Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a mě sestřička v nemocnici co je přímo na tom oddělení a asistuje při porodech říkala,že dokáží zachránit miminko až od poctivě ukončeného 24tt
a že do té doby je to pořád ještě potrat..a budu rodit v Pardubicích… ![]()
Lusisek píše:
a mě sestřička v nemocnici co je přímo na tom oddělení a asistuje při porodech říkala,že dokáží zachránit miminko až od poctivě ukončeného 24tta že do té doby je to pořád ještě potrat..a budu rodit v Pardubicích…
Nebo to je 14 dni to zvladnes a myslim ze to zvladnete i mnohem dyl…hlavne opravdu odpocivat…
Lusisek píše:
moc děkuji holky…když já nevydržím ležet…takže se to už nezavře,bude to pořád pootevřené?Hmm tak aspoň,že nejsem tolik…budu se snažit ležet…ale ukuchtit miláčkovi věču můžu?Snad prcka donosim až do termínu..ale o tom silně pochybuju…![]()
ja bych ani nevarila, jen lezet..ikdyz to je sileny ale fakt co nejvic klid
a co mám teda jíst?Teplé jídlo potřebuju…a přítel chodí teď na odpolední a do té doby spí…a to mám zítra lítání…musim na hematologii na nějaký test a bojim se jed i tam,aby se mi to ještě nezhoršilo..nemám tam zavolat a odložit to?Mám ještě heparin na tři dny tak,že bych tam mohla jed v pondělí(musim si ho píchat) zjistilymi nemoc na genetice…moc hustá krev,leidenská mutace,ale to mi zjistily v době těhu,protože mám za sebou ty tři potraty…a ještě kevšemu bych tam musela jed dvakrát…v deset na testy..čekat doma tři hodiny na výsledky a jed zase tam…
Lus tak jsem ještě hledala na internetu, ale nenašla, mám za to, že to je do 22tt klasifikováno jako potrat a od 22tt pak jako porod, ale faktem je že co se týče Apolináře v Praze, tak to je světová jednička co se týče nedonošených mimi, takže je možný, že prostě v Pardubicích to nemají tak vybavené. Nicméně pokud máš ještě problémy s tou krví, s čím už jsem se taky setkala, tak bych možná i zkusila zavolat do Apolináře a nebo sem rovnou vyrazit aby si tě nechali tady. Jestli už si měla komplikace před tím a teď je máš taky, tak si myslím, že by to bylo docela na uváženou.
ach jooo, nemas to teda vubec lehke, ale jet az za ty tri dny, ted se vazne setri jen jak to pujde .. ![]()
ja bych taky zkusila zavolat do Apolinare a optat se aby sis tam sla lehnout…ale zase cestovat (nevim jak je to daleko asi zas tk moc ne)… cetla jsem ze d 24 tt se daj fakt zachranit..neboj budu drzet palce uvidis, aby si nakonec neprenasela..
..
Cetla jsem diskuse a dost maminek melo problem jako ty a nektery prenasely a jiny krasne pres 30tt…
moc děkuji
snad to bude ok…ale nevim jak to mám udělat s tim zítřkem..bojim se jed,že se to zhorší a více se otevřu… ![]()
já už jsem byla v nemocnici a už tam nechci…to radši budu doma…no není to daleko jen skoro na druhém konci Pce,ale jela bych busem,ale já neumím chodit pomalu a to správně mám..dneska mi to řekla gynekoložka…jj,ale já budu ve 24tt až 28.1 …takže ještě osm dní mi chybí,ale je fakt,že malý odpovídá vývojově na těch 24tt ( je o týden starší ) ..chjooo…a mám jed teda na tu hematologii a risknout to a nebo radši ne?Vůbec nevim týjo…
![]()
a co přítel že by tě tam hodil autem? to by nešlo? asi by to bylo bezpečnějsí.
nemám no…co se týče zdravý to mám na dvě věci,ale to jsem měla vždy…taky bych to radši odložila,ale už jsem tam měla jít na ty testy dneska a odložila jsem to na zítřek,protože je pro mě mimísek na prvním místě takže vyhrála gynda a zase to zítra mám odložit na pondělí?Ty sestřičky tam jsou hoodně nepříjemný a zlý… ![]()
Já bych tam radši zavolala a domluvila se na jindy nebo radši až úplně po porodu, ale zase jestli potřebuješ ten heparin, tak ten ti dají jen tam ne?
to by bohužel nešlo,protože za prvé bude ještě spát a jde do práce a za druhé nemá ještě řidičák..je bývalý Pražák tak auto nepotřeboval a teď zase nejsou na to fin.prostředky ![]()