Všechny těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
21.1.11 20:33

keyselavi

děkuji :-D jenže já jsem na gyndě byla včera :oops: :zed: víš?A na další kontrolu mám jít až 26.2 a na ty mé bolesti mi řekla,že mi nijak nepomůže,že ať beru tu magnesii :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.1.11 20:35

No tak to je docela za dlouho jestli se otvíráš? Nepletu si to že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
21.1.11 20:42

keyselavi

nn nepleteš se..ale já se neotvírám..otevřená už jsem,ale prej jen na špičku prstu,ale teď mám ohromně bodavou bolest v pochvě a jde mi to do podbříška..vim,že bolení je normální,protože se natahujou vazy,ale tohle bolí strašně moc..jako kdyby mi tam bodl někdo nůž..taková vystřelující bodání :-? :-/ …takhle mě to ještě nebolelo..bolelo,ale ne takhle..to je trochu jiná bolest než mě bolí normálně kvůli tomu jak se vše zvětšuje..tak se trochu strachuju… :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.11 21:07

Ahojky, ja bych si raději kdoktoru zašla, taky jsem u nej byla tento tyden, puvodne jsem taky rikala, ze nechci byt za hysterku, ktera hned bezi ,ale pak jsem si rekla,ze radsi budu hystericka a budu vedet, ze ja i mimi jsme v poradku, nez se uzirat doma. A nakonec jsem byla rada,ze jsem sla,mimi je v poradku, ale ja mam zanet mocaku.

• Citovat
  • Upravit
909
21.1.11 21:09

Lus já ti nevím já po zkušenostech z prvního porodu bych neváhala a už dávno byla ve špitále. :( Jinak ano otevřená jsi, ale to neznamená že se nemůžeš dál otevírat, při porodu jsou ženský otevřený na min 4prsty, takže nespoléhej na to, že se to zastavilo. A kontrola u dr. s touhle diagnozou za měsíc a něco mi opravdu přijde za hodně dlouho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.1.11 21:11

Findusko přesně, radši být hysterka než něco podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.11 21:20

právě,hlavně, když jsem poprvé těhotetná, nic nevím, všude se píše něco jiného.Lepší se ptát.Neříkám ,že musímkvůli každému píchnutí někam běhat, ale když už je to moc podezřelé…

• Citovat
  • Upravit
1533
21.1.11 21:23

keyselavi

já vim,ale tak dneska je stejně už pátek takže stejně musím čekat do pondělí a přijde mi to vážně divný a blbý tam jít po jednom dnu..neřeknu po týdnu,ale jít tam hned druhý den zase?Stejně mi s tim nic neudělá…řekne,že s tim nic udělat nemůže a že ať beru tu magnesii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.1.11 21:34

Lus tak dobrá, ale fakt kdyby se to zhoršilo, tak si klidně i zavolej sanitku. Prostě kdybys měla pocit, že už to trvá dlouho nebo se to ještě nějak stupňovalo, tak fakt radši hysterčit než potratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.11 21:40

nu, ja taky nebyla u sví líkařky,ale v nemocnici. Nakráčela jsem na gynekologické oddšlení abylo. Vysolila jsem 90kč, ale zjistila co a jak.A být tebou udělám to taky tak, aspoň budeš mít názor i jiného gynekologa.Mně se totiž mocnezdá, že máš jít na kontrolu až takhle pozdě, když si otevřená a ještě máš tu krev.

• Citovat
  • Upravit
finduska
21.1.11 21:42

fuj, omlouvám se , teď jsem si všimla, že mi ujíždí ruce, a že se překlepávám:(Má tam být u své lékařky

• Citovat
  • Upravit
1533
21.1.11 21:55

keyselavi

oky slubuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
21.1.11 21:57

finduska

no mě se to taky nezdá a přijde mi to divné…tak přeci,když jsem otevřená tak bych měla jít správně za týden ne?Chjooooo :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.11 22:01

právě, já bych se sebrala a zajela někamdonemocnice,kde majíbud gyndařskou pohotovost, nebo prostě jen tam zajít a říct, že máš potíže.Ke mně byli moc milí, fakt jo, doktorka se usmívala a trpělivě odpovídala, jelikož tam chci rodit, rovnou jsem u toho vyšetření sondovala co a jak.

• Citovat
  • Upravit
909
21.1.11 22:02

Lus nevím za jak dlouho bys měla jít na kontrolu, ale faktem je, že jsem taky otevřená, ale zase trochu jinak a na kontrolu chodím každý týden, ale to i kvůli tomu že ležím ve špitlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí