Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já teda ještě nevím přesný termín porodu,jak jsem psala,jdu teprve až v pondělí k doktorovi,aby mi to potvrdil,snad bude vše ok… ![]()
mám ted spíš obavy než radost,ale určitě jsme miminko ještě jedno chtěli,jen jsme nečekali,že se nám to povede hned na poprvé,od začátku roka se snažíme,ale to jsem netušila,že budu už v unoru be práce ![]()
ale dneska jdu na pohovor,tak snad se konečně něco rozhýbe,v tomto měsíci už 3 ![]()
prcka svýho mám doma,jinak teda chodí od září do školky,ale je opět nemocý,ale vůbec tak nevypadá,kdyby neměl záchvaty kašle po ránu,do školky by šel,ale takto by nás nepustili,a ani bych nedala,aspon se doma nenudím,bych se užírala nervy,takhle aspon mám o zábavu postaráno,ani na nevolnosti moc nemám čas myslet ![]()
pavča moc dobře vím jaké to je když dítko onemocní malej Adam onemocněl během 14 dnů 2× a pokaždý antibiotika ale už se těším až půjde do školky už je doma dost dlouho a neví co by roupama vyváděl tak si alespon troku odpočinu
a co budu nalhávat malej je ve školce jako doma a nejraěji by furt byl ve školce no mazec
u nás je to samé,raději ve školce,nežli doma,ale chodí tam moc rád,to jo,ale když je nemocný tak s tím nic neudělám,kolikrát fakt nemocně ani nevypadá a roupami,jak píšeš,neví co dělat ![]()