Všechny těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
23.1.11 01:16

=/

děkuji moc holky za podporu…snad to nebude nic vážného… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.1.11 08:40

dobré ráno! doufám že je líp Luciku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
23.1.11 13:03

Lucienne

dobré ráno,akorát mě píchá na levém boku..ale to nevim proč… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.1.11 19:59

Krasný večer dámy, jakpa se dneska máme?My jsme dneska byli na kontrole, potvrdili nám chlapečka, ale máme prý drobet zkrácené hrdlo:(Vyfasovala jsem 200tablet Magnesie.Mám z toho docela blbý pocit, nemáte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
1533
25.1.11 20:57

finduska

Dobrý večer…tak zkušenosti s tim mám já…mám zkrácený čípek a vyfasovala jsem 4 balení magnesie a musim brát 8 prášků denně…a doktorka mi řekla,že už se nezavřu,že se budu jen otvírat a proto mám radši spíše polehávat a moc se nenamáhat ani co se úklidu týče :wink: taky se mi to nějak nezdá,ale snad to bude ok..mělo…držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
25.1.11 21:29

Zdravíčko, tak mě dneska doktor říkal, že jsou i ženy co s čípkem o velikosti 1mm donosí mimi do konce a že tedy nezáleží ani tolik na čípku jako na tom jak pracuje dělaho, co se předčasného porodu týče a na to uklidnění je právě, že to magnesium, takže hezky podctivě brát a hodně odpočívat, jiná rada na to asi ani není.

Lus a co ty jak se cítíš, už je to lepší? Ještě máš bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
25.1.11 22:45

keyselavi

tak co se týče čípku si uklidnila i mě..tím,že to neznamená,že jsem otevřená a budu třeba i více,že to neznamená,že nedonosím Patríčka :palec: jinak je mi lépe..poctivě beru magnesii..občas mě někde píchne nebo bolí,ale to k tomu patří :lol: a malej mě spíše dneska kope do močáku celý den a děsně se v tom vyžívá :mrgreen: ale jinak cajk… :pankac: :potlesk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
25.1.11 22:46

keyselavi

a jak se cítíš ty a jak mimi?Zlobí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.1.11 09:51

Ahoj no mě nasadili nějakou kapačku s hormonem, po kterým bychom měli ještě min. 14dní zůstat vcelku, tak uvidíme. Dneska půjdu na kontrolu a když to bude v pohodě, tak i na 4hod na propustku, musím na poštu, ale už se docela těším. :) Tak snad se tam nic nezmněnilo. Jinak podbříšek mě taky pobolívá, ale myslím, že je to i trochu střevama a taky malej že kope. Včera objevil dokonce i žebra. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
26.1.11 11:44

keyselavi

uvidíš no..držím palečky :palec: malej už kope pod žebra?A v kolikátém že jsi?Jukala jsem na tvůj profil,ale tam to nemáš napsané kdy máš termín abych si to odvodila :nevim: :lol: malýho cítím max k pupíku,ale dál ne a to jsem 23+5 dneska :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.1.11 22:08

Ahojky jsem tu teď nebyla.

Lus jsem teď 30+5, dneska na kontrole měl malej 1500g :) a termín podle UTZ mám 4.4.
Jakpak se cítíš? Už jsi na tom líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.1.11 11:01

keyselavi

Ahojky potřebovala bych poradit než vyrazim do nemocnice…celou dobu jsem cítila strašně silné pohyby a pravidelně,ale už tři dny je necítím skoro vůbec..a když je cítim tak slabě a hoodně nepravidelně a včera mi bylo hrozně zle..měla jsem bolesti bříška..a co krok to bolet až jsem při cestě domů venku syčela nahlas lidi nelidi..a bolesti v pochvě..a nebo pohyby miminka cítím hrozně nízko a to skoro u močáku…předtim jsem je pořád cítila u pupíkua a teď jen dole a nebo když vejš tak slabě a málo..myslíte,že to něco předpovídá špatného? :zed: :cry: :nevim: není něco s miminkem? cítila jsem pohyby snad každou hodinu a strašně dlouho sebou hýbal a teď jsem ráda za dva pohyby denně a jen zřídka ho ucítím a krátce dneska jsem 24+1 týden :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.1.11 11:48

Lus utíkej do nemocnice a všechno jim to řekni. Doufám, že bude mimi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.1.11 12:00

keyselavi

volala jsem do nemocnice na rizikové těhotenství a ta sestřička:Hmmm dobrý den r.t dobrý den… a mluvila jako bych jí probudila..a řekla mi jen..hm tak já vám nic takhle na dálku neřeknu tak asi přijeďte no…rozbrečela mě…ten její přístup..kdyby jsi to slyšela :cry: moc,moc se bojím :zed: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.1.11 13:17

Lus, ale ona ti po telefonu opravdu nic neřekne, to tě musí vyšetřit doktor, udělat ti monitor atd. Takže si z toho nic nedělej a normálně tam jeď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí