Všechny těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
20.1.11 20:09

keyselavi

a mě sestřička v nemocnici co je přímo na tom oddělení a asistuje při porodech říkala,že dokáží zachránit miminko až od poctivě ukončeného 24tt :cry: a že do té doby je to pořád ještě potrat..a budu rodit v Pardubicích… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.1.11 20:13
Lusisek píše:
a mě sestřička v nemocnici co je přímo na tom oddělení a asistuje při porodech říkala,že dokáží zachránit miminko až od poctivě ukončeného 24tt :cry: a že do té doby je to pořád ještě potrat..a budu rodit v Pardubicích… :cry:

Nebo to je 14 dni to zvladnes a myslim ze to zvladnete i mnohem dyl…hlavne opravdu odpocivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.1.11 20:14
Lusisek píše:
moc děkuji holky…když já nevydržím ležet…takže se to už nezavře,bude to pořád pootevřené?Hmm tak aspoň,že nejsem tolik…budu se snažit ležet…ale ukuchtit miláčkovi věču můžu?Snad prcka donosim až do termínu..ale o tom silně pochybuju… :-? :cry:

ja bych ani nevarila, jen lezet..ikdyz to je sileny ale fakt co nejvic klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
20.1.11 20:17

tak tak jen odpocivej a nic nedelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 20:25

=/

a co mám teda jíst?Teplé jídlo potřebuju…a přítel chodí teď na odpolední a do té doby spí…a to mám zítra lítání…musim na hematologii na nějaký test a bojim se jed i tam,aby se mi to ještě nezhoršilo..nemám tam zavolat a odložit to?Mám ještě heparin na tři dny tak,že bych tam mohla jed v pondělí(musim si ho píchat) zjistilymi nemoc na genetice…moc hustá krev,leidenská mutace,ale to mi zjistily v době těhu,protože mám za sebou ty tři potraty…a ještě kevšemu bych tam musela jed dvakrát…v deset na testy..čekat doma tři hodiny na výsledky a jed zase tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.1.11 20:36

Luci moc me to mrzi. hodne se setri a drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.1.11 20:45

Lus tak jsem ještě hledala na internetu, ale nenašla, mám za to, že to je do 22tt klasifikováno jako potrat a od 22tt pak jako porod, ale faktem je že co se týče Apolináře v Praze, tak to je světová jednička co se týče nedonošených mimi, takže je možný, že prostě v Pardubicích to nemají tak vybavené. Nicméně pokud máš ještě problémy s tou krví, s čím už jsem se taky setkala, tak bych možná i zkusila zavolat do Apolináře a nebo sem rovnou vyrazit aby si tě nechali tady. Jestli už si měla komplikace před tím a teď je máš taky, tak si myslím, že by to bylo docela na uváženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
20.1.11 20:46

ach jooo, nemas to teda vubec lehke, ale jet az za ty tri dny, ted se vazne setri jen jak to pujde .. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.1.11 20:50

ja bych taky zkusila zavolat do Apolinare a optat se aby sis tam sla lehnout…ale zase cestovat (nevim jak je to daleko asi zas tk moc ne)… cetla jsem ze d 24 tt se daj fakt zachranit..neboj budu drzet palce uvidis, aby si nakonec neprenasela.. :-)..
Cetla jsem diskuse a dost maminek melo problem jako ty a nektery prenasely a jiny krasne pres 30tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 20:54

Lucienne

moc děkuji :oops: snad to bude ok…ale nevim jak to mám udělat s tim zítřkem..bojim se jed,že se to zhorší a více se otevřu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 21:03

ajla

já už jsem byla v nemocnici a už tam nechci…to radši budu doma…no není to daleko jen skoro na druhém konci Pce,ale jela bych busem,ale já neumím chodit pomalu a to správně mám..dneska mi to řekla gynekoložka…jj,ale já budu ve 24tt až 28.1 …takže ještě osm dní mi chybí,ale je fakt,že malý odpovídá vývojově na těch 24tt ( je o týden starší ) ..chjooo…a mám jed teda na tu hematologii a risknout to a nebo radši ne?Vůbec nevim týjo… :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.1.11 21:04

a co přítel že by tě tam hodil autem? to by nešlo? asi by to bylo bezpečnějsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 21:05

svatkaaa

nemám no…co se týče zdravý to mám na dvě věci,ale to jsem měla vždy…taky bych to radši odložila,ale už jsem tam měla jít na ty testy dneska a odložila jsem to na zítřek,protože je pro mě mimísek na prvním místě takže vyhrála gynda a zase to zítra mám odložit na pondělí?Ty sestřičky tam jsou hoodně nepříjemný a zlý… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.1.11 21:06

Já bych tam radši zavolala a domluvila se na jindy nebo radši až úplně po porodu, ale zase jestli potřebuješ ten heparin, tak ten ti dají jen tam ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 21:06

Lucienne

to by bohužel nešlo,protože za prvé bude ještě spát a jde do práce a za druhé nemá ještě řidičák..je bývalý Pražák tak auto nepotřeboval a teď zase nejsou na to fin.prostředky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí