Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak jsem právě přijela z nemocnice a Patríček je v pořádku
ale asi budu mít více plodové vody takže tlumené pohyby a že prej mezi 24-26týdnem prej vše více roste tak i z toho důvodu je necítím a nebo méně,ale prej díky těhotenství mám asi zánět ![]()
Tak to jsem ráda, že jste v pořádku
Zánět se dá vždycky přeléčit, tak to pak řeš se svojí dr., taky jsem měla přeléčovanou infekci a teď už je to v pohodě. Nevíš co je to za zánět? A co čípek drží?
nepamatuju se,ale brali mi ještě výtěr aby ten zánět potvrdily a v uterý si mám volat…ale prcek už má 668gramů a miminko dokáží zachránit od 500g takže by ho už možná zachránily
čípek moc nedrží… ![]()
No tak uvidíš jak tam budeš volat. Pak dej vědět a do té doby hlavně klid a žádné stresy, určitě to všechno dobře dopadne.
Tak to už je obřík ![]()
jj určitě dám vědět…jj je to obřík no…nevim jestli budu mít klid,když si přítel pořídil štěně a chodí do práce a já nedělám nic jiného než,že utírám každou půl hodinu loužičky
a nemám se správně ohýbat a jen ležet..ale jinak to udělat nejde ![]()
No to je taky dobrý, tak jedině mop ať se k tomu alespoň ohýbat nemusíš. A jaký štěně?
jenže my máme ten obdélníkový mop a je nový a nechci ho ničit na louže…stačí že s toho smrdí pak ten hard..dneska jsem ho musela už vyprat..ten mop je na vytření normálně,jelikož máme new plovoučku a po celém bytě tak jí nechci ničit smradlavým mopem od chcanek..tak to dělám starým hadrem a pak to čistým mopem pak přetřu..je to kříženec retrívra
Tak to asi neporadím, ale možná by to přeci jen stálo za úvahu nebo si kup jen nějaký obyčejný mop, když se nemáš ohýbat, rozhodně jde o tvoje zdraví a prcka a to je přednější než podlaha! Tak to není žádný malý pejsánek.
ahoj holky jsem moc ráda že se tato diskuse rozjela na plné obrátky: Dlouho jsem zde nebyla měla jsem doma kolotoč jako blázen. Mám doma už skoro 4letého raubíře adámka a mám se co ohánět podle poslední kontroly jsem 12+1tt takže si to užívám a čeká mě sposta testů ale věřím že všechny dopadnou na 1 a nejen u mě zpětně jsem dočítala veškeré příspěvky až se mi kouřilo z hlavy přikládám také fotečku mého mimi
a bříško snad dodatečně vyfotím ale spíš je to ještě rosol po prvním mimču
ale snad to uvidíte jinak. Jinak mě je 25 jsem vdaná a letos jsme s manželem byli 5let co jsme se dali dohromady a příští rok to bude 5let co jsme se vzali
tak snad jsem na vás nenapsala moc dlouhej román te´d se vám budu věnovat častěji. A jaké je jinak vašepovolání. Já dělám fin.poradce a na živnost a jako HP jsem dělník na lince ale teď doma a věnuju se jen podnikání do práce už se vracet nechci hlavně kvůli dětem
těším se na další příspěvky a fotečky
ahoj holky,bych se chtěla přidat,právě jsem se dozvěděla,že jsem těhotná,lekaře mám na pondělí domluveného,mám to potvrzené zatím jen z testu,ale podle počtu bych měla být tak 3tt.jsem 5 roků s manželem,podařil se nám splodit do jednoho roku od seznámení naš chlapec,kterému budou v červnu 4.momentálně jsu doma,snažím se sehnat ještě nějakou práci,když to zatím není ani poznat,páč 4letou mateřskou si fakt nemůžu dovolit,ale manžel by si vzal rodičák na sebe,kdyby se mi nic nepodařilo najít ![]()
takže koukám že tu budu zatím mamča s nejkratším těhotenstvím ![]()
mamcapavca píše:
ahoj holky,bych se chtěla přidat,právě jsem se dozvěděla,že jsem těhotná,lekaře mám na pondělí domluveného,mám to potvrzené zatím jen z testu,ale podle počtu bych měla být tak 3tt.jsem 5 roků s manželem,podařil se nám splodit do jednoho roku od seznámení naš chlapec,kterému budou v červnu 4.momentálně jsu doma,snažím se sehnat ještě nějakou práci,když to zatím není ani poznat,páč 4letou mateřskou si fakt nemůžu dovolit,ale manžel by si vzal rodičák na sebe,kdyby se mi nic nepodařilo najít
takže koukám že tu budu zatím mamča s nejkratším těhotenstvím
to vůbec nevadí vítej mezi námi
já mám doma taky už chlapečka a v dubnu nám budou 4 letí to že až až co se týče práce je to v dnešní době náročné já mám na HPP a k tomu na VP podnikám a teď se podnikání věnuju nejvíc jelikož jsem doma na průměru ale do práce už se vrátit nechci
lucienne píše:
ahoooj ono se to rozjelo a pak se to zase zastavilo
jj přesně tak ale myslím si že teď už se to rozjede naplno ![]()