Všechny těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
19.1.11 21:05

já sem ještě nepotrvzená od doktora kofolko - jdu tam až příšní pátek :( už chjci být tak daleko jako vy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
19.1.11 21:07
ahaaaa. tak snad bude vsechno ok. musi!!! jeee a my ti pak muzeme radit. a je ti dobre?ja blila 4 mesice.. :zed:
lucienne píše:
já sem ještě nepotrvzená od doktora kofolko - jdu tam až příšní pátek :( už chjci být tak daleko jako vy :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
19.1.11 21:20

kofolkaa

no já postýlku už mám..i ten kočárek mám už vybraný tak ho jen nakoupím :lol: příští měsíc chci koupit pro malého hygienu a vše do koupele :-) a už se moooooc těším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 21:24

luci to ti utece ani nemrknes fakt, uplne cucim jak to uteklo…Presne manzel z nej chce mit hokejistu :_D tak mozna na to jsme hi utahla rikam pockej az bude v NHL a budou hlasit kdo dal gol :-DDD
Nechci aby byl mezi 5ti dalsima ve tride
Kofolko tak Vojitsek je ted oblibeny ale nedava se tolik jako ten MAtyas a TAdeas a Tobias :-), ale ja krika Lucien tak nevime jaky jmena budiu hit za par let treba manzelovo bratranec se jmenuje TAdeas je mu 15 a znam ho uplne jako malyho jsem z jedny vesnice a tenjrat mi to jmeno prislo desne divny a rikala jsme si jak to nekdo muze dat :-D

Kofolko na prvnim nataceni myslim srdicka jak psolouchaj srdecni odezvy miminka…ted budu chodit kazdy tyden
Ja mam Chicco S3 2010, pridavam fotku..moc se mi libi je to trojkombinace a ma uuuplne vsechno co sem chtela krome polohovatelnych nozicek u sportaku a ma mensi kosik dole ale dokonalej kocarek asi neexistuje uvidime jak bude vyhovovat… jinak mame asi vsechno v sobotu jedeme dokoupit zbytek jako matrace do postylek (musime mit 2 kvuli blbe resenymu baraku aby mohl hajat i dole vo byvaku pres den)
uz mam i SPZ na kocarek :-DDD
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…nem-nabidka/
nikdy se mi nelibilo kdyz zensky mely na kocarku SPZ ale mamka a tcyne docela komolili to nase jmeno tak sjem si rekla ze si to tak apson lidi zapamatujou…kdyztak sundat se to da vzdycky je to malinkaty a vypada to na kocarku hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
19.1.11 22:00

=)

tak já taky přiložim kočárek…má ho moje kamarádka,ale jezdit spolu nebudeme..ona bydlí za Hradcem tak to neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
19.1.11 22:08

Ahojky, můžu se také přidat?jsem tu úplně nová, ale co se týče těhu jsem 22+4.

• Citovat
  • Upravit
1533
19.1.11 22:14

finduska

Ahojky tak tě u nás vítáme..pověs nám něco o sobě?Bude to klučík a nebo holčička?Jak se bude jmenovat?Máš už nějaké věci na malé?Kočárek?Omlouvám se za tolik otázek…jsem zvědalka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
19.1.11 22:18

ahooooj, take bych se pridala pokud muzu :)
termin porodu mam 20.6. jeste nevim co cekame, snad se pristi patek dozvim na 3D.
jsem z Ustecka, vdana, bezdetna, uz koukam po vybavicce co a jak a mam i cenovy prehled na kolik to vyjde, jsem si to pocitala, kocarek uz mam zamluven casualplay s4 - ale od kamaradky, novej nechci - moc velka investice a prijde mi zbytecna …
jo a mame jorksirka Saru - lze videt na profilove fotce :) hih :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
19.1.11 22:19

a je mi 25 v cervnu bude 26 a muz ma v cervnu 25 … oooo ano cela rodinka bude cervnova a abych podotkla pejsek se take narodil v cervnu hihihihih :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
19.1.11 22:20

Povím.O sobě?je mi 24let,žiji s přítelem,jsem studentka/přerušuji/.Mimi bylo neplánované přes ant., ale te%d už se rozhodně těšíme.Mimi nám malinko zlobí co se týče pohlaví, ale po vřerejším ultrazvuku, by to měl být kluk jako buk.Pokud to tedy není holčička co si ráda hraje s pupeční šňůrou:D Jinak Matyáš nebo Valérie.Máme už koupený kočárek, je sice brzy ale moc se nám líbil, přidávam foto, doma ho ale rozhodně nemáme:)nějaké oblečky už také máme.Ježíšek nám pak přinesl kolébku:)Takže postupně schraňujeme:)A co vy?

• Citovat
  • Upravit
finduska
19.1.11 22:24

Ahoj a ještě řekni, že se podařilo i stejné znamení:)My jsme tedy s přítelem oba řijnové Váhy,ale mimi nejspíš bude Blíženec:)Ale ve stejný měsíc takhle to vypada zájimavě.

• Citovat
  • Upravit
4634
19.1.11 22:24

pekny kocarek :)
ja tedy doma nemam jeste nic, ale uz mam ulozene stranky kde josu treba extra levne latkove pleny, oblecky jsem objednala na mimibazaru upkne nove nektere pouzite .. no 40ks by melo stacit do zacatku a za necelych 1500,– super cena :)
pristi mesic koupim zase neco za 1500,– a tak nejak to vyjde do cervna a bude vse doma .. postupne se vse nakoupi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
19.1.11 22:25
finduska píše:
Ahoj a ještě řekni, že se podařilo i stejné znamení:)My jsme tedy s přítelem oba řijnové Váhy,ale mimi nejspíš bude Blíženec:)Ale ve stejný měsíc takhle to vypada zájimavě.

vsichni budeme blizenci … jen pejsek uz je den rak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
19.1.11 22:30

jojo, taky jsme říkali, v prosinci jsme koupili monitor dechu a chuvicku v jednom, protože to vyšlo hrozně výhodně o tisíc korun levněji. v lednu kočárek, oblečení máme zatím takové to od kamarádek po jejich dětech,ale bohatě to stačí, než kupovat jedny dupačky za100:Ddokonce se nám podařilo za bonbonieru sehnat krásné dvě bíle zavinovačky, na bocíchna zipy a k tomu dvě rychlozavinovačky:)

• Citovat
  • Upravit
4634
19.1.11 22:35

ja nasla na mimibazaru pani co prodava dupajdy + bodycko i za 16,– za 26,– vsechny ceny ma stejne … a je to pekne obleceni. ja tam nakoupila uzasne body s kr. rukavem za par korunek.
jak jsem tak pocitala vybavicka nas vyjde na 20tis a to kocarek je 11tis..no neni to tak desny.. jak tak ctu vybavicka i 50 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o nechapu za co .. proc kupovat ted neco o cem nevim jestli budu potrebovat, zjistim pak koupim, zadne blbosti …jen zakladni veci ktere opravdu potrebuji vse se da dokoupit pak.
http://www.eprcek.cz/…rodukt-2433/
latkove pleny za 170,– jinde i za 300,– doporucuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí