Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chtěla bych vyzkoušet plenky cleaver(Billa),ale bojím se, aby nám neprotékaly atd…Jestli s nimi máte zkušenosti, prosím napište.Moc děkuji.
Zůza & Dáda (19 měsíců)
Někde jsem četla test plínek a tyhle vyšly z těch levnějších nejlíp.
Alenka
My je používáme a myslím že nejsou špatný,neprotekly nám a i kolem nožiček dobře těsní.Jediný co bych vytkla je že jsou to igelitky a jak byly ty vedra byla malá docela odpařená.
Maky a Terinka (14 měsíců)
My je používáme taky a jsem s nimi velmi spokojená. Ale je pravda, že je střídám s Pamperskama. Na noc se mi dokonce zdají ještě lepší. Když jde malá spát tak jí dám cleverku a v noci, když jí přebaluji, tak jí hodím pampersku. Někdy jí dokonce tu cleverku nechám celou noc. Při cleverce se mi nepročůrá ,ale s pamperskou jsem ji vždy musela celou převlézi. Jen, když je vedro, tak bych je do kočáru nedávala.My jsme se teda po nich nikdy nezapařili a to má malá ekzem.Takže já doporučuji…
Iva+Anežka(4 měsíce)
Taky máme vyzkoušené Clever. Jsme s nimi spokojení,jsou podobný jako Helen H. Nikdy malému neprotekly a to je co říct,protože denně vypije víc jak půl litru čaje nebo šťávy. Jsou to ale igelitky. Zatím malý opruzený nebyl,i když bylo vedro. Ve srovnání - včera měl pampers active,byli jsme venku pouze 2,5hod. a byl durch pročuraný. Byla jsem pěkně naštvaná,protože 2,5hod. mě nepřipadá dlouhá doba na to,aby ta plena a ještě k tomu drahá pamperska nevydržela ![]()
Katka +Honzík (už 1.rok
) ![]()
Taky musim tyhle plenky pochvalit, jsem s nima spokojena. Naopak se pripojuji ke kritice novych Pampers - taky uz mi dvakrat protekly. Driv jsem pouzivala Total Care na noc a pres den Billa Clever, ted paradoxne Pampers na den (na noc Tesco).
Marťoch
Ahoj holky,
moc vám děkuji za vaše rady, plenky vyzkoušíme a uvidíme. Pampersky jsme používali dříve, ale co udělali ty nové, tak nám přestali vyhovovat,
malej byl každou chvíli pročůraný
.
Hezký den.
Zůza & Dáda (19m)
Ahoj,my jsme taky používali Pemprsky od narození, ale poslední dobou se nám stává, že je i po hodině a půl úplně mokrý. Zkusila jsem Tesco plenky, ty levnější, jsou to igelitky, ale nejsou tak špatný, udrží to co Pemprsky. Možná to bude tím,že začal malej kvůli teplu více pít. Nevíte,kolik stojí ty plenky Clever? Diky za odpověď. ![]()
Ája a Davídek (9 měs.)