Jsem těhotná?

5148
11.9.10 23:04

Jsem těhotná?

Mám dotázek k poslední menstruaci u mě došlo 23.7.2010 zhruba 28.8.2010 jsem si udělala TT a byla tam slabá čárka,jenže včera jsem opět dostala menstruaci.Chápu že jsem tehotna jinak by nebyly na testu 2 carky ale kracim jinak zadne jine bolesti nemam nema nekdo radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101647
11.9.10 23:07

Těžko říct… jsou 2 možnosti, bud to krvácení je například z důvodu hematomu a mimčo se udrží, nebo je to opravdu raný potrat a už se ti // ukazovat nebudou.
Asi by to chtělo stavit se u doktora, prohlédne tě a pošle na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
11.9.10 23:09

Díky za odpoved doufam ze to dopadne dobre ikdyz ja mam porad smulu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
11.9.10 23:12

Snad jo :-) i když takhle na začátku je to buď a nebo, ale zas pokud je mimčo v pořádku, tak zvládne neskutečné věci ;-) hlavně se šetři a vyraž k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
11.9.10 23:24

Kamarádka měla menstruaci do 4 měsíce…a má zdravý mimčo. Ale navštiv doktora..a to co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.9.10 15:38

ms může být celé těhu,ale zajdi si na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 17:58

Mám obavy

Ahojte holky potřebovala bych poradit…11.6. jsem dobrala poslední prášek antikoncepce…ms mi začala 14.6… Ms jsem tento měsíc ještě nedostala měla přijít pocitam kolem 14.7., dělala jsem si 5 testů a byly asi pozitivni, ale nebyly úplně silné jako ta druhá čárka, dneska jsem byla na gynde a Doktorka ještě nic neviděla, vzala mi krev a v pondělí si mám zavolat. Ale jsem z toho docela vykolejena…man tak 5 týden od prvního dne poslední ms…myslela jsem ze už něco uvidí… Stalo se vám to taky? Mám strach že se bude jednat třeba o mimoděložní, kdy nemám na testů úplně silnou tu čárku… :( :,( přikládám foto testů…digitální jsen dělala předevčírem a trn za ním včera odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.7.16 18:00

@Barbarela94 Ahoj, ještě je brzy, aby doktorka něco viděla a ty čárky mi přijdou docela silné :) až půjdeš k doktorce příště, tak si už odneseš fotečku :-) gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 18:03
@Dana V píše:
@Barbarela94 Ahoj, ještě je brzy, aby doktorka něco viděla a ty čárky mi přijdou docela silné :) až půjdeš k doktorce příště, tak si už odneseš fotečku :-) gratuluji :-)

Myslis Kočko? Já mám strach, a hlavně jsem stresový člověk který je že všeho posraný…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 18:08
@Barbarela94 píše:
Myslis Kočko? Já mám strach, a hlavně jsem stresový člověk který je že všeho posraný…:(

A mohu se zeptat jak ti byylo u tebe kdy jsi šla k doktorce a kdy něco viděla? Potrebuji nějak uklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.7.16 18:41

@Barbarela94 podle těch testů jsi podle mě těhotná, takové čárky jsem měla i po měsíci :) Hlavně klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 18:43
@Medisek píše:
@Barbarela94 podle těch testů jsi podle mě těhotná, takové čárky jsem měla i po měsíci :) Hlavně klid :)

Fakt? To me trošku uklidnila… a myslis ze je tedy brzo? Po jaké době Doktorka u tebe viděla něco, vaček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.7.16 18:52

@Barbarela94 u mě teda asi po 14 dnech. Naše malá je řekla bych tak 10 dní mladší než vycházelo podle MS a bylo tomu tak celé těhotenství a i porod přišel 10 dní po termínu podle MS. Takže si myslím, že to bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.7.16 18:53

@Barbarela94 Já jsem byla myslím v 6. týdnu na první prohlídce a už bylo vidět a pak v 8. týdnu bylo i srdíčko. Takže klid, ze začátku každý den hraje velkou roli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 18:54
@Medisek píše:
@Barbarela94 u mě teda asi po 14 dnech. Naše malá je řekla bych tak 10 dní mladší než vycházelo podle MS a bylo tomu tak celé těhotenství a i porod přišel 10 dní po termínu podle MS. Takže si myslím, že to bude v pořádku :)

Aha takže až 14 dní po ms viděla Doktorka na ultrazvuku… no jsen klidnější…doufám. Ze bude všechno v pořádku :) hlavně že je tvoje malá zdravá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí