Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.7.16 18:55
@Dana V píše:
@Barbarela94 Já jsem byla myslím v 6. týdnu na první prohlídce a už bylo vidět a pak v 8. týdnu bylo i srdíčko. Takže klid, ze začátku každý den hraje velkou roli ;)

Děkuji… ať uz je pondělí :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.7.16 19:12
@Barbarela94 píše:
Ahojte holky potřebovala bych poradit…11.6. jsem dobrala poslední prášek antikoncepce…ms mi začala 14.6… Ms jsem tento měsíc ještě nedostala měla přijít pocitam kolem 14.7., dělala jsem si 5 testů a byly asi pozitivni, ale nebyly úplně silné jako ta druhá čárka, dneska jsem byla na gynde a Doktorka ještě nic neviděla, vzala mi krev a v pondělí si mám zavolat. Ale jsem z toho docela vykolejena…man tak 5 týden od prvního dne poslední ms…myslela jsem ze už něco uvidí… Stalo se vám to taky? Mám strach že se bude jednat třeba o mimoděložní, kdy nemám na testů úplně silnou tu čárku… :( :,( přikládám foto testů…digitální jsen dělala předevčírem a trn za ním včera odpoledne

Ahoj zakladatelko, buď v klidu…já byla u doktora několikrát a nic neviděl, ale HCG stoupalo a už mě chtěl posílat na mimoděložní a nakonec až 6 týdnů po očekávané MS se objevil váček rovnou se srdíčkem…vyšlo pak najevo, že je plod o 14 dní mladší, že jsem měla ovulaci až těsně před MS (kterou jsem už nedostala)…ty víš, kdy jsi měla ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 19:22
@Sněženka25 píše:
Ahoj zakladatelko, buď v klidu…já byla u doktora několikrát a nic neviděl, ale HCG stoupalo a už mě chtěl posílat na mimoděložní a nakonec až 6 týdnů po očekávané MS se objevil váček rovnou se srdíčkem…vyšlo pak najevo, že je plod o 14 dní mladší, že jsem měla ovulaci až těsně před MS (kterou jsem už nedostala)…ty víš, kdy jsi měla ovulaci?

Já ji měla nějak 30.6. byla jsen 27.6. na kontrole a Doktorka mi řekla ze budu mít ovulaci do dvou dnů na levém vaječníků..sex byl 30.6. co myslíš brzo že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.7.16 19:32
@Barbarela94 píše:
Já ji měla nějak 30.6. byla jsen 27.6. na kontrole a Doktorka mi řekla ze budu mít ovulaci do dvou dnů na levém vaječníků..sex byl 30.6. co myslíš brzo že? :)

Myslím, že příště tam už váček bude…Já teda nejsem žádná expertka na ranné těhotenství, ale dneska to jsou 3 týdny od ovulace, tak bych řekla, že je vše v normě…na UTZ ještě nic a testy pozitivní :) Hlavně se nestresuj, bude to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 22:25
@Sněženka25 píše:
Myslím, že příště tam už váček bude…Já teda nejsem žádná expertka na ranné těhotenství, ale dneska to jsou 3 týdny od ovulace, tak bych řekla, že je vše v normě…na UTZ ještě nic a testy pozitivní :) Hlavně se nestresuj, bude to dobré :)

Jeee tak to jsi mě moc potešila :) v pondělí budu volat na výsledky tak bych tu dala hned vědět… snad bych do příštího čtvrtka mohla jít na kontrolu a mohlo by jít něco vidět…ve čtvrtek odjíždíme na dovolenou tak ať máme ještě lepší náladu. :) Hlavně jsi mě úplně uklidnila a potěšila…dneska jsem z doktorky neměla ani dobrý pocit, byla taková nepříjemná a protivná tak mě to ještě více znervoznilo… :( udělala jsem si k večeru ještě test a byl opět pozitivní…fuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.16 01:06
@Medisek píše:
@Barbarela94 podle těch testů jsi podle mě těhotná, takové čárky jsem měla i po měsíci :) Hlavně klid :)

A ještě jsem se chtěla zeptat, ty čárky i ani po měsíci nesilily?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.7.16 07:55
@Barbarela94 píše:
Jeee tak to jsi mě moc potešila :) v pondělí budu volat na výsledky tak bych tu dala hned vědět… snad bych do příštího čtvrtka mohla jít na kontrolu a mohlo by jít něco vidět…ve čtvrtek odjíždíme na dovolenou tak ať máme ještě lepší náladu. :) Hlavně jsi mě úplně uklidnila a potěšila…dneska jsem z doktorky neměla ani dobrý pocit, byla taková nepříjemná a protivná tak mě to ještě více znervoznilo… :( udělala jsem si k večeru ještě test a byl opět pozitivní…fuuu :)

Jojo, za týden už tam asi něco bude vidět :-) Navíc, kdyby měla tvoje doktorka podezření na mimoděložní, tak by tě na to určitě upozornila, já musela podepsat i papír, že jsem srozuměná se svým stavem (pravděpodobným mimoděložným těhotenstvím) a že jsem poučená, že kdyby nastal problém, tak hned musím volat sanitku)…no a to „mimoděložní těhotenství“ oslaví brzy 2.narozeniny :lol: Kdyby jsi na kontrolu nešla do dovolené, tak si můžeš zajít na krev jako samoplátce, aby jsi viděla, jestli HCG stoupá, tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.16 08:22
@Sněženka25 píše:
Jojo, za týden už tam asi něco bude vidět :-) Navíc, kdyby měla tvoje doktorka podezření na mimoděložní, tak by tě na to určitě upozornila, já musela podepsat i papír, že jsem srozuměná se svým stavem (pravděpodobným mimoděložným těhotenstvím) a že jsem poučená, že kdyby nastal problém, tak hned musím volat sanitku)…no a to „mimoděložní těhotenství“ oslaví brzy 2.narozeniny :lol: Kdyby jsi na kontrolu nešla do dovolené, tak si můžeš zajít na krev jako samoplátce, aby jsi viděla, jestli HCG stoupá, tak jak má :)

Dobře dekuji moc…:) bylo fakt brzo tak ještě počkáme říkala že když si Zavolám v pondělí a bude to hCG 1500 tak si mě hned pozve a jak ne tak za 2 či 3 dny…já právě nevím hak stoupá rychle. :)Už jsem si to popsala a z toho 21.7. vypadá silnější. :) Zítra rano zkusuim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.16 09:59
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.16 15:42
@Sněženka25 píše:
Jojo, za týden už tam asi něco bude vidět :-) Navíc, kdyby měla tvoje doktorka podezření na mimoděložní, tak by tě na to určitě upozornila, já musela podepsat i papír, že jsem srozuměná se svým stavem (pravděpodobným mimoděložným těhotenstvím) a že jsem poučená, že kdyby nastal problém, tak hned musím volat sanitku)…no a to „mimoděložní těhotenství“ oslaví brzy 2.narozeniny :lol: Kdyby jsi na kontrolu nešla do dovolené, tak si můžeš zajít na krev jako samoplátce, aby jsi viděla, jestli HCG stoupá, tak jak má :)

Jest bych se chtěla zeptat včera mi brala krev a řekla ze si mám Teda v pondělí zavolat a podle toho hCG si ke pozve..pokud tedy bude nad 1500…ale vždyť v pondělí může být o hodně vyšší? Nebo ona nějak vi o kolik se denně zvyšuje :) jsem zmatená :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.7.16 15:38
@Barbarela94 píše:
Jest bych se chtěla zeptat včera mi brala krev a řekla ze si mám Teda v pondělí zavolat a podle toho hCG si ke pozve..pokud tedy bude nad 1500…ale vždyť v pondělí může být o hodně vyšší? Nebo ona nějak vi o kolik se denně zvyšuje :) jsem zmatená :D :D :D

Ahoj, promiń, nebyla jsem o víkendu doma…No jestli si to dobře pamatuju, tak by HCG mělo stoupnout o dvojnásobek za 2 dny…takže když máš například v pondělí 400, tak ve středu by mělo být 800, v pátek 1600… ale nejsem si jistá, už je to 2,5 roku, co jsem tohle řešila já..třeba mě někdo opraví :-) Pak dej vědt, jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí