Kdy udělat test?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.12.06 16:00

Kdy udělat test?

Ahojky, letos sem maturovala a nedostala sem se na vysokou školu, tak sme se rozhodli, že si pořídíme mimi…po půl roce pořád nic. Pak sem se ale rozhodla, že zkusím vysokou znovu, celý měsíc sem byla zaneprázdněná, dělala sem si rekvalifikační kurs, poáhala sem příteli ve firmě, dala sem si příhlášku na vysokou a dokonce sem se dozvěděla, že do totho oboru nedělám příjmačky.......Jenže sem to měla v úterý dostat a najednou je to 5dní a nic!!!!Hrozně se bojím udělat test, ale asi mi nic jinýho nezbyde.Teď nevím, jestli se víc bojím, jestli vyjde pozitivně nebo negativně!!!
Co myslíte, mám si test udělat hned nebo ještě počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
10.12.06 16:11

Udelej ho hned rano at mas jasno - nejistota je nejhorsi.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
10.12.06 18:21

Já si myslim že tehu jses, neboť když nejvíc nepotrebnuješ tak se to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.12.06 18:40

ahoj!
ja bych si test udelala hned,jinak na to bude porad myslet..
navic stoji par korun a vysledek je za par minut..
Muzes si ho udelat v jakoukoliv denni hodinu a je asi 99,9% jisty!
hodne stesti! :wink:
a tvoje myslenky jsou uplne normalni,prijde to vzdycky kdyz to clovek nejmin ceka a ikdyz jsi rozhodnuta prekvapi te to tak i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
11.12.06 10:21

Ahojky,
pokud už je to 5 dní od vynechání, tak můžeš test udělat kdykoliv přes den, už by měly // jít vidět hezky. Pokud si chceš být naprosto jistá, udělej test ráno. A můžeš i zajít k Dr. vzal by ti krev a bylo by to jisté.

Pokud to je těhu, budete mít jistě radost, když už jste byli pro něho rozhodlí.

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
11.12.06 10:53

Sluníčko, těhotenský testík si můžeš udělat v kteroukoliv denní dobu, to už Ti radili o ostatní holky, ale hlavně se nelekej a nestresuj, když jedna čárka bude jen slabá. Já jsem testovala letos v říjnu a několik testů mi vyšlo na rozhraní, nebyla jsem si jistá, jestli tam ta druhá čárka vůbec je. A to už jsem byla v 6 tt. Čím později jsem to potom opakovaně zkoušela, tak postupně tmavla. My jsme s manželem mimčo plánovali, první měsíce jsem se sledovala a nic, a pak jsem všechno hodila za hlavu a byla jsem těhotná hned. Držím palečky ať Ti to výjde.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.06 11:14

Tak testuju a je tam jedna..... :? To teda nechápu…přemýšlela sem, že bych zašla k Dr., ale je tam jen v úterý, to znamená, že bych tam musela zítra…Mám ještě počkat a zkusit test za pár dní znovu nebo skočit k Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
11.12.06 12:20

Sluníčko, já bych s tím doktorem ještě počkala, třeba do příštího úterý, třeba máš jen zpoždění, píšeš že jsi toho měla hodně na práci i po psychické stránce-stres, tak je to možné. Samozřejmě jen pokud nemáš ještě nějaké jiné příznaky, třeba bolest v podbřišku, pak bych šla k doktorovi hned. Ke konci týdne bych ještě jednou testovala a uvidíš. Držím palce Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
11.12.06 12:29

Jo, a když si po přijetí zažádáš o individuální studijní plán a víš, že partner, příp. rodina tě podpoří, můžeš se vzdělávat i s miminkem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.06 13:38

Já sem myslela, že je to tím, že sem byla nemocná, ale ještě nikdy se mi menstruace nachlazením nespozdila…příznaky moc nepozoruju, spíš se pořád cítím plná a mám nafouklý břicho, je mi hrozný horko, taky mi bylo asi dva dny zle od žaludku(ale nezvracela sem), jinak asi nic. Někdo mi tak říkal, že by mohlo jít o cystu, tak vážně nevím, co mám dělat, jestli ještě počkat nebo to řešit :cry:
S tou školou sem spíš myslela, že bych počkala do dalšího roku, ale to je ještě ve hvězdách :roll: aspoň do konce února můžu počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí