Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holciny vy jste se nejak rozjely. vitam nove prichozi!!! ![]()
Jinak my taky vetsinu veci pouzity. jak uz jsem psala.. hypoteka,ted uver na rekonstrukci… takze tak. Jedine co chci nove je sportak a postylka no. Monitor dechu budeme kupovat pouze kdyz budou nejake problemky(nedonosene nebo neco), chuvicky na co… v byte… Jinak kocarky mate krasny. Ja bych chtela casual play s4 nebo concord fusion. este neviem. kazdopadne jak jste nektera davala odkaz na tu pani co dela ty nanozniky apod… ty jo.. za ty penize a takove pekne…
![]()
taky mám onošené věci po jednom dítěti..mého přítele sestřenka má naštěstí klučíka a má moc hezké ěci,tak jsem si je od ní koupila a koupim si jen malémnožství nové..ale ponoštičky a botičky jsem si koupila nové..to je věc,kterou nemám onošenou kvůli hygieně…ale i punčochy mám onošené…a teda budu mít ještě novou vaničku a ten kočárek,ale jinak vše po jednom dítěti ![]()
cau holky. vy jste se zase rozjely
a vitam nove holky! zase takové pokročilé těhulky
jinak u me se asi definitivně dostavili tehu potize - nemuzu spat - jakmile si lehnu tak se mi zvedne kufr, mam prujem (behem hodiny sem byla 3×) ted se bojim si jit zas lehnout a tak tu brejlim do netu
moc bych si prala aby to byla holčička. ![]()
urcite ber Casualplay s4 - budes mit kocarek jako ja
ale ja nemam novy … od kamaradky za 11tis i z autosedackou ktera normalne stoji cca 4tis … je to nahrada hluboke korby, daji se polohovat i zada na tri stupne, ma nanoznik - fusak na nohy no parada ![]()
jinak ja objedlana oblecky na mimibazaru za 1500,– a mam vsechny ted uz jen dokoupit cepicku, ponozky a ve velikosti 50 jeden kabatek. v 52 az 62 mam vse ![]()
take mame hypoteku, uvery .. sileny.
monitor dechu chci .. znam maminy kterem to zachranilo miminko .. takze ja bez toho nebudu, chuvicka presne tak k cemu, jsem v byte 2+1 …
a ted premyslim jestli uziji rychlozavinovacku do autosedacky, rodim v cervnu, zda se mi dosti tepla a kdyz uz ta autosedacka ma ten nanoznik nevim, premyslim nad tim ze staci deka, ale jeste nejsem rozhodnuta.
pak jsem premyslela na odsavacne hlenu na vysavac … no stoji dost, o to ani tak nejde, ale asi koupim normalni a pak se uvidi jak to pujde, prosc kupovat hned drahou vec kdysz se to mimiskovi ani nemusi libit, tak asi tak ![]()
tehotenske nevolnodti prejsou … ja zvracela do 3 mesice i 8× denne … silenost … ale ted je mi uz dobre, jen jsem unavena ![]()
My máme barák se zahradou,takže chuvičky v létě užiji,a ještě k tomu byly přímo k monitoru:)O tom odsavaci jsem slysela,že to moc nejde a prý většina nakonec stejně kupuje ten klasický.
Svátko toho zvraceni se fakt bojim, ale hlavne aby byl drobek v poradku
už aby mi ho potvrdil ![]()
neboj se , tim ze ti je spatne to znamena ze je vse v poradku
deji se jen velke zmeny v tvem tele … prijdou jine veci pak - boleni v brise … take bez obav deloha se roztahuje .. ale nesmi to byt nesnesitelna bolest, jen pichani ![]()
zvraceni se neboj, ja si pozvracela i postel, vsude sebou nosila sacek, s auta jsem vybehla tak tak … klasika
hih
lucienne píše:
Svátko toho zvraceni se fakt bojim, ale hlavne aby byl drobek v poradkuuž aby mi ho potvrdil
ja tak strasne chtela holcicku,az fanaticky, ze jsem se bala, ze kdyz to bude chlapec.. budu nestastna. Obrecela jsem to, priznavam. A ted uz si nedokazu predstavit, ze by nam rekli holku. Uz jsem na klucika pripravena ![]()
K tomu zvraceni.. ja zvracela porad!! A to jsem delam v hotelu na restaurace. byla jsem dobluta,fleky na obliceji, koprivka.. no nadherny pohled
![]()
jeeee domecek a zahrada … take chciiii … ja v nem zila cely zivot pak stehovani s muzem a jsem v byte, ale domecek bude jednou … tak to chapu zahada a chuvicka je nutnost ![]()
finduska píše:
My máme barák se zahradou,takže chuvičky v létě užiji,a ještě k tomu byly přímo k monitoru:)O tom odsavaci jsem slysela,že to moc nejde a prý většina nakonec stejně kupuje ten klasický.
me je jedno co to bude … hlavne aby to bylo zdrave a at rekne cokoliv dr, jsem pripravena vse v neutralnich barvach jsem nakoupila … neb i dr se muze milit … jen na 100% ti to rekne plodova voda …
muz by chtel kluka pochopitelne ![]()
no pristi patek jdeme na 3D tak snad nam to uz reknou ![]()
no kdyz bude potreba koupim, jinak myslim ze ted zbytecna investice …
to stejne kolotoc nad postylku … ditko vyuzije az mu budou dva mesice tak proc kupovat ted ![]()
svatkaaa píše:
urcite ber Casualplay s4 - budes mit kocarek jako jaale ja nemam novy … od kamaradky za 11tis i z autosedackou ktera normalne stoji cca 4tis … je to nahrada hluboke korby, daji se polohovat i zada na tri stupne, ma nanoznik - fusak na nohy no parada
jinak ja objedlana oblecky na mimibazaru za 1500,– a mam vsechny ted uz jen dokoupit cepicku, ponozky a ve velikosti 50 jeden kabatek. v 52 az 62 mam vse
take mame hypoteku, uvery .. sileny.
monitor dechu chci .. znam maminy kterem to zachranilo miminko .. takze ja bez toho nebudu, chuvicka presne tak k cemu, jsem v byte 2+1 …
a ted premyslim jestli uziji rychlozavinovacku do autosedacky, rodim v cervnu, zda se mi dosti tepla a kdyz uz ta autosedacka ma ten nanoznik nevim, premyslim nad tim ze staci deka, ale jeste nejsem rozhodnuta.
pak jsem premyslela na odsavacne hlenu na vysavac … no stoji dost, o to ani tak nejde, ale asi koupim normalni a pak se uvidi jak to pujde, prosc kupovat hned drahou vec kdysz se to mimiskovi ani nemusi libit, tak asi tak
Já taky říkám, že nechápu proč vše nové, mimi poroste jako z vody. Kočárek tedy máme za 4500,nový, byl ježděny asi 4měsíce. Ale není na něm nic vidět,to bylo štěstí, že takovej hezkej, za tak hezkou cenu.Vy máte asi uplně novýa něco nqavíc ne?