Všechny těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
18.1.11 15:58

jeee lusisku a už to přítelova rodina ví, že to nebude stanislav? to bude tóčo ne? :D u nas v rodine je zase tradice davat jmena od M. akorat moje mama se mnou se vzbouřila… jinak bracha mama teta strejda sestrenice bratranci a babicky jsou uplne vsichni od M.. oni si podle toho snad i vybírají partnery, nebo ja nevim :D

Ajlo Andreas je snad přímo originální latinská nebo recka podoba ondřeje, ale nejsem si tim jista :) ps. jmenujes se podle te postavy z knizky, nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 16:01

Grumliku držim ti palce. :kytka: tedaa tady jsou samy dlouhotěhule a ja to vim od nedele a jeste nemam jistotu. ja uz chci videt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
18.1.11 16:06

Lucienne

neboj dočkáš se :wink: …vědí to od druhého měsíce těhu a vědí,že to nebude Stanislav..ona to nebyla jejich tradice,ale asi se jim to jméno líbilo..Takže naštěstí tóčo nebude…páni taky to máš dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.1.11 17:07

grumlík

ahojky drzim palecky at to vse dobre dopadne…To by se ted ke klukum hdoila sestricka, ale jak rikas hlavne at je zdrave i kdyby to byl treti klucik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.1.11 18:51

lucienne

nene jsem Ajla podle myho psa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 19:07

Jééé to je šmudla :D a podle čeho se jmenuje pes? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.1.11 19:25
lucienne píše:
Jééé to je šmudla :D a podle čeho se jmenuje pes? :mrgreen:

Tak kdyz jsem vymysleli jmeno tak sem porad nevedela jak se ma jmenovat a segra mi vymyslela Ajla(rikame ji Ajlinka,Ája)…:-) prdelka nase pak mame jeste Saru to vymyslela zas manzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 19:58

my mame taky pejska. jmenuje se Baloo :D je to pěkné třeštiprdlo :D sára by se mu moc líbila jak ho znam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 19:59

baloo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 17:24
lucienne píše:
baloo

no tak to by byla Sara nadsena ona miluje kazdyho, lidi, deti, psy…to by si vyhrali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.1.11 17:41

Tak to mají uplně stejnou povahu. Hlídač to vážně neni, stále by si se všemi hrál :D docela me mrzi ze u nas ve vsi nikdo moc nevenci a tak nema moc kontaktu s dalšími psy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 17:45
lucienne píše:
Tak to mají uplně stejnou povahu. Hlídač to vážně neni, stále by si se všemi hrál :D docela me mrzi ze u nas ve vsi nikdo moc nevenci a tak nema moc kontaktu s dalšími psy :(

no my ted taky nejak ne jeste v lete docela jo

Jinak co tehulkovani? Nejaky novinky?
Ja dnes byla na KO nataceli srdicko a od 21. jdu na MD :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.1.11 17:50

juu ty se mas. jsem rada ze mas vse ok. :) :kytka: ja jdu 28. na potvrzení těhu a manžel mě pomalu nenechá cokoliv udelat abych se pry nepřepínala a začal hledat co se všechno musí miminku koupit a chce se mnou za každou cenu jit na tu prvni kontrolu. Je s nim sranda no :D jinak jak slezl sníh tak se u nás na zahrade objevilo plno psích ho… a predstava ze to jdu uklizet tak se mi chce :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 17:58
lucienne píše:
juu ty se mas. jsem rada ze mas vse ok. :) :kytka: ja jdu 28. na potvrzení těhu a manžel mě pomalu nenechá cokoliv udelat abych se pry nepřepínala a začal hledat co se všechno musí miminku koupit a chce se mnou za každou cenu jit na tu prvni kontrolu. Je s nim sranda no :D jinak jak slezl sníh tak se u nás na zahrade objevilo plno psích ho… a predstava ze to jdu uklizet tak se mi chce :poblion: :mrgreen:

no to je spravny jen nic nedelej fakt se hodne flakej a vubec nic nezvedej, ani povlikat by si nemela a delat nejakou tezsi cinnost…prd na vse :-)
No my nastesti Saru v zime na zahrade meli minimalne spis sme ji meli doma a vencili…takze snad to u nas nebude tak desny..ale kdyz tam kouknu tak taky zadna krasa ale my to mame jinak reseny zepredu se nedap rojit na zahradu dozadu a tak pockam az bude fakt krasne a sucho a pak tam nakouknu…ono se to do ty doby rozlozi :-DDDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 17:58

na zacatku tehu bych se z toho taky po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie