Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no bývávalo
pochybuju,že budu mít zpět mou postavu…říká se teda,že čím dýl ti naroste bříško,tím víc ti to jde jen do bříška a ruce a nohy jsou stále štíhlé,takže vše schodíš a jsi opět štíhlá a ba naopak co holce naroste dříve bříško už na začátku těhu,tak jí to jde do celého těla (ruce,nohy a atd..) a vše jí zůstane…tak uvidíme…nemyslim si,že mi bříško sluší,ale moc děkuji
pááni 4?Já jsem řekla příteli,že bych chtěla vidět jeho,kdyby to měl odrodit..protože mi ze začátku,že chce fotbalový tým
![]()
neboj Luci dočkáš se taky
..,tak předem přeji vše nej k narozeninám…a ke svatbě také…taky čekám chlapečka a jak se chlapeček bude jmenovat?A jak těhu prožíváš? ![]()
lucienne píše:
Ahoj Ajlo vítám tě a přeji hodně štěstí!já vám ty pupíky závidím
ahojky dekuji…
ja jsem do 5 mesice nevypadala vubec tehotne porad mi kazdej rikam kde ma mbricho az kolem toho 20. tydne se to klubalo a pak to slo docela rychle dneska mam docela vetsi pupek uz, ale spousta zenskych rika ze mely mnooohem vetsi, ale ono neni co zavidet je to nepohodlny…s mensim briskem je vetsi pohoda
…
Lusisek píše:
neboj Luci dočkáš se taky..,tak předem přeji vše nej k narozeninám…a ke svatbě také…taky čekám chlapečka a jak se chlapeček bude jmenovat?A jak těhu prožíváš?
Ahojky dekuji ![]()
Malej se bude jmenovat Nataniel…jinak tehu byla pred mesicem jeste pohodicka, ale ted si taky nemuzu nejak narikat..jen je mi porad horko, nemuzu spat atd atd ale jinak dobry
malej se vrti jako o zivot…co u vas? jak se citite? Ja mela asi do 5. mesice nevolnosti tak jsem byla doma…
Nataniel?Krásné jméno,ale slyším ho poprvé
no u mě to také vůbec,ale vůbec nebylo poznat a nikdo mi nechtěl věřit,že jsem 4,5 měsíce těhotná..až kolem pátého to rychle naskočilo
a už je to na mě více vidět..ano to ano,lepší menší bříško..já měla štíhlé bříško a mohla i velikost S a teď mi nic není ani kalhoty a mám vše velikost L
a to jsem teprve (za dva týdny) 6 měsíc
ono to ještě naskočí určo a bude bříško jako buben
…cítíme se dobře,ale malej zlobí…kope a hýbe se,když se to mě nejméně hodí a nebo když jsu spinkat
jinak je to zlatíčko,které zbožňuji ![]()
No nasli sjem to jmeno v knize od Miloslavy Knappovy…Nejdriv jsem chtela Robin, manzel chtel po sobe LUkas ale ja chtela neco originalniho a uz jsem emla po krk jmen co se porad opakujou dokola…tak nakonec jsme se zamilovali do tohodle jmena
…
No ja nosim vse svy jen sjem si nakoupila nejaky leginy a puncochace a nosim svetrovy saty…atd…
Presne jak rikas ono to pak naskoci a roste to pak dost rychle…
Me taky malej kope nejvic kdyz ja chci usnout, ale vse je mu odpusteno
aspon o nem vim kdyz pak rikam neee ja uz chci spat a dyl me nekopne tak si rikam sakra kopni at vim ze tam jsi v proadku
takze milacek no..to vydrzim vsechno pro nej…uz jen 8 tydnu nemuzeme se dockat
Nataniel to je moc krasne jmeno!
já chci když to bude kluk Andreas - manžel je ondřej tak aby to bylo podobné, ale ne stejné, to se mi nelibí když se všichni chlapi v rodine jmenuji stejne ![]()
lusisku ja postavu hezkou nemam, takže je mi stejne uplne jedno kolik a kde přiberu ![]()
no můj přítel chtěl taky Robina,ale mě se to nelíbí..to je jako Robin Hůd
a pak chtěl Tobiáše..to je sice hezké jméno,ale už jsem si zvykla mu říkat Páťa
taky nosim punčocháče,dlouhé svetry pod zadek a nebo svetrové šaty a kabátek,ale už se otepluje a nevim co nosit,když na svetry a kabátek je už teplo…to samé si říkám já a to samé dělá on mě…se máš..už to vše budeš mít za sebou ![]()
to máš pravdu…můj přítel se jmenuje Stanislav a jmenuje se tak po tátovi svým..jeho táta se jmenuje po svém tátovi,ten jeho táta se taky jmenuje po svém tátovi Stanilav a mého přítele strýc je taky Stanislav,tak jsme se domluvily s přítelem,že ani z mojí rodiny a ani z jeho žádné stejné jméno ![]()
lucienne píše:
Nataniel to je moc krasne jmeno!já chci když to bude kluk Andreas - manžel je ondřej tak aby to bylo podobné, ale ne stejné, to se mi nelibí když se všichni chlapi v rodine jmenuji stejne
Dekuji ![]()
Andreas bych rekla ze je nova podoba jemna Ondrej..jelikoz jsem ted cetla jnizku a treba Andrea je novy vyraz pro drivejsi Ondřejku…takze to podobny mit urcite budete…Andreas se mi moc libi byl taky na seznamu a Nikolas atd…ale mame prijmeni na Z a uprosterd S a nejde to moc pres pusu…
Jsme taky zasazne proti davani jmen po otci ![]()
to jo uz jen chvilku uz aby to bylo taaak se tesim ![]()
patrik je hezke jmeno..ja teda chtela Robina moc (Hood je prece hrdina)
ale manzle nechtel slyset…Pak jsme uvazovlai i o jinych jmenech ale nic nam tak nejak k malymu neslo a ja mu zacla rikat Natíku nebo Naty a pka se to zalibilo i manzelovi tak jsmes e shodli (ale az pred vanocema jinak to byl boj desnej)…kdyz ti k nemu jde Patricek (moc hezky) tak je to jemno pro nej…musi to sedet
Ahoj, tak já jsem 19+5tt a čekám třetí miminko. S manželem budeme mít 5 let od svatby a máme doma dva kluky loupežníky.
Bydlíme v domečku, který jsme si zrekonstruovali, ale ještě něco chybí. Špatně mi dopadly triple testy, tak jsem musela na odběr plodové vody. Čekáme na výsledky, ty budou nejdřív za 14 dní. Měla jsem tam dvě postižení a ještě mě brali více plodovky na rozbor DNA.
Tajně doufáme v holčičku. Manžel tvrdí, že to bude holka, že ženský takhle vymrzujou… ale moc se těším!!! I když to bude kluk - jen aby byl zdravý.
Taky se těším,ale bojim se moc,ale moc porodu
taky se mi moc líbí…vybrali jsme ho s přítelem,ale on prostě Tobiáš nebo Robin,ale když jsem před New rokem byla v nemocnici,tak mu řekl Páťa a mě se ta zdrobnělina strašně líbí .. Páťa
…když já měla strach,že by malému nadávali Hoode..taky,ale jinak byl boj děsněj
…mě to jméno sedí strašně moc..já kdysi chtěla Danielka,ale ten hned na začátku vypadl,tak Patríček..řekla jsem příteli,že mám za sebou tři potraty,tak já jméno a on vysněného syna.
![]()
ahojky,tak to gratuluji..a co se těch triple testů týče mi je líto a držim palečky,ale věřím v to,že vše dopadne dobře…přesně tak,hlavní je,že malé bude zdravé… ![]()