Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
děkuji
jenže já jsem na gyndě byla včera
víš?A na další kontrolu mám jít až 26.2 a na ty mé bolesti mi řekla,že mi nijak nepomůže,že ať beru tu magnesii ![]()
No tak to je docela za dlouho jestli se otvíráš? Nepletu si to že ne?
nn nepleteš se..ale já se neotvírám..otevřená už jsem,ale prej jen na špičku prstu,ale teď mám ohromně bodavou bolest v pochvě a jde mi to do podbříška..vim,že bolení je normální,protože se natahujou vazy,ale tohle bolí strašně moc..jako kdyby mi tam bodl někdo nůž..taková vystřelující bodání
:-/ …takhle mě to ještě nebolelo..bolelo,ale ne takhle..to je trochu jiná bolest než mě bolí normálně kvůli tomu jak se vše zvětšuje..tak se trochu strachuju…
![]()
Ahojky, ja bych si raději kdoktoru zašla, taky jsem u nej byla tento tyden, puvodne jsem taky rikala, ze nechci byt za hysterku, ktera hned bezi ,ale pak jsem si rekla,ze radsi budu hystericka a budu vedet, ze ja i mimi jsme v poradku, nez se uzirat doma. A nakonec jsem byla rada,ze jsem sla,mimi je v poradku, ale ja mam zanet mocaku.
Lus já ti nevím já po zkušenostech z prvního porodu bych neváhala a už dávno byla ve špitále.
Jinak ano otevřená jsi, ale to neznamená že se nemůžeš dál otevírat, při porodu jsou ženský otevřený na min 4prsty, takže nespoléhej na to, že se to zastavilo. A kontrola u dr. s touhle diagnozou za měsíc a něco mi opravdu přijde za hodně dlouho. ![]()
právě,hlavně, když jsem poprvé těhotetná, nic nevím, všude se píše něco jiného.Lepší se ptát.Neříkám ,že musímkvůli každému píchnutí někam běhat, ale když už je to moc podezřelé…
já vim,ale tak dneska je stejně už pátek takže stejně musím čekat do pondělí a přijde mi to vážně divný a blbý tam jít po jednom dnu..neřeknu po týdnu,ale jít tam hned druhý den zase?Stejně mi s tim nic neudělá…řekne,že s tim nic udělat nemůže a že ať beru tu magnesii…
Lus tak dobrá, ale fakt kdyby se to zhoršilo, tak si klidně i zavolej sanitku. Prostě kdybys měla pocit, že už to trvá dlouho nebo se to ještě nějak stupňovalo, tak fakt radši hysterčit než potratit.
nu, ja taky nebyla u sví líkařky,ale v nemocnici. Nakráčela jsem na gynekologické oddšlení abylo. Vysolila jsem 90kč, ale zjistila co a jak.A být tebou udělám to taky tak, aspoň budeš mít názor i jiného gynekologa.Mně se totiž mocnezdá, že máš jít na kontrolu až takhle pozdě, když si otevřená a ještě máš tu krev.
fuj, omlouvám se , teď jsem si všimla, že mi ujíždí ruce, a že se překlepávám:(Má tam být u své lékařky
no mě se to taky nezdá a přijde mi to divné…tak přeci,když jsem otevřená tak bych měla jít správně za týden ne?Chjooooo
![]()
právě, já bych se sebrala a zajela někamdonemocnice,kde majíbud gyndařskou pohotovost, nebo prostě jen tam zajít a říct, že máš potíže.Ke mně byli moc milí, fakt jo, doktorka se usmívala a trpělivě odpovídala, jelikož tam chci rodit, rovnou jsem u toho vyšetření sondovala co a jak.
Lus nevím za jak dlouho bys měla jít na kontrolu, ale faktem je, že jsem taky otevřená, ale zase trochu jinak a na kontrolu chodím každý týden, ale to i kvůli tomu že ležím ve špitlu.