Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no vypada to u nas fakt hrozne. a ty cerne chlupy všude. kdyby aspon v pracce nebyly, ale nevim jak se toho zbavit…
mame ty lepici valecky z ikei, ale je to pruda. ja se nemuzu dockat na tu gyndu
a pak se nebudu moct dockat srdicka
kdy u tebe bylo poprve videt?
lucienne píše:
no vypada to u nas fakt hrozne. a ty cerne chlupy všude. kdyby aspon v pracce nebyly, ale nevim jak se toho zbavit…mame ty lepici valecky z ikei, ale je to pruda. ja se nemuzu dockat na tu gyndu
a pak se nebudu moct dockat srdicka
kdy u tebe bylo poprve videt?
my mame bilyho psa a Sara je taky hodne svetla a pelicha ukrutne..nesnasim od ty doby cerny obleceni a valecky jsou porad u dveri a pri kazdym odchodu z domu valeckuju…
No ja jsme byla na pohotovosti v 7. tydnu po slaby spineni…a to uz slo srdicko videt..segra je ted tehotna a taky slo videt tak nejak…Je to takovy jakoby tukani na fazolce…mne to prislo jako by se fazoli nadzvedal kousek kuze
…
Byl to ale hezky pocit to videt poprve, sem si rekla ty blaho fakt je tam miminko to je uzasny ![]()
jeee ty jsi se segrou stejne tehotna. no to je super
ja mam jen nevlastni 15letou a po ni to ani nemuzu chtit
jo dneska jsem měla ledvinky - omáčku a pak sem se dočetla že je to v těhu škodlivé. tak mam strach. o jatrech a plesnivych syrech sem vedela, ale toto. ach jo
lucienne píše:
jeee ty jsi se segrou stejne tehotna. no to je superja mam jen nevlastni 15letou a po ni to ani nemuzu chtit
jo dneska jsem měla ledvinky - omáčku a pak sem se dočetla že je to v těhu škodlivé. tak mam strach. o jatrech a plesnivych syrech sem vedela, ale toto. ach jo
no akorat sera je v 10 tydnu..na porpve ji to nevyslo
, ale ted je vsechno v poradku
No neboj jedna porce ti vubec neublizi to by si musela jist kilo denne…treba se nesmi i moc zazvoru, ale caj si obcas dat muzes a nebo sushi a ja teda sushi extremne nemiluju ale jednou jsem mela a ted jdu kamosce na narozky do sushi baru tak uvidim ale asi si dam…Ale z toho zazvoru jsem taky mela strach kdyz sem byla nemocna hodne sem se sn im ladovala, pila hodne caju atd ale bylo pred tehu v tehu myslim ze uz ne, jen obcas…
ahojki holky. Ja zacinam 26tt. Cekame chlapecka. Za dva tydny me ceka svatba a za mesic mi bude 25let a jsem z Olomouce
muzu se pridat? jsem rada, ze se to tu tehulkama jen plni ![]()
kofolkaa. píše:
ahojki holky. Ja zacinam 26tt. Cekame chlapecka. Za dva tydny me ceka svatba a za mesic mi bude 25let a jsem z Olomoucemuzu se pridat? jsem rada, ze se to tu tehulkama jen plni
ahojky moc moc gratuluju k svatbe (i miminku) hezky si ji uzijte…Uz mate jmeno pro chlapecka?
Ajla píše:kofolkaa. píše:ahojky moc moc gratuluju k svatbe (i miminku) hezky si ji uzijte…Uz mate jmeno pro chlapecka?
ahojki holky. Ja zacinam 26tt. Cekame chlapecka. Za dva tydny me ceka svatba a za mesic mi bude 25let a jsem z Olomoucemuzu se pridat? jsem rada, ze se to tu tehulkama jen plni
my budeme mit taky chlapecka Nataniela
..to jo pozitri uz nastupuji na MD
…uz tot u za chvili bude, strasne se tesim
jejda to je krasny jmeno… Nataniel… hmmmm, to by me u chlapa ale neproslo teda
je to prvni mimus? zavidim Ti. jak jsi pribrala? a jinak zdr v poradku?
kofolkaa. píše:
jejda to je krasny jmeno… Nataniel… hmmmm, to by me u chlapa ale neproslo tedaje to prvni mimus? zavidim Ti. jak jsi pribrala? a jinak zdr v poradku?
No u nas to byl boj ja chtela Robin a manzle po sobe LUkas, ale nakonec sem se taky dost divila ze mi tohle schvalil…ale obema nam to prirostlo k srdci…
Pribrala jsme 12 kilo, jsme docela vysoka tak to neni tak strasny ale i prdel a stehna docela mam jiny rikaj ze ne ale ja to vidim a citim ![]()
Jinak je vse OK dnes kontrola, 1. nataceni a vse super
ve 30. tydnu jsme meli 1800g prdolka
a co ty?
kofolko gratuluju a přeju at je vše v pořádku ![]()
ajlo tak at to segre taky vyjde. ja mam taky zazvor moc rada. dokonce jsem videla zazvorova lizatka pro tehotne proti nevolnosti
ono se stejně nesmí věcí, dříve to lidé nevěděli a vůbec se ničim takovym nemuseli stresovat. Jo a už máme jméno po holčičku - Lilien
nebo Lilly, Lili… ale nejspiš ta prvni verze. tu si dovedu představit i na dospělé ženě ![]()
jojo lizatkaj sme mal, vypadaj ale i chutnaj uplne jako klasicky roxovy lizatka…nemuzu rict ze by mi extremne pomohly ![]()
Lilien je krasny…mne osobne se i dost libi Liliana…Lilien je obdoba Liliany a znamena to lilie-symbol cistoty (zjistovala jsem to z knizky pro jednu maminku na emiminu nebylaj si to ty?
)
Kamaradka ma dceru Lilly a to se mi moc nelibi jako na miminko jo ale na treba 40ti letou zenskou to je divny to Lilien jak chces ty je moc hezky…ja kdybych mela holcicku chtela bych Anabelu, protoze manzel chce Anna MArie po jeho babicce a to se mi vubec nelibi tak rikam ze kdyz by to byla Anabela tak ji muzeme rikat Anicko i Belo
…ale to ted resit nemusime mozna priste a nebo priste to bdue taky klucik ![]()
ale na holky je toooolik jmen to bych mela seznam dlouhej na kluky je to horsi..mam knizku od Knappovy a tam je toho ranec i toho NAtaniela jsme tam vybrali..obcas vaham jestli nedelame chybu s trochu cizim jmenem ale kdyz pak vidim zaplavu MAtyasku a NAtalek tak jsem rada ze bude mit origos jmeno a dnes na nej manzel mluvi a rikal mu Natánku a znelo to krasne ja mu rikam NAty nebo Natíku ![]()
Ajlo s těma jménama - přesně! ted vsichni davaj tu natalku a matyase, tobiáše a tadeáše. nepotřebuju aby moje děti měli ve třídě 5 jmenovců
navíc to nemůžeme vědět jak to bude za 20 let až vyroste - třeba se odstěhuje na druhej konec světa a tam bude jedno jestli se jmenu Hildegarda alfonsie nebo lucka
nebo třeba jména, která jsou teď moderní pak budou uplne out… to nikdo nevi a proto se clovek nemuze upirat na nejakou modu. treba Lucie byla pred 80 lety hrozne vzacné až divné jméno
a ještě jsem našla, že Lilien v sánskrtu znamená veselá. ![]()
Anabela i Nataniel jsou oboje krásná jména a i se k sobě hodí ![]()
Ajla a jak to myslis prvni nataceni?…tomu nerozumim. My mame cca 600-700gr? nevim presne. treba mi to reknou v patek na 3D.
Luci dekuju … a ty jsi tehu jak dlouho?
Lusi my uz toho mame taky spousty. krome kocarku, postylky… tak mozna vse. samozrejme do porodky nic, to vyresim pak v jeden den. ale urco prijdu este na to, ze nemame moc. jsme totiz ve steh. fazi. rekonstruujem, tak jsme u rodicu,a veci tady nektere, nektere v najmu, nektere v nasem… no hruza.
jakepak mate kocarky holky? ![]()
me mrzi, ze je Vojtisku moc… ale ja nikdy nechtela nic jineho, nebo Verunku. takze to musim prekousnout, ze jich je mnoho no..