Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luci to snad ne., vzdyt vis ze se nesmis stresovat
nechces pro sichr nekam zajet?
vím,že se nesmím nervovat,ale když se rozhádáme tak jsem strašně přecitlivělá a pak se nervuju a brečím ![]()
není mi právě lépe…bolí mě celé břicho jako by bylo namožené a každý pohyb mě bolí a mám píchání do boku,ale pro jistotu do druhého boku…
![]()
nejvíce mě to bolí u pupíku
a taky kousek od pupíku na levé straně až k boku ![]()
ja ty tehotenske bolesti bohuzel nepoznam co je normalni a co ne, ale radsi bych jela. mas k dispozici auto nebo neridite ani jeden? nebo sousedi? rodice? nez neco zanedbat..
Ahojky, máš krásně velký bříško, já jsem na konci 19. týdne a mám bříško malinké, první dva měsíce mi nebylo moc dobře, tak jsem spíše zhubla a tedka se to snažim dohnat.. Všem budoucím maminkám přeji krásné a spokojené těhotenství ![]()
Jééé, ono se mi to nějak nepovedlo, to mělo bejt uživatelce Lusisek
už je to trochu lepší,ale jen o trochu…no nemáme ani jeden řidičák..a rodiče ani jeden tady ve městě nebydlí…a jelikož jsme se nově nastěhovali,tak sousedy neznáme ![]()
děkuji moc Kamilko…mě přijde spíše naopak malinký to bříško
a jak si užíváš těhulkování?
![]()
Ahojky Lus prosim tě hlavně neblbni a fakt si alespoň nejpozději skoč v pondělí k dr. tohle fakt není normální. ![]()
hele Luci me taky po 20 tydnu pobolivalo okolo pupiku jako namozeni a nekdy bricho malinko jako namozeny…a ten pupik je fakt ze pak mi to bricho zaclo najednou hodne rust tak asi se roztahoval a proto bolel, ale jistota je jistota a lepsi petkrat zbytecne k Dr nez jednou pozde…