Časté snažení

106
30.4.12 13:33

Časté snažení

Ahoj. S manželem se snažíme o druhé miminko už skoro rok a stále nepŕichází. Napadlo mě jestli to taky nemůže být tím že v době okolo ovulace se snažíme každý den tŕeba i 3 nebo 4 dny po sobě. Zajímalo by mě jestli v měsíci kdy jste otěhotněly jste se snažily taky více dní po sobě nebo ne? Může to nějak vadit? Nechceme zase ale nic prošvihnout :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
30.4.12 13:37

Nám se nejvíc osvědčilo se nesnažit :) Na ovulaci nemyslet, prostě se milovat, když chceme… Sice to chvíli trvalo, ale zase zjišťuju, že dítě přišlo v ideální dobu: v práci to je teď dost divný, tak jsem ráda, že tam nejsem, manžel zase povýšil, takže má lepší peníze - prostě asi to bylo správně, že jsme si počkali :)

Tak držím palec, ať to brzo vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.12 13:45

V prvním těhotenství to bylo obden a v druhém jsem přesně věděla, kdy mám ovu, tak v ten den, ve třetím jsme se nesnažili, otěhotněla jsem přes dámskou barierovou ochranu, ovu proběhla zřejmě cca 48h po styku.
Ty si jsi ovulací absolutně jistá, kdy ji máš? A první dítko šlo rychle nebo byl též problém? po roce snahy bych se už asi začla poohlížet, kde by nám mohli pomoct, přinejmenším spermiogram, hormonální profil, folikulometrie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.4.12 14:00

První se zadaŕilo taky po roce. Snažíme se 10 měsíců a v červnu mě čeká návštěva doktora. Ovulaci vím kdy mám proto se snažíme vždy den pŕed v době ovulace a radši i den po ní ale možná by bylo lepší to nedělat tak často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.4.12 14:08

Já jsem někde četla (asi tady, kde jinde)…že se maj nechat spermie dozrát…čili ideální je údajně sex každej druhej den
My to tak dělali a podařilo se hned (i když to o pár týdnů později nedopadlo nejlíp)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
30.4.12 14:54

nejlepší je začít už před ovulací tak zhruba 2 dny a ob den …aby spermije dostatečně dozráli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
30.4.12 14:58

Dle mého se snažíte v dobré dny. Chce to jen trpělivost, ono se časem zadaří. Pravděpodobnost otěhu je bohužel jen 20%, pokud se přesně trefíte a pokud je vám na 30, tak je to už jen 15%. Těch faktorů je tam mnohem více než se jen pomilovat na plodné dny.
Ale k dotazu - já jsem s prvním otěhotněla, když jsme se milovali večer před ovu, já pak hned usnula (bez mytí) a následující ráno (den ovu) jsme to zopakovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
30.4.12 15:17

A co svicka po styku? Me to pomohlo;-) Mam abnormalne zahnutou delohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.4.12 15:55

Je fakt, že podložit zadek a chvíli vydržet jsme taky praktikovali v době, kdy se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí