Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky .Sem asi šílena,ale chci se zeptat kdo mel po IVF zavedeny dvojky a obe se chytly,kdy se vám ukazal pozitivní první testík,hcg je u dvojek višší to vím,ja mam po druhem ivf. Pervní sme meli jen jedno ktere se chytlo a ukazal semi testik pozitivni 6den po transferu slabe,skoncilo to v 7 tydnu:-( ted sme si nechali dve zavest a skousela sem schvalne testovat dnes 5den je pozitivní ale to je urcite porad zbytek pregnylu ktery me byl pichnut pred 10 dnama 10 000J…tak se chci zeptat jak to bylo u vas holčiny:-) dekuju
@jessikka píše:
Já testovala 11. den po ET. A byla krásná
a mela si dve embrijka nebo jedno?:-)))
@1985 Měla jsem jen jedno, ale ono je fakt lepší to neuspěchat. Když tam nic nenajdeš, jen znervozníš. A když ano, tak to můžte být falešně pozitivní. Vydrž!!!!
Příspěvek upraven 01.05.12 v 11:44
my zaváděli jednu 5ti denní Blastocystu a 8mý den po ET byla dálnice jak blázen a 14tý den v krvi Hcg 3300
já testovala 7. den po ET a bylo pozitivní, bála jsem se že je to pozůstatek pregnylu, ale nebyl, protože jsem navíc chytla hyperstimulační syndrom, což jasně signalizovalo, že se něco děje…a dělo ![]()
přeju hodně moc štěstí a pevné nervy, vím, jak to pomalu utíká a jak jsou nervy na pochodu! drž se a ať je to „ONO“ ![]()
@mikela píše:
já testovala 7. den po ET a bylo pozitivní, bála jsem se že je to pozůstatek pregnylu, ale nebyl, protože jsem navíc chytla hyperstimulační syndrom, což jasně signalizovalo, že se něco děje…a dělo
přeju hodně moc štěstí a pevné nervy, vím, jak to pomalu utíká a jak jsou nervy na pochodu! drž se a ať je to „ONO“
Prosimte ja taky mela hyperstimulační syndrom ale jen po OPU 3 dny pak to ustalo…takze ume to ted bude jeste ten pregnyl asi ?
je fakt, že já neměla dávku 10.000 jednotek, měla jsem menší a přesto jsem se bála, že je to on, ale pokud zkusíš za dva, tři dny testnout znovu a čárka bude silnější, tak už to pregnyl není.
Já jsem zkoušela testovat asi 2. den po ET, jen abych viděla pregnylovku, a byla tam, a byla úplně slaboučká - takže dle mého můžeš 5. den po ET mít čárku i z pregnylu, i z těhu… když už jsi začala tak brzo, tak zkoušej každý den další testy…
No jinak já v prvním těhu měla ohss pozdní, ale trval dlouho, a v druhém 7. den po ET mi bylo celý den blbě, zvracela jsem, čekala jsem, že se ohss rozjíždí… a ono to přestalo. V obou případech se chytly dvojky a doktor říkal, že to podruhé byl reakce na zvyšující se hcg, ale holt „slabší“
.
děkuju holky,tak to byl vážně pregnyl dnes odpoledne už sněhobílo…ted mužu doufat aby se mi za pár dnu zase oběvily:-)
Taky jsem po transféru 28.4. 2bobíci 120h kultivace a dnes sněhobílo.
Mám darované vajíčko takže anonymně
Tereza
@Anonymní píše:
Taky jsem po transféru 28.4. 2bobíci 120h kultivace a dnes sněhobílo.
Mám darované vajíčko takže anonymně
Tereza
No vždyť je dnes čtvrtý den. To by byl zázrak, kdyby tam už něco bylo.