Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosím, nevíte někdo jestli je klučičí jméno Timeo (krátce) v seznamu jmen paní Kappové?
Pokud ano a je u nás povoleno, kdy má svátek?
Vím že Timeó je povoleno a svátek je v dubnu.
Někde jsem ale slyšela že jde i Timeo a svátek by měl být snad listopad. Nemohu ale dohledat.
U nás na matrice mají bohužel jen stare vydání knihy a tak nevím kde to zjistit ![]()
Děkuji
Dvě vteřiny na googlu a vím, Timea je v květnu a Timeo je na Ondru, 30. listopadu a od roku 45 se narodili dva, takže povolené to je. Dvě vteřiny času
, tak hlavně že chceš origoš jméno, tohle fakt nepochopím.
Příspěvek upraven 02.02.23 v 10:25
Timeo- Mužské jméno, 30.11. Timea ( ženské ) - 18.5. V seznamu paní Knappové jsem našla Timea.
Děkuj moc.
A omlouvám se, pokud se někoho dotklo, že se ptám
Mě se vyhledat nepodařilo.
@MMarcela píše:
Prosím, nevíte někdo jestli je klučičí jméno Timeo (krátce) v seznamu jmen paní Kappové?
Pokud ano a je u nás povoleno, kdy má svátek?Vím že Timeó je povoleno a svátek je v dubnu.
Někde jsem ale slyšela že jde i Timeo a svátek by měl být snad listopad. Nemohu ale dohledat.
U nás na matrice mají bohužel jen stare vydání knihy a tak nevím kde to zjistit
Děkuji
Uplně se děsim toho že si jednou moje dcera dovede domu dospělýho chlapa s podobným jménem. Jo, na malym dítěti to nezní blbě. Jen mi připadá, že ty lidi dneska nepřemýšlej nad tim, že jejich dítě bude jednou dospělej člověk. A zní to jako Linteo.
Neber si to osobně, patřím mezi upřímný lidi. ![]()