Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud vydržíš, počkej, až bude meškat ms, já jsem měla slabou čárku už 9 nebo 10 dpo. ![]()
@katuska1984 a zkoušela jste test i dříve jak 8 DPO? a bylo něco vidět?
To by bylo uz moc brzy.
Nikdy jsem to nevydrzela..obecne jsem moc netrpelivy clovek, takze jsem testovala i kdyz realne jeste vlastne nic nemohlo byt videt.
Holkam, ktere vydrzi az do menstruace zavidim
![]()
@katuska1984 tak to jsi měla štěstí, že jsi už něco viděla 8 DPO
většinou bývá tak 10 DPO. Noo ta nedockavost je hrozná s tím souhlasím.
@Anonymní píše:
@katuska1984 tak to jsi měla štěstí, že jsi už něco viděla 8 DPOvětšinou bývá tak 10 DPO. Noo ta nedockavost je hrozná s tím souhlasím.
Tak dnes rano 10 DPO a neco malinko jdem zahlidla😄 Zkusim v nedeli
Tak to gratuluji, jsem ve stejném cyklu, OVU 15.7. 8DPO test ještě negativní. MS čekám nejpozději 30.7, Dnes jsem 12 DPO. Nějak nemám odvahu si udělat druhý test.
@Lupetka Ja uu ted udelala vcera. Bylo tam druha carka skoro jasna. Dnes jsem zkusila znovu a bilo. Nevim co to ma byt😩 😩
@Anonymní píše:
@Lupetka Ja uu ted udelala vcera. Bylo tam druha carka skoro jasna. Dnes jsem zkusila znovu a bilo. Nevim co to ma byt😩 😩
Asi bych z toho byla taky zmatená. Však ono se to ukáže! Jen klid.
Ja dnes ráno opět negativní. Tak snad to vyjde příště. ![]()
Držím moc palce! Já jsem 9 DPO a nic. Když jsem ho zkoumala na denním světle, něco jsem zahlédla, ale to spíš proto, protože jsem chtěla
. Zkusím za dva dny.
Dobry vecer☺️ Mela bych na Vas zkusene dotaz. Dnes jsem 9 DPO a MS mam dostat za 5 dni. Prijde mi hrozne brzo abych delala test toho 28.7- kdy to mam dostat. Jsem z toho nejaka zmatena???? Dotaz zni, kolikaty den po ovulaci by bylo na testu neco videt? Dekuji moc vsem predem☺️