Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám dotázek k poslední menstruaci u mě došlo 23.7.2010 zhruba 28.8.2010 jsem si udělala TT a byla tam slabá čárka,jenže včera jsem opět dostala menstruaci.Chápu že jsem tehotna jinak by nebyly na testu 2 carky ale kracim jinak zadne jine bolesti nemam nema nekdo radu?
Těžko říct… jsou 2 možnosti, bud to krvácení je například z důvodu hematomu a mimčo se udrží, nebo je to opravdu raný potrat a už se ti // ukazovat nebudou.
Asi by to chtělo stavit se u doktora, prohlédne tě a pošle na krev.
Díky za odpoved doufam ze to dopadne dobre ikdyz ja mam porad smulu ![]()
Snad jo
i když takhle na začátku je to buď a nebo, ale zas pokud je mimčo v pořádku, tak zvládne neskutečné věci
hlavně se šetři a vyraž k doktorovi.
Kamarádka měla menstruaci do 4 měsíce…a má zdravý mimčo. Ale navštiv doktora..a to co nejdřív ![]()
Ahojte holky potřebovala bych poradit…11.6. jsem dobrala poslední prášek antikoncepce…ms mi začala 14.6… Ms jsem tento měsíc ještě nedostala měla přijít pocitam kolem 14.7., dělala jsem si 5 testů a byly asi pozitivni, ale nebyly úplně silné jako ta druhá čárka, dneska jsem byla na gynde a Doktorka ještě nic neviděla, vzala mi krev a v pondělí si mám zavolat. Ale jsem z toho docela vykolejena…man tak 5 týden od prvního dne poslední ms…myslela jsem ze už něco uvidí… Stalo se vám to taky? Mám strach že se bude jednat třeba o mimoděložní, kdy nemám na testů úplně silnou tu čárku…
přikládám foto testů…digitální jsen dělala předevčírem a trn za ním včera odpoledne
@Barbarela94 Ahoj, ještě je brzy, aby doktorka něco viděla a ty čárky mi přijdou docela silné
až půjdeš k doktorce příště, tak si už odneseš fotečku
gratuluji ![]()
@Dana V píše:
@Barbarela94 Ahoj, ještě je brzy, aby doktorka něco viděla a ty čárky mi přijdou docela silnéaž půjdeš k doktorce příště, tak si už odneseš fotečku
gratuluji
Myslis Kočko? Já mám strach, a hlavně jsem stresový člověk který je že všeho posraný…:(
@Barbarela94 píše:
Myslis Kočko? Já mám strach, a hlavně jsem stresový člověk který je že všeho posraný…:(
A mohu se zeptat jak ti byylo u tebe kdy jsi šla k doktorce a kdy něco viděla? Potrebuji nějak uklidnit
@Barbarela94 podle těch testů jsi podle mě těhotná, takové čárky jsem měla i po měsíci
Hlavně klid ![]()
@Medisek píše:
@Barbarela94 podle těch testů jsi podle mě těhotná, takové čárky jsem měla i po měsíciHlavně klid
Fakt? To me trošku uklidnila… a myslis ze je tedy brzo? Po jaké době Doktorka u tebe viděla něco, vaček?
@Barbarela94 u mě teda asi po 14 dnech. Naše malá je řekla bych tak 10 dní mladší než vycházelo podle MS a bylo tomu tak celé těhotenství a i porod přišel 10 dní po termínu podle MS. Takže si myslím, že to bude v pořádku ![]()
@Barbarela94 Já jsem byla myslím v 6. týdnu na první prohlídce a už bylo vidět a pak v 8. týdnu bylo i srdíčko. Takže klid, ze začátku každý den hraje velkou roli ![]()
@Medisek píše:
@Barbarela94 u mě teda asi po 14 dnech. Naše malá je řekla bych tak 10 dní mladší než vycházelo podle MS a bylo tomu tak celé těhotenství a i porod přišel 10 dní po termínu podle MS. Takže si myslím, že to bude v pořádku
Aha takže až 14 dní po ms viděla Doktorka na ultrazvuku… no jsen klidnější…doufám. Ze bude všechno v pořádku
hlavně že je tvoje malá zdravá. ![]()