Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám s tímto tělískem menstruaci pravidelně každý měsíc. Takže jsem spíš nervózní, když mi sem tam vynechá.
Ja mám už 3.telisko po sobě (mírena).
Ke konci druhého mi začala normálně menstruace, přesně po 4 týdnech (měla jsem ji asi půl roku). S nasazením nového už zase nic.
Občas spinim, tzn. pocity menstruace, 1-2 dny špinění a konec.
Podle doktorky je to ok.
Ja mam s teliskem menstruaci nepravidelnou a jen obcas. Treba jednou za ctvrt roku a jeste slabou. Takze mozne to je.
S tím tělískem to tak občas je no
mám tělísko od prosince, první MS jsem měla, pak dlouhou dobu nic, někdy mám špinění, jindy normální MS třeba jeden den
A podle gynekoložky je vše v pořádku
Ahoj ženský asi budu znít jako pitomá tak se omlouvám se hloupý dotaz. Mám zavedené levosert tělísko zhruba rok a půl. Měla jsem jednou menstruaci a to na začátku zavedení. Byla jsem po dvou porodech po roce, tudíž jsem klasickou menstruaci jsem neměla už tak čtyři roky ( 2 tehotenstvi, kojení…). Před pár dny jsem začala mít výtok, bolesti v podbřišku. Hned jsem si nasadila gynimun rapid na bakteriální infekci (byla jsem v bazénu a mívám to často, kvasinky, infekce). Dnes ráno mě začalo bolet v podbřišku, a začala jsem krvácet. Tudíž asi je to menstruace? Po roce a půl když mám tělísko? Je fakt že jsem teď v celkem velkém stresu…