Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus nějaké skupiny na fb, kde by mohlo být širší spektrum žen, které mají různé gynekologické problémy.
Ovšem já bych hledala jiného doktora, udělala si kompletní vyšetření krve a všeho. Nepřišlo by mi normální menstruovat každé dva týdny. Tohle zničeho nic mi normální nepřipadá.
Jinak si zkus zatím pořídit ty menstruační kalhotky. Ty by prý měly tu krev udržet. V tvém případě bych je užívala v kombinaci s vložkou. Vložka by pojmula to nejhorší a kalhotky zabránily protečení.
Kolik je ti let? Planujes jeste tehotenstvi? Zvazila bych hormonalni telisko - Mirenu, Levosert. Nebo myomektomii (predtim expertni ultrasonograficke vysetreni delohy)
Najdi si kvalitní gynekoložku. Podle toho co popisuješ, tak zdravá nejsi. Tohle normální není.
Byla jsi na nejakem vysetreni poradnem? Hysteroskopii? Pokud ne, tak se zkus objednat do myomove poradny u Apolinare v Praze, jsou tam fakt odbornici…
Asi bych zkusila jineho lekare..ja mela takove problemy po porodu, zpusobovala je cysta..ale i tak mi na silne krvaceni napsala gyndarka leky, nejak od D se jmenovaly, nevim uz presne nazev..poslala ma na utz do nemocnice..beres antikoncepci? Ta by taky mela pomoct…nepouzivala bych vlozky, ja jsem to resila ms kalhotkama + nejvetsi ms kalisek..tak jsem mohla aspon 4 hodiny v kuse v noci spat..
Měla jsem podobné problémy, ale ne takové kusy, spíš hodně krve. Časem se našel myom, byl malý, cca 0,5 cm. Už ho nemám a menstruaci mám normální. Mně tedy doktorka ani neříkala, že to tam necháme, ale hned mě hnala na operaci, aby se myom nezvětšoval.
Najdi jiného doktora a prober to.