Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem, které jste zjistily že jste otěhotněly a miminko porodítě v letošním roce ![]()
Mě se // ukázaly 29.12.2010 ale jelikož byly svátky a doktorka měla dovču, těhu mi bylo potvrzeno až 5.1.2011 ještě nevím ve kterém týdnu jsem jelikož mimišek byl moc malinký nešel vůbec změřit. Těším se na diskusi s vámi a na prožívání celého těhotenství s každou z vás snad se naše diskusní místnost chytne a bude nás tu opravdu hodně ![]()
Krásné těhulkování
Lucka
Ahoj Luci.
gratuluju moc!
mohu se přidat? ja sem to zjistila teprve predvcirem, takze to jeste nemam potvrzene. Ale moc se tesim
je mi 24 a jsem 4 roky vdana a snazime se o prvni mimco
ahojky holky,moc vám obou gratuluji
já jsem tedy už 22+4,ale za dva roky jsem prodělala tři potraty,tak jsem šťastná,že se malej už konečně uchytil
mám občas menší komplikace vždycky co se těhu týče,ale oba se moc držíme…moc vám to přeju,je to něco neskutečného…právě mi malý řádí v bříšku,asi se právě vzbudil
a můžu se taky přidat?
Lusisku vítej.
souhlasím, je to malý zázrak, já tomu stale neverim a nechci se na to upirat než uvidim srdicko, ale je to moc těžké
ty už jsi za půlkou, to už určitě dopadne dobře.
moc ti držim palce ![]()
Lusisku vítej. souhlasím, je to malý zázrak, já tomu stale neverim a nechci se na to upirat než uvidim srdicko, ale je to moc těžké ty už jsi za půlkou, to už určitě dopadne dobře. moc ti držim palce
Děkuji…je to nádhera,teď mě zase čtvrt hoďky kopal a hýbal se a když přišel přítel a přiložil studenou ruku na moje bříško,tak se malej nehýbal (taťka prý studí)
a když jsem opět přiložila svou ruku (teplou) tak se začal opět hýbat
…je to můj živůtek…taky sem tomu ze začátku nemohla uvěřit a bála jsem se tomu uvěřit a upínat,že zase o něho pak přijdu a zase budu zklamaná…až uvidíš srdíčko si ještě počkáš,ale i ta tečka na ultrazvuku (mimčo) je nádhera…jsem sice za půlkou,ale před new rokem jsem málem o malého přišla..začala jsem se předčasně otvírat a skončila jsem ve 20tt v nemocnici a to by ještě potrat byl..dokáží zachránit miminko až od ukončeného 24tt,takže ještě dva týdny o něho přijít mohu
snad vše bude v pořádku…na genetice mi totiž zjistily leidenskou mutaci (špatná srážlivost krve) a po celé těhu až do šestinedělí si musim píchat heparin na zřenění krve a ta nemoc leidenská mutace má na starosti i předčasné porody bohužel a i potraty,proto jsem měla ty tři potraty… takže s malým bojujeme a zatim se snad daří..a děkuji moc…také držím palečky..a kdypak budeš vědět v kolikátém týdnu jsi? ![]()
Juuu já se taky moc těším až jednou ucítím pohyby a až ho budu poprve držet v náručí¨:) máš to tedy pěkně těžké, ale myslím že už sis všechnu smůlu vybrala a ted už se budeš moct radovat z drobečka
ty jsi asi na rizikovem vid?
mám to těžké..ještě kevšemu mě trápí věčná zácpa co čeká i tebe…hodně to bolí a trhá mi to konečník
už jsem zkoušela úplně vše,ale co jiným těhulkám pomůže,mě nepomůže..jsem úplně zoufalá…hrozil mi klystýr a že mi prasknou střeva a tak jsem si koupila lactulosu..dětské projímadlo co smí i těhulky…má mi to změkčit stolici,ale mám jí spíš po ní ještě tvrdší a sušší
a už nevim co mám dělat..jednou mi to pomohlo,ale byla jsem půl hodiny v bolestech…
…snad máš pravdu…jsem na rizikovém no..už od začátku těhu kvůli těm třem potratům a tím mi to spíše vůbec neutíká ![]()
jeee to mě mrzí. ale o to víc si asi pak budeme těch zlatíček vážit, protože pro ně jsme ochotny tolik vytrpět. ale za tu bolest to stoji
mne je zatim jen trochu blbe od zaludku a kdyz vstanu tak me pichne v brise. takze v podstate zadne obtize.
a kdyz jsi na riziku to mas nejake vychazky, nebo clovek musi bejt doma? a bydlis v domecku nebo bytecku?
noo to máš pravdu…to je tak na začátku těhu vždy…mě už je dobře…občas bolesti v podbříšku,záda,ale jinak vše ok..až na tu zácpu no…mám vycházky,ale jen od 13:00 do 17:00hod..takže skoro žádné..než se někam dostanu,tak můžu jed zase domů…bydlíme v bytě…je to tak necelý měsíc co jsme se přestěhovaly do většího bytečku po celkové rekonstrukci a je to 3+1 a ty?Byteček a nebo baráček?Kdypak budeš vědět v kolikátém týdnu jsi? takhle vypadá teď můj pupík nebo-li Patríčka domeček..je ještě malinký …
měla jsem ploché bříško a štíhlá a takhle se vyklubal ![]()
malý domeček? mně to přijde jako krásné velké tehu bříško!
moc ti to sluší a máš krásnou postavu
ja bydlim rok v našem baráčku, postupně rekonstrujeme. mame 5+1 a dvě koupelny, tak doufam že se nam sem všechna mimča vejdou
ja budu teprve volat na gyn. nechci to uspechat aby mi nerekl ze tam nic nevidi. to by mě asi omylo
myslisd ze když chodim na kardiologii (byla jsem i na operaci) tak bych jim měla taky dát vědět že jsem těhu? dík
no moje rodina nebo-li spíše mého přítele 20letá sestřenka mi tvrdí,že mám ještě malé bříško
taky si myslim,že zas tak malé není…ale velké taky ne…děkuji..já a krásnou postavu?Bývávalo,kdyby jsi viděla jak moje postava vypadala před těhu…pošlu sem fotečku před těhu,možná už jsem těhu byla,ale na hodně velkým začátku
…pááni vy máte,ale veliký byteček…se máš..a kolik pak by jsi chtěla dětí?Já dvě
.....no podle mě co se kardiologie týče bych jim radši vědět dala,protože těhu dává zabrat na srdíčko ![]()
teda takova štíhlá.
tak sem vypadala v 16ti po mononukleoze. bříško ti moc sluší.
já bych chtěla velkou rodinu ale uvidime co s nami udela prvni dite
manžel mi řekl že by chtěl 4 děti ![]()
ahojky ja jsme 32 tt a je mi za 14 dni 24…jsem vdana od cervence a s manzelem jsem spolu 5 let… Taky posilam fotku pupiku (foceno ve 25.tt)
Cekame chlapecka
Ahoj Ajlo vítám tě a přeji hodně štěstí!
já vám ty pupíky závidím ![]()