Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jeee lusisku a už to přítelova rodina ví, že to nebude stanislav? to bude tóčo ne?
u nas v rodine je zase tradice davat jmena od M. akorat moje mama se mnou se vzbouřila… jinak bracha mama teta strejda sestrenice bratranci a babicky jsou uplne vsichni od M.. oni si podle toho snad i vybírají partnery, nebo ja nevim ![]()
Ajlo Andreas je snad přímo originální latinská nebo recka podoba ondřeje, ale nejsem si tim jista
ps. jmenujes se podle te postavy z knizky, nebo ne? ![]()
Grumliku držim ti palce.
tedaa tady jsou samy dlouhotěhule a ja to vim od nedele a jeste nemam jistotu. ja uz chci videt ![]()
neboj dočkáš se
…vědí to od druhého měsíce těhu a vědí,že to nebude Stanislav..ona to nebyla jejich tradice,ale asi se jim to jméno líbilo..Takže naštěstí tóčo nebude…páni taky to máš dobrý ![]()
ahojky drzim palecky at to vse dobre dopadne…To by se ted ke klukum hdoila sestricka, ale jak rikas hlavne at je zdrave i kdyby to byl treti klucik…
lucienne píše:
Jééé to je šmudlaa podle čeho se jmenuje pes?
Tak kdyz jsem vymysleli jmeno tak sem porad nevedela jak se ma jmenovat a segra mi vymyslela Ajla(rikame ji Ajlinka,Ája)…:-) prdelka nase pak mame jeste Saru to vymyslela zas manzel
my mame taky pejska. jmenuje se Baloo
je to pěkné třeštiprdlo
sára by se mu moc líbila jak ho znam ![]()
lucienne píše:
baloo
no tak to by byla Sara nadsena ona miluje kazdyho, lidi, deti, psy…to by si vyhrali ![]()
Tak to mají uplně stejnou povahu. Hlídač to vážně neni, stále by si se všemi hrál
docela me mrzi ze u nas ve vsi nikdo moc nevenci a tak nema moc kontaktu s dalšími psy ![]()
lucienne píše:
Tak to mají uplně stejnou povahu. Hlídač to vážně neni, stále by si se všemi hráldocela me mrzi ze u nas ve vsi nikdo moc nevenci a tak nema moc kontaktu s dalšími psy
no my ted taky nejak ne jeste v lete docela jo
Jinak co tehulkovani? Nejaky novinky?
Ja dnes byla na KO nataceli srdicko a od 21. jdu na MD ![]()
juu ty se mas. jsem rada ze mas vse ok.
ja jdu 28. na potvrzení těhu a manžel mě pomalu nenechá cokoliv udelat abych se pry nepřepínala a začal hledat co se všechno musí miminku koupit a chce se mnou za každou cenu jit na tu prvni kontrolu. Je s nim sranda no
jinak jak slezl sníh tak se u nás na zahrade objevilo plno psích ho… a predstava ze to jdu uklizet tak se mi chce
![]()
lucienne píše:
juu ty se mas. jsem rada ze mas vse ok.![]()
ja jdu 28. na potvrzení těhu a manžel mě pomalu nenechá cokoliv udelat abych se pry nepřepínala a začal hledat co se všechno musí miminku koupit a chce se mnou za každou cenu jit na tu prvni kontrolu. Je s nim sranda no
jinak jak slezl sníh tak se u nás na zahrade objevilo plno psích ho… a predstava ze to jdu uklizet tak se mi chce
![]()
no to je spravny jen nic nedelej fakt se hodne flakej a vubec nic nezvedej, ani povlikat by si nemela a delat nejakou tezsi cinnost…prd na vse ![]()
No my nastesti Saru v zime na zahrade meli minimalne spis sme ji meli doma a vencili…takze snad to u nas nebude tak desny..ale kdyz tam kouknu tak taky zadna krasa ale my to mame jinak reseny zepredu se nedap rojit na zahradu dozadu a tak pockam az bude fakt krasne a sucho a pak tam nakouknu…ono se to do ty doby rozlozi ![]()