Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to máš dobrý… a je to dobře
keyslerovi:no až za necelý měsíc mám jít na gyndu na kontrolu.. 26.2
a přijde mi to strašně dlouho
ty jsi teď právě v nemocnici?
Jj já vím, že to máš až za tak dlouho. No jo ležím, snad by mě mohli v pondělí pustit, ale ležet domů, tam to bude pro mě lepší, tak jen tiše doufám, že už se to ani nepohne a zůstane to stejné, aby mě pustili. ![]()
jejda,tak to mooc držím palečky,aby jsi byla v pořádku a mohla jít domů ![]()
Dobré ráno. Díky za podporu, snad půjdeme no.
Tak jak v noci všechno v pořádku?
jj vše v pořádku a bolesti ustoupily a už zase malej řádí,že se nemůžu ani nasnídat
![]()
jak jsme se holky vyspali?
Tak to mam radost Lusi
my vstavaly v 5.. nejak blbe spim, nevim proc, že by těhotenstvim? ![]()
děkuji..taky mám radost,ale nechci to nijak zakřiknout…přítel už mě hnal od nádobí,že ho pak umyje
skoro jsem si nemohla udělat ani snídani
ale jinak ok…taky nemůžu kolikrát usnout a jdu spát k ránu…nejen díky těhulkování,ale i díky astmatu.....ale dneska jsme se krásně vyspali…myslím i mrňouska,který řádí… ![]()
Lusi bud rada ze se o tebe tak hezky stara.
ja doufam ze bude s mimcem vsechno v poradku. jako to bylo když jsi poprvé cítila pohyby? to musí být super ![]()
nooo a zakřikla jsem to
je pravda,že mi nic nedovolí dělat,ale už třetí den paří na počítači a ani koše nevynesl
takže tady smrděli a nevšímá si nás…mrzí mě to od něho…my čekáme miminko a on hraje střílečku??Matrix
tak tu sedím a nudím se…je to nádhera..nejříve jsem si myslela,že mám vnitřní prdíky a nebo,že trávím a oni to byli už pohyby
a teď cítím a vidím už pohyby kde přesně malej řádí..no prostě pusinka ![]()
Ahoj taky jsem ráda, že jsi v pořádku. Alespoň, že tě příťa hlídá. ![]()
Já už tak měsíc spím nic moc, protože mě hrozně bolí záda. ![]()
Za chvíli by měl dorazit manža i s malým, tak už se těším. ![]()
No jo chlapi co naděláš. Ono ho to přejde až se vám to narodí. ![]()
jéééj luci to me moc mrzí. třeba je to jen chvilkový výpadek…
no nevim…když jak jsme se pohádali a já se vynervovala tak mám křeče do boku,podbříška až do pochvy a když si lehnu a chci se nadechnout tak mám píchání do boku a píchání do břícha,ale doprostřed bříška a bojim se,že se něco pokazilo… ![]()