Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no právě díky těhu si ho musím bohužel píchat jinak mi hrozí plicní embolie a nebo tromboza a už mám jen tři injekce…a musim právě na testy jak mi tenhle rduh heparinu zabírá,aby věděli jestli mi ho předepíšou znovu..takže tam jen pro recept nejdu… ![]()
No tak v tom případě tam jeď, protože je to taky riziko pro miminko, kamarádko o ně takhle několikrát přišla, protože se v ní to malé díky krvi zadusilo.
krvi?Jak se mohlo díky krvi zadusit? jak se tam ta krev dostala?Ale tak já injekce ještě do pondělí mám tak podle mě by to do pondělí počkalo..bojim se hned zítra jed,když mám píchání do podbříška a pochvy… ![]()
No ona to vysvětlovala tak jako, že se zadusilo díky té její krvi, že jí měla hustou, ale to fakt příčiny neznám. ![]()
No tak zase jestli se na to necítíš tak tam nejezdi a odpočívej. Zavolej tam hned ráno a domluv se s nimi.
ona jí měla moc hustou?
sakráá,ale já taky,proto beru ten heparin
teď se bojim…mám leidenskou mutaci,to znamená,že mám moc hustou krev a špatnou srážlivost krve ![]()
snad se mi nestane to samé co tvé kamarádce…
v kolikátém týdnu byla,když se jí to stalo? ![]()
Lus hlavně buď v klidu. Já tě tady nechci nijak strašit. Hlavně doktoři když to vědí, tak by si tě měli pohlídat. Ale rozhodně bych se zkusila zamyslet nad tou nemocnicí. Měla bys jistotu a hlavně bys byla pod dohledem.
já vim,ale před new rokem jak jsem byla v nemocnici a na oddělení rizikového těhotenství,tak tam sestřičky byli protivný,zlý a surový a doktorky všechny až na jednu surový !!!!!!!!!!!Proto tam nechci!!
![]()
Taky jsem měla takovou zkušenost a proto jsem teď v jiné nemocnici. Opravdu se nad tím zamysli. Je to fakt lepší. Já, že jsem u prvního pak už do nemocnice nechtěla, tak jsem jela na předčasný porod ve 26tt a fakt na poslední chvíli.
radši budu ležet doma…nemělo by se nic stát..doufám
,ale moc děkuji ![]()
Tak hlavně kdyby ti bylo špatně, tvrtdlo ti břicho, nějaké bolesti v podbříšku nebo krvácení okamžitě k dr. a nebo rovnou do nemocnice. A fakt lež a nic nedělej. Budu moc držet palečky. ![]()
jak to dopadlo? Volala jsi na tu hematologii? JA bych taky zkusila jinou nemocnici, tady se o varsky nemocnici rika ze jsou tam vsichni neprijemny a i doktori a sestry a ostrovska je zas uplnej opak, proto chci jit rodit tam…
ano volala a doktorka řekla,že se nedá nic dělat a ať přijedu v pondělí,ale nejdříve se mě snažila přemluvit..že prý jak se pozná,že nejsem ještě otevřená ještě v pondělí?Tak jsem jí řekla,že budu už vždy,ale že se na cestu k nim necítím… ![]()
Lus dobrá odpověď.
A když už u toho budeš, tak můžeš v pondělí rovnou sfouknout i gyndaře, aby se na tebe podíval a hotovo.