Co jako podlazku do ohradky?

35327
9.6.05 21:31

Co jako podlazku do ohradky?

Ahoj holky,
přemýšlím, co dát jako podlážku do dřevěné ohrádky 120×120 cm, kterou máme půjčenou od známých. Máme doma plovoucí podlahy a lino, což je dost studené a klouže to. Malá brzy přišla na to, že deka se dá na plovoucí podlaze dobře přitáhnout a zmuchlat a tak nemusí za hračkami lézt. Původně jsem uvažovala o pěnovém puzzle, ale po diskusi o jeho škodlivosti, jsem se rozhodla to neriskovat. Kus koberce by se zas špatně udržoval. Nemáte nějaký nápad? Něco, co neklouže, dá se to dobře čistit a špatně se to okusuje a žužlá. :wink:
Díky za nápady

Mroe + Julie 7 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
9.6.05 21:52

Nejlepší jsou ty pěnové karimatky, nejsou drahé, takže jich není škoda, když se nastříhaj. My tam máme i podložku z IKEI, ale ta stála kolem 1000,– a to je zbytečný, když je ohrádka jen takhle malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
9.6.05 22:00

Nebo to penove puzzle- male kostky. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 07:27

Ahoj, cokoliv, co by bylo pěnového, by naše malá stále žužlala a kousala (vyzkoušeno), takže jsme na plovoucí podlahu pořídili koberec 2×1m jako základnu na hraní. S udržováním není problém, protože od chvíle, kdy malá leze, tak již neublinkává… takže fakt v pohodě.. plus by se dal podle mne vyčistit … za chvilku ti to pometlo bude lítat po celém bytě, takže to stejně nijak uspokojivě nevyřešíš. Když malá jen lezla, tak měla kvůli chladu od podlahy či dlažby o vrstvu víc na nohou + když bylo teplo a bylo by jí vedro, tak měla jen punčocháče a molitanové chrániče na kolena - měla totiž jinak z tvrdé podlahy modřiny. Nyní již u všeho stojí, takže po kolenou toho už nenacvičí tolik = chrániče ani modřiíny nemá. Opravdu je vše jen záležitostí na pár týdnů = pak budeš řešit zase něco dalšího :-) V ohrádce ti vydrží chvilku, pak to nebude stačit, tak ať to řešení podlahy v ohrádce nevyjde moc draze :-)
 E.

• Citovat
  • Upravit
Radina
10.6.05 08:09

Já jsem si ustřihnula z 2cm vysokého molitanu kus, který přesně padne do ohrádky a ušila na něho potah z oranžového leskyma. Chvíli to používal syn jako válecí matraci-kobereček v pokojíčku a teď, když už ohrádku potřebuju sem tam pro malou, syn v její ohrádce spává v noci právě na tom „koberečku“. Skoro se o něho bijou =o)))))

• Citovat
  • Upravit
1130
10.6.05 08:18

Ahoj,
nejdříve jsem tam neměla nic, protože jsem si říkala, že jekor je dobrý, ale nakonec jsem tam dal peřinu. Ta se neosvědčila, protože se po tom malá nemohla moc dobře pohybovat. Nakonec jsme si tam od jedné dětské firmy nechali udělat matraci. Oni je dělají do dětských postýlek, tak jsme jim řekli akorát jinou velikost, právě 120×120, a oni nám ji udělali. Takže jsme tam měli matraci jako do postýlky.Pa Kubinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí