Všechny těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
20.1.11 14:22

=(

a ještě špatná zpráva pro mě…pořád jsem otevřená na špičku prstu :cry: jak jsem byla před new rokem v nemocncici,že jsem se začala dříve otevírat tak mě sice pustily domů,ale jsem pořád otevřená jak jsem byla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
20.1.11 14:23
Lusisek píše:
a ještě špatná zpráva pro mě…pořád jsem otevřená na špičku prstu :cry: jak jsem byla před new rokem v nemocncici,že jsem se začala dříve otevírat tak mě sice pustily domů,ale jsem pořád otevřená jak jsem byla :cry:

snad to bude dobry .....
v nejhorsim pripade se dela siti ne?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 14:23

kofolkaa

hele to bohužel nevim…moje doktorka to bohužel neříká :cry: ..vim kolik měl před new rokem,ale to je už doba… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
20.1.11 14:24
no siti je az krajni nouze ne? Hospitalizase do porodu mam pocit… ale moje mama byla od 3mes otevrena taky jak ty, a jen mela doma lezet tzv na spalkach.. takze to bude urco dobry
svatkaaa píše:
Lusisek píše:
a ještě špatná zpráva pro mě…pořád jsem otevřená na špičku prstu :cry: jak jsem byla před new rokem v nemocncici,že jsem se začala dříve otevírat tak mě sice pustily domů,ale jsem pořád otevřená jak jsem byla :cry:
snad to bude dobry .....
v nejhorsim pripade se dela siti ne?????
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 14:25

svatkaaa

to sice ano,ale když jsem jí řekla,že se bojim,že se budu více otvírat tak mi řekla že ať jim tu magnesii že od toho mi to dali a že to neovlivní..a sama to bohužel nepoznám,že jsem se začala více otevírat..pouze mám prý polehávat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.1.11 14:31

snad bude všechno v pořádku,prý se to stává docela často.Jinak me v uterý řekli, že máme kolem 500g, a jsem ve 23 týdnu.

• Citovat
  • Upravit
4634
20.1.11 14:31
Lusisek píše:
to sice ano,ale když jsem jí řekla,že se bojim,že se budu více otvírat tak mi řekla že ať jim tu magnesii že od toho mi to dali a že to neovlivní..a sama to bohužel nepoznám,že jsem se začala více otevírat..pouze mám prý polehávat :cry:

to ti toho teda rekla …
no a kdy mas jit na kontrolu??
snad brzy aby te zkontrolovala ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 14:45

finduska

no můj je o týden s vývojem na před,takže ve 20 tt měl malej 400g a 20cm takže teď ve 23tt bude mít tak kolem 550gr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 14:45

svatkaaa

bohužel ne hele…budeš se divit,ale jdu až 26.2 na další kontrolu,takže budu mít do té doby strach jít i na záchod či krámu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.1.11 14:55

Ahoj holky jen jsem tak nakoukla a čtu tady nehezké zprávy, že se Lusisek otevírá a tedy, že už asi třetí těhotenství je to tak?

Hlavně se prosím tě nestresuj, i když vím, že to moc nejde a chce to opravdu ležet. :( Já jsem teď v 29+1 a ve špitále kvůli zkrácenému děložnímu čípku, čemuž tedy také říkají otevírání, ale zase z té druhé strany. Děložní čípek mám na nějakých 6mm. :(

Jinak co jste tu mluvili o tom šití, dnes už se to moc nedělá a když tak snad jen opravdu na začátku těhu třeba 3měsíc kdy je to jasný potrat. Vzhledem k 23tt už je to klasifikováno jako porod a miminko už dnes dokážou zachránit. Prvního kluka jsem rodila 26+1 a až na pár komplikací je v pořádku, ale byli tam i miminka narozená ve 24tt a jsou zdravá. Takže i když už teď máš komplikace tak nevěš hlavu, vždycky to může dopadnout dobře i když to tak třeba nevypadá. Důležité je, aby bylo mimi v pořádku a správně fungoval pupečník a placenta.

Pardon za román, ale trochu se tu nudím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 15:09

keyselavi

no je to tak..už mám tři potraty za sebou a před new rokem jsem se začala otevírat,ale myslela jsem si,že když mě pustily domů tak,že jsem se zavřela..tvrdily mi,že je vše ok a že jsem se zavřela,ale doktorka mi dneska řekla,že jsem otevřená stejně jako předtim než mě poslala do nemocnice..no jenže já jsem dneska teprve 22+6 a mě v nemocnici řekli,že i v takovém termínu šijou..sice jen zřídka,ale šijou a že dokáží zachránit miminko až od pečlivě ukončeného 24tt a to mě ještě chybí dost… :cry: takže se bojim…mám strach cokoliv dělat…malej je sice v pořádku,ale i tak se bojim a vážně bych předčasně porodit nechtěla..aspoň ne teď,je to ještě brzy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 15:11

keyselavi

je pravda,že malý je s vývojem na před takže vypadá spíše na 23+6tt,ale stejně…podle toho to brát nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.1.11 19:40

No tak mě doktoři při prvním řekli, že zavřít se to rozhodně už nemůže max. tak víc otevřít, respektive, zlepšovat se nebude jedině tak zhoršovat.

Jinak miminka zachrání už od toho 22tt, tady v Apolináři mají i takovéto případy, ale je to fakt ojedinělé. Tak kdyby tě zašili bylo by to asi nejlepší, ale chtělo by to vyřešit co nejdřív. Rozhodně hodně odpočívej, choď opravdu jen na záchod a nohy nahoru, ať tam alespoň ještě nějaký ten týden vydrží. Budu moc držet palečky. :palec: A odkud jsi? Respektive kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.1.11 19:48
Lusisek píše:
to sice ano,ale když jsem jí řekla,že se bojim,že se budu více otvírat tak mi řekla že ať jim tu magnesii že od toho mi to dali a že to neovlivní..a sama to bohužel nepoznám,že jsem se začala více otevírat..pouze mám prý polehávat :cry:

neboj se to bude dobry, hlavne fakt hodne odpocivej s nohama nahore a podloz si zadek polstarem, sice to asi nepomuze ale mamka to se mnou a segrou (dvojcata) taky tak delala a udrzela nas do 6,5 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 20:07

=/

moc děkuji holky…když já nevydržím ležet…takže se to už nezavře,bude to pořád pootevřené?Hmm tak aspoň,že nejsem tolik…budu se snažit ležet…ale ukuchtit miláčkovi věču můžu?Snad prcka donosim až do termínu..ale o tom silně pochybuju… :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí