Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.Dělala sis těhotenský test?Asi taky řečnická otázka,když o tom nic nepíšeš.Jinak si myslím,že může být zpoždění způsobeno kojením.Taky stále kojím a MS mám někdy nepravidelnou,zpožděnou.
Mám-li odpovědět na otázku, zda to může být kojením, tak ano, zvlášť pokud jsi kojila častěji než dříve.
Zatím jsem netestovala, právě mi to přijde, že je to možný s tím kojením. Akorát plaším, páč další neplánujem
dík za uklidnění ![]()
Zakladatelka
Ahoj tak urco bude zakopany pes v kojeni
Predosledni MS se mi zpozdila asi o 40dnu. Tak sem z hruzou testovala
Hormony siliiiiiiiii
Jj, to bude kojením… Jsem se na to ptala teď i na gyndě, bo jsem už týden marně čekala a náhodou jsem tam byla a doktor říkal, že dokud kojím, tak to nemám vůbec řešit, že mi na to ani nic nedá
![]()
Dobrý den. Já mám ten samý problém. Akorát mě u toho bolí podbřišek… Je to možné???? Díky ![]()
Tak jo, zase jedna začátečnická otázka (a to už mám 3 děti
)…
Měla jsem v neděli-pondělí dostat menzes a doteď nic. Předtím byla pravidelná po 21-3 dnech. Kojím přes den i v noci. Může být to vynechání způsobeno kojením? Těhotná z čeho být spíš nemám, kdyby jo, tak je to fakt ten případ, že někde mimo ukáplo a nějakým nedopatřením si to dolezlo až k tomu mýmu vajíčku.
Píšu anonymně, protože to tu chodí občas šmírovat rodina a nemusí hned vědět, že jo…