Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda dámy, mám takovou prosbičku. Snažíme se s přítel teprve 2 měsíce o dítě
, ale mám zpožděnou menstr. o 4 dny. Já vím může se třeba jen zpozdit o pár dní, ale mě občas pobolívá v podbřišku hlavě když dělám prudký pohyby nebo když špatně sedím, v leže mě to nebolí
. Bolesti v podbřišku vždycky mívám až v den menzes. Močák to nebude, protože jsem včera dobrala poslední antibiotika na moč. infekci a podle testu jsem vyléčená. Dělala jsem si i těhu test a bohužel negativní. ![]()
Ahoj, zpoždění můžeš mít kvůli těm antibiotikům, ale já bych si udělala ještě jeden test na těhu. I sebeslabší druhá čárečka může znamenat těhotenství. Hodně štěstí!!! ![]()
mumík no ono zalezi kdy probehla ovulace a pak od toho datumu pricist +14dní … A pak se teprve povazuji ostatni dny za spozdeni ![]()
ahoj mumi,
určitě bych si udělala další test, mohla jsi mít později ovulaci a tak se to může na testu ukázat i později
Tak určitě zkus další testíky:-) přesně tak,že i jeden den může být nega a další den už slabší druhá čárečka,může znamenat těhu:-) držím pěsti:-):-)
Ahojky holky…3dny mám bolesti v podbřišku,jako by mi tam projížděli jehličky
Zpoždění menstruace mám 10 dní-tedy 47den a menstruace nikde…šíleně mi bolí prsa,mám je takové těžké a to mám 2prsa
O miminko se pokoušíme rok a půl…těhu test jsem si dělala naposled před 5 dny a byl negativní.
Bojím se zase zklamání tak vydržím co to půjde.Atřeba se na nás štěstí usměje…
ja mam zpozdeni uz 13dni zitra to bude dva tydny, neni to trosku dlouho? navic me boli v podbrisku jak kdbych to mela dostat asi uz 3 tydny ale porad nic taky me zacal pred 2 tydny bolet prsa, je mozne ze jsem tehotna, k doktorc ani do lekarny jit nemuzu protoze jsem jsem se prestehovala nedavno do cizinu a jeste tu doktora nemam, menstruaci jsem naposled mela od 22.4 do 27.4 a cely kveten jsem to nedostala, poradte ![]()
tak to jsme na tom stejne
taky mam strasne tezky prska a boli na dotek ani na brise lezet nemuzu
uvidis preju ti aby ti to dobre dopadlo podle tvych predstav ![]()
ahojky chtela jsem se zeptat mela jsem to dostat v nedeli…uz mam zpozdeni tri dny…neboli mne brichop jen porat jim ..uz skoro mesic..trochu sem pribrala…delala jsem si test ale byl negativni…ahoj ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat…před třemi dny jsem začala mírně špinit. Menstruace nepřichází… První den poslední menstruace jsem měla 7.1.2012 Nevíte co by to mohlo být? 5.12.2011 jsem byla na konizaci děložního čípku, ale vše proběhlo v pořádku a menstruaci jsem měla vždy pravidelnou.
Dobre rano,
Jdu si pro uklidneni.
Po vysazeni HA jsem mela pul roku hodne nepravidelnou MS a pak prestala uplne, pul roku jsem nemenstruovala. Lwtos v unoru ms prisla a od te doby chodi pravidelne kazdy mesic! Jenze, ted po pul roce mi zase meska. Jsem 33 dc, 2 dny slaboulince spinim a mam bolesti podbrisku (obcas i dost slusnou krec), myslite si, ze se to jeste rozjede nebo opet stopka? ![]()
Jen doplnim, ze nekdy kolem 14 dc jsem mela 2 dny bolesti bricha (ovulace?).
Diky za nazory!
@Susen35 nesnazim. Jsem cerstve single. Ale ted si me nahlodala. Jenze to bych musela byt tehotna od pulky kvetna a to uz bych mela plno jinych priznaku ne? Plus teda bych asi nemela normalni menstruaci minuly mesic…nebo ano??
@truelly ted se stresuju, ze to nemam
nejhorsi jsou ty krece