Asi plaším, ale.......

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
184
9.6.05 21:50

Asi plaším, ale.......

Ahojky,
Chtěla jsem se zeptat, mám 3 měsíčního chlapečka, včera jsme měli očkování- Hexavac.
Dnes má průjem (2*) , žlutou vodnatou stolici, jelikož je usměvavý a bez teploty, tak nechci plašit.
Zrovna dnes jsme na:,–(ili Nutriton proti zvracení, ale to asi nemá vliv.
Děkuji za odpovědi.
Zdravíčko + Matýsek 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
9.6.05 21:58

Neboj, to určitě nebude nic hrozného. Různé střevní potíže (vč. průjmu) se můžou vyskytnou i po hexavakcíně. Jestli to bylo jen 2× a nemá horečku (to by u hexavakcíny mít neměl), tak dehydratace určitě nehrozí. Jen to sleduj, ráno uvidíš, ale myslím si, že to bude dobré.
 Jendys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.6.05 21:59

Ahoj,
ještě vydrž, očkování je prevít, naše malá měla reakce až týden a tři dny horečku (i u hexavak.). Záleží na mimi, to vaše to asi hůř snáší, upozornila bych na to ale Mudr. - může pak mít ty šetrnější vakcíny zdarma. Pokud ovšem nemáte Mudr. jako my, že řekne, že jsme malou nechali naočkovat nachlazenou a proto ty následky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.6.05 22:00

Ahojky Zdravičko,

každé mimčo reaguje na očkování svým způsobem. Buď ráda, že u vás se to obešlo jen s průjmem. Tělíčko prostě bojuje se šesti protilátkami najednou!
My měly pouze Tetravac a 2× k tomu navíc žloutenku a při druhém a třetím přeočkování, jsme měly 1,5dne zvýšenou teplotu (skoro 39°C!) spojenou s plačtivostí, citlivostí zadečku v místě vpichu,…
Držíme palčeky, ať už jste zítra bez průjmu!

Jarka a Domi (7,5měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.6.05 08:20

ahojky zdravíčko.o)))

Nutriton proti zvracení jsem dávala taky a střevní problémy u Michala nezpůsoboval. Bohužel po něm zvracel stejně jako bez něj - takže jsem mu ho dávala jen pár dní.

Průjem - měl taky minulej tejden - jen slabej - asi ode mě trošku chytl tu střevní virozu co jsem měla. pokud to není furt a bylo to jen 2× tak je to v pohodě - Michalovi se to během dvou dnů spravilo. Jinak dr. mi řekla kdyby průjem trval tak dát Santax(na průjem pro prcky) a případně rehydratační roztok Kulíšek - ale fakt to nebylo třeba. Michal kadí už od narození tak minimálně 3× denně - někdy i 5×…
Ten „průjem“ se projevoval jen vodnatější stoličkou - ale stejně tak častou jak normálně, tak jsem si z toho nic nedělala.
Takže myslím že to nic nebude. Ale když si nejsi jistá tak zvkus zavolat své dr..

S tou reakcí na hexavakcínu ti neporadím… My ji měli taky a způsobila jen větší spavost a asi hodinovou rozmrzelost 5 hodin po aplikaci…

Tak ať je vám brzo dobře

Markéta a Michal dnes už 16 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
10.6.05 08:36

Ahojky,

my taky měli Infanrix hexa -malý teda neměl průjem,ale každopádně srajdil ten den více.
Jinak nevím jestli kojíš,ale u kojených dětí je vodnatější stolice -sem,tam-normální.Byla jsem poučena PA,že dokonce opravdu může být s příměsí hlenu a dokonce dozelena(zelený hlen mě jednou taky vyděsil-malý měl rýmku,byly to snoplíky 8O )
Jen by neměla plena moc kysele zapáchat.

Pokud by to přetrvávalo i dnes a ty měla pochbnosti,sbal pokakanou plenu a šupajdi k dr.na radu.

Gabka a 4m.Štěpula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.6.05 10:13

Ahojky,

Všem moc děkuji za odpovědi, hlásím ranní stolici jako míchaná vajíčka, takže jsme opět ve formě. :P

Stejně ten internet je bomba, kvalitním hovínkům zdar :)

Zdravíčko + Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 13:13

Moje dcera měla průjem výhradně po Nutritonu…bacha na něj :-) obsahuje vlákninu, takže možná to s tím očkováním nemá až tak společného.
 Lenka

• Citovat
  • Upravit
184
10.6.05 23:22

Ahojky Lenko,
Jsme stejný případ, máme to také po Nutritonu, tak budeme přecházet na nemléčnou rýžovou kaši, prý to funguje.
Díky
Zdravíčko + Mates von blitkin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí