Kdy vysadit HA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
9.1.11 21:03
Misula.vdf píše:
Tady máš na to odpověď http://www.rodina.cz/dotaz52721.htm

Já jsem tam žádnou odpověď nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 21:04

Je to individuální, vitamíny nepomůžou rychleji otěhotnět, ale můžou zabránit vzniku nějakého postižení a o tom to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 21:04

Vedle otázky je ikona na odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.11 21:07
Misula.vdf píše:
Je to individuální, vitamíny nepomůžou rychleji otěhotnět, ale můžou zabránit vzniku nějakého postižení a o tom to je :wink:

aha už to vidím :palec: no tak to je super. Jasný, jen kvůli zdravému vývoji mimča chci brát nějaké vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 21:09

Ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.1.11 21:32

Holky to Vam moc gratuluju, jeste ze uz to mam diky doktorum davno vyreseny (uspesne diky IVF), jinak bych byla tezce ve splinu z Vasi diskuse, protoze ja se po vysazeni HA uz vubec nerozmenstruovala.
Tak at se dari! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.1.11 21:37

Tak to mě vaječníky nenaskočily vůbec po vysazení HA. Jinak ms je, ale není přesná. Už se snažíme 5 měsíců a nic. Je to individuální. Ale když jsem vysadila před 3 lety, tak mě zareagovaly až moc, ted vůbec nic. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.1.11 10:05

Taky se přidám s naším plánem, na začátku července doberu poslední HA (10 let) a taky půjdem rovnou na snažení, žádná očistná pauza. Tenhle týden jsem ale začala brát listovku 400 a tak od května bych přidala nějaké ty vitamíny. Ale to jsou jenom plány. V únoru jdu na roční kontrolu na gyndu a tam o úmyslu informuji doktorku, tak uvidím, co mi na to řekne. Ale ještě mě čekají testy na chlamydie a toxu, léčli jsme to před 4ma rokama, ale prý až se rozhodnem pro mimi, tak se musí testy zopakovat, jestli už je to ok. Tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
12.1.11 10:47

U mě to bylo tak, že jsme se s přítelem dohodli, že vysadím HA, protože zhruba za půl roku bychom chtěli být těhotní. Vysadila jsem, přišla červená a pak další už ne :-) Calibrum Babyplan jsem začala brát, když jsem dobrala HA, protože jsme nepočítali, že by se mohlo zadařit tak brzy, jinak bych ho začala brát už dřív - tak ty 3 měsíce předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
19.3.11 19:14

Taky bych se na něco chtěla zeptat..v kvetnu maturuji,je mi 20,moc bych chtela baby,jen nevim,jak to je s pobiranim ppm a rp,kdybych otehotnela ted pri skole nebo po…kolik bych tak dostavala?pokud nekdo tusite,piste.Dekuji=) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.3.11 14:02

No každý ti řekne něco jiného. Nejlepší je se zeptat gynekologa, dost asi záleží také na antikoncepci a jak dlouho se užívá. Mě je 24, užívám ji asi od 15. Střídala jsem značky jak fusky. Po době užívání mě začaly dost bolet prsa, tak doktor napsal jinou. V prosinci jsem za ním byla, že chcem miminko a on ať prostě vysadím a začnem na něm pracovat. 21.12. jsem měla poslední tabletu.21.1. jsem měla poslední mentruaci a teď jsem v 10tt. :-) A vše probíhá zatím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí