Kdy si udělat těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1479
29.11.17 18:32

@Maminka53 t @Maminka53 tak to je super a kdy jsi mela posledni MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.11.17 20:11

@evíček 84 2.11. Mela byt 1.11. Tak uz jSem neco tusila. Mam vzdy presne snad i na hodinu :). Ted bych mela byt 4tt podle tehotenske kalkulacky. Za dva tydny jdu k dr tak uvidime. Test mi ukazal// den pred MS. Ale snad od zacatku jsem tusila ze to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
2.12.17 09:24

@Maminka53 a jak jsme četla tvuj prvni prispevek tak jsi mela ms v rijnu a pak toho 2.11 jen slabou.Tak to uvidis co ti rekne dr v kolikatym jsi mě spis zarazi to spineni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.18 19:51

Dobrý večer chtěla bych se na něco zeptat minulý měsíc 18 mi začala ms končila mi v pátek a v pátek jsem měla nechránění sex a přítel se do mě dvakrát za tu noc udělal myslíte si že bych mohla být těhotná ?

• Citovat
  • Upravit
34473
5.11.18 20:07
@Anonymní píše:
Dobrý večer chtěla bych se na něco zeptat minulý měsíc 18 mi začala ms končila mi v pátek a v pátek jsem měla nechránění sex a přítel se do mě dvakrát za tu noc udělal myslíte si že bych mohla být těhotná ?

Panebože :roll: jo mohla, představ si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16052
6.11.18 06:06
@Anonymní píše:
Dobrý večer chtěla bych se na něco zeptat minulý měsíc 18 mi začala ms končila mi v pátek a v pátek jsem měla nechránění sex a přítel se do mě dvakrát za tu noc udělal myslíte si že bych mohla být těhotná ?

Tohle by se fakt množit nemělo !!!! :roll: :roll: :roll:
Souložila jsi? Pak ano, bohužel můžeš být těhotná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 21:45

Ahoj, mám nepravidelnou menstruaci, kolísá den, dva, i tři. Poslední mi začala 30.7. a ovulaci podle testu jsem měla 12.8.
Kdy mám zkusit test, když nevím, kdy by mi (ne)měla přijít? Děkuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11659
22.8.21 22:01
@Anonymní píše:
Ahoj, mám nepravidelnou menstruaci, kolísá den, dva, i tři. Poslední mi začala 30.7. a ovulaci podle testu jsem měla 12.8.
Kdy mám zkusit test, když nevím, kdy by mi (ne)měla přijít? Děkuju :mavam:

Tak pokud máš potvrzeno ovulaci testem tak od pozitivního je oči do 48 hodin takže 13-14 den Už by si měla pěknou částku aspoň většinou pak jsou případy i kdy se uvolňuje pomaleji HCG takže kdyby byl negativní tak za pár dní znova ale většinou od oči do ms je 12-14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 22:04

@Kajka9
Takže zítra asi ne. Takže víkend?

• Citovat
  • Upravit
11659
22.8.21 22:09
@Anonymní píše:
Kdy mám zkusit test, když nevím, kdy by mi (ne)měla přijít? Děkuju :mavam:

Tak třeba já 11 dpo měla dálnice jako blázen ale s tím že žádné testy jsme nedělala ale prostě já ovu citila.. musíš počítat že od pozitivního testu mohla proběhnout za 2 dny..myslim ze by si klidně 9-10den něco mohla vidět Ale taky ne…jestli chceš tak to zkus a za třeba 4 dny znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 22:13

@Kajka9 Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2377
5.10.21 13:08

Zeny delaly byste test? S muzem si davame pozor, ale za tehu bych byla rada, cykly mam 26 - 28, dnes je den 29 a 2 dny jen spinim, ale byli jsme na dovolene, tak zpoždění může být tim. Podle me těhotná na 99 % nejsem, ale doma mi zbyl jeden test, tak me to láká.. ale říkám si, ze bych spíš měla pockat, jestli se nerozjede ms, nebo si mam udelat test? Ja vim, hrabe mi. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.5.22 02:15

Kdy testovat průkazně

Ahoj holky,
měla jsem nechráněný pohl. styk 30. 4., bylo to pár dní po MS. Pozoruju zvětšená a bolestivá prsa. Testy jsem si udělala už tři :mrgreen:, ale všechny byly negativní. Což jsem i věděla, že budou, je extrémně brzy… Kdy si myslíte, že by to tak mohlo být vidět, pokud těhotná jsem? Nevím, kdy mám ovulaci, ale MS bych měla dostat opět někdy po 20. 5.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.10.22 12:37

Dobrý den chtěla bych se zeptat se dělá těhotena test je pozitivní něco tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...