Velké sražené kusy krve

1785
25.6.22 22:31

Zkus nějaké skupiny na fb, kde by mohlo být širší spektrum žen, které mají různé gynekologické problémy.
Ovšem já bych hledala jiného doktora, udělala si kompletní vyšetření krve a všeho. Nepřišlo by mi normální menstruovat každé dva týdny. Tohle zničeho nic mi normální nepřipadá.
Jinak si zkus zatím pořídit ty menstruační kalhotky. Ty by prý měly tu krev udržet. V tvém případě bych je užívala v kombinaci s vložkou. Vložka by pojmula to nejhorší a kalhotky zabránily protečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
25.6.22 22:34

Kolik je ti let? Planujes jeste tehotenstvi? Zvazila bych hormonalni telisko - Mirenu, Levosert. Nebo myomektomii (predtim expertni ultrasonograficke vysetreni delohy)

• Citovat
  • Upravit
1557
26.6.22 02:06

Endometrioza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
26.6.22 05:41

Najdi si kvalitní gynekoložku. Podle toho co popisuješ, tak zdravá nejsi. Tohle normální není.

• Citovat
  • Upravit
2512
26.6.22 08:02

Byla jsi na nejakem vysetreni poradnem? Hysteroskopii? Pokud ne, tak se zkus objednat do myomove poradny u Apolinare v Praze, jsou tam fakt odbornici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.6.22 08:47

Asi bych zkusila jineho lekare..ja mela takove problemy po porodu, zpusobovala je cysta..ale i tak mi na silne krvaceni napsala gyndarka leky, nejak od D se jmenovaly, nevim uz presne nazev..poslala ma na utz do nemocnice..beres antikoncepci? Ta by taky mela pomoct…nepouzivala bych vlozky, ja jsem to resila ms kalhotkama + nejvetsi ms kalisek..tak jsem mohla aspon 4 hodiny v kuse v noci spat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.22 09:20

Měla jsem podobné problémy, ale ne takové kusy, spíš hodně krve. Časem se našel myom, byl malý, cca 0,5 cm. Už ho nemám a menstruaci mám normální. Mně tedy doktorka ani neříkala, že to tam necháme, ale hned mě hnala na operaci, aby se myom nezvětšoval.

Najdi jiného doktora a prober to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí