Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, ve středu jsme přijeli do Itálie a já to poprvé dostala. Už to mám 5 den a včera jsem si vzala vložku a šla se poprojít cca na 4 hodiny, skoro nic-jen malinkatá kapička. Šla jsem spát, vzbudila jsem se a měla jsem normálně hnědé špinění s malinko krve ale fakt málo. Šli jsme ven, no a najednou zase normální krev, tak já nevím, myslela jsem že to už končí. Jsem u moře takže bych byla ráda, můžete mi poradit jestli myslíte že to bude déle nebo?
Moment uvařím si za chvíli kafe, možná ti to vyvěštím.
Tak pokud jsi to dostala poprvé, tak budeš muset ještě svoje tělo pozorovat a hlavně se bude muset tvoje tělo nastavit. Musíš počítat s takovými výkyvy. Nikdo ti nedokáže říct, jak to bude probíhat, ani jak dlouho.
No jestli to máš poprvé tak těžko říct jak to budeš mít, to ma každý jinak. Ale když to vezmu podle sebe, tak to vždycky vypadá, že bude konec a pak se to ještě na 2-3 dny rozjede.
@Anonymní píše:
Ahoj, ve středu jsme přijeli do Itálie a já to poprvé dostala. Už to mám 5 den a včera jsem si vzala vložku a šla se poprojít cca na 4 hodiny, skoro nic-jen malinkatá kapička. Šla jsem spát, vzbudila jsem se a měla jsem normálně hnědé špinění s malinko krve ale fakt málo. Šli jsme ven, no a najednou zase normální krev, tak já nevím, myslela jsem že to už končí. Jsem u moře takže bych byla ráda, můžete mi poradit jestli myslíte že to bude déle nebo?
A tampony máš? Řekla bych, že už to dnes skončí, ale změna klimatu občas MS rozhodí.
@Russet píše:
A tampony máš? Řekla bych, že už to dnes skončí, ale změna klimatu občas MS rozhodí.
Jojo, musela jsem, bez more bych to tu nedala