Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, me vysel mamatest 10 pozitivní 9.den po ovulaci. Byl tam duch. Když jsem ho porovnávala s testem z 8.dne, tak tam sice po zaschnuti možná něco bylo, ale bylo to tak rozmazané, že se to nedá považovat za výsledek. Takže za mě 9DPO mamatest 10.
Pět dní po oplodnění je blbost a vyhozené peníze, to ještě vajíčko volně pluje v děloze
Nejdřív tak 10., 11. den po ovulaci, někomu ale vyjde pozitivní test třeba až týden po vynechání MS. Je to individuální.
mamatest 9 dni po ovulacii a vacsine kociek z nasej temy rovnako.
12ty den po ovulacii by uz kazdy test mal ukazat aspon naznak.
Já bych řekla, že 5 dní po ZAHNÍZDĚNÍ, to mi přijde už možné, ale po oplodnění fakt ne. Možná s dvojkama ![]()
čiči, mozno neuveris(ani my sme neverili), ale jedna kocka u nas mala viditelnu ruzovu ciarku na mamateste na 6DPO. den ovulacie bol potvrdeny bazalkou aj ovu testami.
asi záleží na člověku, někdo má ten nárůst asi hodně rychlý, někdo pomalejší. Ale teda 6DPO, to je už na nějaký rekord ![]()
cici, ako som pisala, ani my sme neverili, a nebol to duch, ale normalna pekna ruzova ciarocka. ![]()
Nemám vše pročteno…
já si dělala test z lékárny za 200,– a ten je 4 dny před očekávanou MS. Prý ale bývá falešně pozitivní. No já ho měla nefalešně pozitivní…rodím za 6 týdnů ![]()
ahoj holky
chtěla jsem se poptat ,kdy jste si udělali těhoteský test a vyšel pozitivní ? jsou testy které se mohou dělat pět dní po oplodnění ,máte s nimi nějaké zkušenosti ? děkuju za odpovědi