Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj chtěla bych se optat zda se někdo nějak nevyzná ve snech či nemá doma snář.. už 3 noci se mi zdá stále ten samý sen.. Jsem v 6 měsíci a čekáme holčičku.. Můj sen probíhá tak, že se mi začne hýbat břicho a já ležím jenom v tričku na gauči a chci se na bříško podívat(vrchem otvorem na hlavu) a když nadzvednu tričko nevidím vůbec mé bříško na povrchu ale uvnitř.. vidím mé dítě od krve jak na mě mává a usmívá se.. neznamená to nic špatného?? moc děkuji za odpovědi
Nic špatného to neznamená. Já měla v těhotenství hotový noční můry
. Je to normální, buď v klidu
. Tohle ti určitě potvrdí skoro každá druhá mamina.
Já tedy snář nemám, ani se v tom nevyznám, ale sny mám dost šílené a živé celé těhotenství
bohužel i dost spíš až nočních můr, jak se něco s mimi děje… ![]()
To jsou tvoje strachy o mimi. To je celý a pak se ti zdaj tyhle kraviny. Já když se mi blížil porod, tak se mi zdálo, že jsem porodila netvora ve sprše, pak jsem rodila hadrovou panenku a vrchol bylo, když se mi zdálo, že jsem porodila dítě o velikosti asi 15cm a to začlo samo chodit a mluvit
normální mešuge ![]()
Nebála bych se, jak píšou holky, je to vcelku normální. Myslím, že každý pociťuje úzkost a strach, aby bylo vše OK. Mně se kupříkladu jednou zdálo, že mám miminko..holčičku, a když jsem koukla do kočárku, tak tam sedělo mimino, vypadalo jak moje tchýně včetně trvalé na hlavě
![]()
@mejdylko vzhledem k tomu, jakou mám tchýni..to byl vážně šok. 3 dny jsem to nemohla rozchodit ![]()
@KattyK no to se nedivim. Ještě že já ani nevim, jak tchýně vypadá. Mám fakt svatej klid ![]()
@KattyK píše:
Nebála bych se, jak píšou holky, je to vcelku normální. Myslím, že každý pociťuje úzkost a strach, aby bylo vše OK. Mně se kupříkladu jednou zdálo, že mám miminko..holčičku, a když jsem koukla do kočárku, tak tam sedělo mimino, vypadalo jak moje tchýně včetně trvalé na hlavě![]()
Hrozna nocni mura.
Jinak zakladatelko, myslim ze holky uz ti to rekli, taky se mi zdaly sileny veci!
@telezska nic spatneho to neznamena, spis jak pisou holky, tak je ted nastaveny tvuj mozek… Jinak pokud se ptas primo na vyznam ze snare, tak nez abych koukala, holcicka i krev jsou dobra znameni. Krev je prirustek do rodiny, holcicka - zazrak. Snar najdes i na netu, uz jsi to nekdy zkusila?
To ja kdyz uz jsem byla v pokročilém stadiu těhotenství tak se mi zdálo ze jsem porodila uz asi tříleté dite ![]()
@AniNevim snáře pres internet jsem zkoušela ale není to takové jako v klasickém snáři.. snář scháním ke koupi ale u nás mají samé divné a věci tam jsou popsány třemy slovy.. a já scháním ten velký
.. jsem teprve v 18tt a už se mi zdají kraviny taky… třeba jak s miminkem spadne celá postýlka…atd..
ale mojí mamce se zdají o dost větší a to žádný mimčo nečeká, jen vnouče:D.. tý se zdálo, že jsem někam jela a nechtěla jsem sebou tahat břicho, tak jsem jí malýho přendala do jejího břicha a pak malej nechtěl ven zpátky ke mě tak ho musela odrodit ![]()