Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Takže: Na zelenině je od uk 4m ale ne ze skleniček vařím, ve 3m uchopovala hračky, hlavu drží snad od 2m, přátáčet na břuch se začala ke konci 3m sudy válí od ukončeného 4m a plazí se od konce 5m, teď jí bude 6m a brzy vypadá, že bude sedět
Kazde dite dela tyhle veci jind.
Dcera drzela hlavu uz v porodnici.. konicky pasla dobre ve 3tydnech, hracky brala kolem 3m, preacela se ve 4m, v 5m valela sudy.
Ja kojila ale kamaradk co nekojily zacaly davat zeleninu po uk. 4.mesici
Diky holky, nam bude 22.9 3 mesice a hracky jeste neumi chytit a to ukonceny je teda az v 5 mesici?
@Lusy22 píše:
Diky holky, nam bude 22.9 3 mesice a hracky jeste neumi chytit a to ukonceny je teda az v 5 mesici?
ukončený 4. měsíc je tehdy, až ti malej bude slavit 4 měsíce
@Lusy22 píše:
22.září už ale bylo ![]()
@Lusy22 píše:
v 5 měsísíci neexistuje, je buď v 5. měsíci a nebo 5 měsících ![]()
A vidite chybu ze jeste nedrzi e nestrka hracky do pusy ci ma jeste cas? takze kdyz ma 22.10 3 mesice tak 22.11 ma 4 dutiz muze zeleninku?
Holky omlouvamse ja seem se spletla. Takze 22.11 slavi 4 mesice tak uz muzu zeleninku jo?
@Baby86 A stema hrackama nevadi ze je tak pozadu a jak ste zacinaly? ja davam chrastitko do ruky a ona ho pusti
@Lusy22 neboj se, kdyby něco nebylo v pořádku tak ti to doktor řekne, že máte nějak cvičit… naše malá taky začala brát věci do ručičky až docela dlouho teď na konci srpna oslavila rok a ještě pořád nechodí prostě každý miminko je jiný. Holt máš doma pohodáře ![]()
@Lusy22 Nezda se mi pozadu
Opravdu kazde miminko je jine
Ja mam nedonoseneho kluka a hracky mi chytal dobre az v 5 mesicich. Ty pokroky kolikrat prichazi ze dne na den ![]()
@parketka Jojo lina bylauz v brise ze se neotocila a mama musela trpet cisare ![]()
Ahoj maminky, jsem tu z dotazem KDY deticky se pretaci, drzi dobre hlavicku, sedi a kdy chytaji hracky do ruky a davaji si je do pusy? a odkdy jste davaly zeleninku z obchodu (ve sklenickach) kdyz je dite na UM? Dekuji