Hlenovitá stilice, opruzeniny, plačtivost

Jedna ženská
9.10.13 15:29

Hlenovitá stilice, opruzeniny, plačtivost

Ahoj, asi před dvěma týdny jsem měla chřipku, už jsem jí vyležela a dnes jsem si u syna (2 měs.) všimla, že má opruzený zadeček, ve stolici něco jako rosol, nebo hlen. Taky je poslední dva dny silně plačtivý, když ho položím do postýlky a dřív mu stačilo chvilku dudlíkovat a bylo ticho. Na dotek teplotu nemá, tak nevím, jestli je to normální stav? Ten hlen jsem zpozorovala až teď a doktorka má již po ordinačních hodinách, tak té se můžu zeptat až zítra.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
9.10.13 15:56

Plakat může že ho bolí nebo svědí ten zadeček. Na opruzeniny je toho spousta. nám zabrala obyčejná Rybilka. Pokud kojíš, tak by měl mít protilátky od Tebe na chřipku, 14 dní je dlouhá doba, to už asi na tu chřipku nevypadá. Teplotu jsi měřila? Hlen ve stolici je docela častý jev a může znamenat cokoli, k dr. bych zítra určitě zašla :think: jo a není třeba po očkování?

• Citovat
  • Upravit
Jedna ženská
9.10.13 16:53

@Lizzi Očkovaní ještě nejsme, teplotu jsem neměřila, má studené tvářičky, tak to na ní nevypadá, ale změřím. Taky hodně spinká, což u něj není moc obvyklé. Včera tedy pro změnu nespal vůbec až večer a pořád plakal, tak jestli nedohání spánkové ztráty…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure