Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lusy22 tak počítej, první měsíc skončí oslavou 1 měsíce, druhý končí oslavou dvou měsíců atd atd
Ježiš to je tak trapný jak admini přejmenovávají ty diskuze…
Ja sem si rikala ze takovydle nadpis sem nedala
Takze 4 mesic oslava je 4 mesic ukonceny ![]()
@Lusy22 píše: @Svitice Ja bych nato nechvatala ale mala nechce uz od kojeni mliko a ted kdyz sme na UM tak taky odmita, nejvic spapame 90ml tak chceme uz davt ze lzicky a neco co ji aspon nasyti kdyz papa tak malo a ukonceny teda neznamena zacatek patyho ale zacatek 4m?
Ahoj, na dovysvětlenou - neptala jsem se proč začít s příkrmem s ukončeným 4. měsícem. Zvlášť u vás je to jasný. Spíš mě zajímá, proč jsi vybrala/máš v úmyslu dát jako první příkrm kupovanou skleničku. ![]()
@Svitice No po pravde nevim jak a co miminka poprvi muzou domaci??uvarit ve vode mrkvicku?
@Lusy22 píše: @Svitice No po pravde nevim jak a co miminka poprvi muzou domaci??uvarit ve vode mrkvicku?
já myslím, že je to jedno, ne? já začala skleničkama a teď to střídám, něco udělám doma, něco koupím ve skleničce.
Ja taky zacnu tak a budu stridat.Mala mlicko fakt nechce sice pribira, ale tak nebudu ji trapit, jestli ji bude vic chutnat jiny jidlo uvidime ![]()
Maminky chci se jeste zeptat jak podestlat mimcu kdyz nam budou 3 mesice? muzu ji dat uz pod hlavu vetsi polstar nebo musi jeste lezet uplne naarovno?