Vůně do zásuvky-je nebezpečná?

178
9.6.05 20:10

Vůně do zásuvky-je nebezpečná?

Ahoj holky,co se mi teď nestalo!Myju nádobí a koukám,že si malej hraje s botami v předsíni.Je tam i v zásuvce taková ta vůně ,co má výměnnou náplň s vodičkou a takovou tyčinkou se to tam jen zastrčí.No a já koukám-náplň vyndaná na zemi (tu zásuvku nemá sílu vytáhnout) a malej voňavej až v pusince…no fuj,nechápu jak tak silnej smraďák mohl strčit do pusy.No stalo se a já teď mám trochu strach,zda to není jedovaté?Celého jsem ho utřela, i plenkou v pusince a nechala ho se napít.Nemáte s tím některá zkušenost?Nic z toho vypít nemohl,jen to zřejmě strčil do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
9.6.05 20:13

Já osobně bych asi byla v klidu, když z toho nic vypít nemohl, ale tyhle vůně jsou jedna velká chemie, řekla bych, že v domácnosti s dítětem jsou velmi nevhodné. Dítě ty výpary čuchá a to moc dobře není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.05 20:32

Ahoj, chci ti jen napsat, ze tyle vune jsou pekne svinstvo, skodi uz jen to, ze je dychas, natoz, kdyz je vypijes… radsi bych to moc nenechavala nahode a zasla za doktorem. V casopisu Test byl zrovna nedavno test na takovyhle osvezovace vzduchu a nedopadlo to zrovna dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
9.6.05 21:02

Ahoj Milo,
malému se snad nic nestane, pokud to jen olízl, ale naprosto souhlasím s holkama, s tím, že vůně není nic jiného než roztok nějaké chemikálie, kterou člověk naprosto zbytečně vdechuje. Já doma nemám žádné osvěžovače a zrušila jsem i vůně a „stromečky“ v autě. Nevím, proč bych měla dobrovolně vdechovat nějaké chemikálie, v mnoha případech i rakovinotvorné :twisted: . Je to samozřejmě každého věc, ale řekla bych, že je to akorát parádní byznys pro výrobce :o. Ti nám vtloukají do hlavy, že bez vůně v autě, na WC, v ložnici i jinde se prostě neobejdeme, což je nesmysl..

Jinak samozřejmě doufám, že bude tvůj malý v pořádku :wink:

Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 07:28

Tyto vůně je opravdu je jedna velká chemie. Jsem teprve čekatelka, takže s rovnávat mohu pouze s mím psíkem, ale ten mi po vůni do zásuvky parádně otekl - také jsem tomu nevěřila, ale bohužel:-( Když jsem pö nějakém čase vrátila vůni do zásuvky, pes otekl zase.

Tereza

• Citovat
  • Upravit
850
10.6.05 10:03

Nám z vůně do zásuvky pochcípaly rybičky v akváriu.
Já miluju, když byt krásně voní, ale všechny jsem je zrušila a používám pouze vyjímečně.

Přeji ti, ať tvůj malý bez problémů.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
10.6.05 10:11

Jo a holky, já taky miluju, když byt voní, svého času jsem používala různé vonné svíčky, a i o těch jsem se v MF dočetla, že při hoření uvolňují nepovolené a rakovinotvorné látky, tak už je nepoužívám. Je to hrůza. Tak už používám jen normální svíčky bez vůně a doufám, že se o nich taky nedočtu, že jsou škodlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.6.05 14:27

Vůně je zlikvidovaná, malej v pohodě-jen měl ráno trošku průjem (ale to může být jen shoda okolností,protože teď už je to dobrý) a taťkovi zakážu tyhle sajrajty kupovat. čauky a díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
10.6.05 14:37

Holky, tak si kupte nějakou pěknou aromalampu, pár éterických olejíčků a můžete bezpečně vonět a vonět......Éteráčky navíc umí působyt na náladu - pomáhá třeba levandule s citrónem, když je mi smutno nebo jsem naštvaná, tohle vždycky zabere. Navíc levandule odhání hmyz, je to vlastně 2 v 1 :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
16.4.26 10:27
@Petr_1191 píše: Více

počkej, to nechápu, však když budu kypat ten olej na ty šutry, tak to bude za chvíli vypadat jak prase, mastné a bude se na to chytat prach… fakt to voní? jak jako že se vůně vypařuje jen tak z porezního povrchu kamene? máte to někdo vyzkoušené?? mně se to nějak nezdá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21838
16.4.26 10:34

Reklama a ve 21 let staré diskuzi. Péťo, kde jsi tu diskuzi vyhrabal :mrgreen: a ještě takovou blbinu nabízet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
16.4.26 10:37
@mado píše: Více

no to bude asi reklamní akcička vhodná pro posouzení adminem :mrgreen: jako s těmi šutry to je fakt kravina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.4.26 11:54

@Lucy75 To ne. Ono to není žádná novinka, v zahraničí se to používá už docela dlouho, tady to zatím nikdo moc nezná. S flekama mám zkušenost jen u jednoho oleje - teď si nezvpomenu na jméno, ale šlo to omýt. Ono to ten kámen do sebe vpije a pak vypouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí