Kdy ti óznamit, kdyz ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
27.8.10 08:24

Moc gratuluji :palec: Jsem podruhé těhu a už podruhé jsem to musela rodičům sdělit už v 5.týdnu, protože jsme v obou případech jeli na společnou dovolenou. Ostatním to říkáme až po 3. měsících, tj. po 12. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
27.8.10 08:35

Gratuluju!
A super, že se tetelíš, to je moc dobře.

Nicméně, respektovala bych přání své ženy. Víš, on je to takový zvláštní čas, ne nadarmo se říká „jiný stav“, ženská, když otěhotní, zvlášť chtěně a poprvé, je opravdu najednu někde jinde. Možná se objeví ještě spousta momentů, kdy budete mít úplně jiný pohled na věc a tobě to třeba přijde nepochopitelné, ber na ni ohledy. Zažívá cosi jedinečného, a nedá se to srovnat s tvým tetelením (při vší úctě).

Ty důvody, proč to zatím nechce oznamovat, mohou být různé, racionální i naprosto iracionální a v podstatě nevysvětlitelné. Třeba si to jen chce zatím užívat v intimitě vás dvou, aniž by se „její těhotenství“ stalo okamžitě „majetkem“ všech. Ono to často tak bývá, že hlavně babičky se okamžitě šíleně nadchnou a začnou těhotnou zasypávat množstvím dotazů, rad, případně rovnou věcí do výbavičky atd., začnou plánovat, vymýšlet jména a co já vím … a těhotné to nenesou úplně dobře.

Znovu, za mě, respektuj rozhodnutí své ženy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
27.8.10 08:44

Ze všeho nejdřív velká gratulace :potlesk: :kytka: .My jsme ten den co mi vyšel pozitivní test jeli za kamarádama do hospody,tak jsme to tam oznámili s tím,že 100% jisté to ještě není.A po ultrazvuku někdy v 10tt jsme to oznámili rodičům a kamarádům potvrdili.Ted jsem 36tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
27.8.10 08:45

My to budeme oznamovat za týden, budu v desátém týdnu. Tchán a moje mamina mají narozeniny, tak se to hodí. A bude to stejně jako loni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.8.10 08:46

Aghata: vytesat do kamene. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.8.10 08:46

takže taky mooc gratuluji,…
a asi bých těhu oznámila až po tom 3.měsíci těhu,…taky jsme to měli tak naplánováno,jen jsem své nej kamarádce řekla že jsem těhu,ujišťovala že to nikomu neřekne a ejhle…ta to pak řekla svojí ségře a nakonec se to rozkřiklo po celé práci až se to nakonec dozvěděli i ostaní v rodině,takže jsme z toho byla docela znechucená,takovou novinu jsme chtěli říct sami,…
takže neboj,buď trpelivý,…jednou to budete muset říct… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
27.8.10 09:04

Tak já to taky nechtěla oznámit dokud to nebude 100% potvrzené od Dr.,upozornila jsem na to manžela a co myslíte? Než jsem se vrátila ze záchodu,tak už to všichni věděli přes ICQ :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.8.10 09:33

ja jsem mela prvni tehu zamlkle,a to jsme zrovan rekli vsem,a druhe tehu jsem rekla jenmanzelovi a mamince a a az bylo :srdce: v 8tt tak vsem ale,mela jsem strach sz do 12tt a mam vlastne pořád:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.10 16:16

jsem těhotná potřetí..
první jsme oznámili někdy hnedka, tak 6tt? jen nejbližší rodině, ale ti to „rozkecali“ :wink: hnedka dál.. v 16tt jsem potratila a nikdo neví do teď proč.. a tehdy jsem byla ráda, že to všichni věděli. chovali se úžasssně, opět se rozhlášení té smutné věci konalo přes naše rodiče. byla jsem tehdy moc ráda, že to vědí, že se nevyptávají, případně když jsem chtěla, vyprávěli oni, a jaké bylo moje překvapení, když jsem se dozvěděla, že skoro všichni si něčím takovým prošli. sice to zní hrozně, a le já byla vlastně „ráda“, že nejsem exot, je se to stává všem a že to bude dobré..
podruhé (to už se vše povedlo jak mělo) jsme to udělali stejně..

teď jsem těhot. potřetí, a rodičům a sourozencům jsme to řekli hned. širší rodině tentokrát až po ukončeném 12tt, ale mělo to své důvody..

určitě si o tom promluv s manželkou, ne každá rodina je stejná, jako moje, ne každá třeba podrží stejně.. třeba pochopíš proč ona nechce a třeba ona pochopí proč ty ano a uvidíš, na čem se domluvíte!

každopádně přeju, ať to co já nikdy řešit nebudete muset! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
377
27.8.10 16:44

Gratuluju, ať to vyjde :potlesk: .
Já první těhu oznámila dost brzy - už si teda nepamatuju kdy. Druhé těhu jsem taky oznámila po potvrzení srdíčka ale ve 13tt to nedopadlo… :cry: . Takže třetí těhu jsme oznámili veřejně až po plodovce, protože to byly opět celkem nervy, jestli to dopadne dobře.Že jsem těhu vědělo do té doby jen pár lidí, kde to „zatlouct“ nešlo. Pokud bude vše ok, počkala bych aspoň do 10tt, to se už většinou dává těhu průkazka a blíží se konec nejkritičtějšího období. Vím, že je to těžké vydržet :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí