - tímto dávám tip a jestli se tam někdo vypravíte, dejte vědět, jestli se jedná o sbírání obalů a jakých … (jestli jsou nějak označené apod.)

Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect