Kdy vysadit HA?

4373
9.1.11 20:07

Kdy vysadit HA?

Ahojky holky, chceme se s přítelem pokusit v polovině roku o mimi. Kdy bych měla vysadit HA abych si „vyčistila“ tělo a kdy začít brát calibrum baby plan? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
9.1.11 20:10

Ahoj, tak já vysadila HA, odbyla si svoje dny a druhá MS už nepřišla - byla jsem těhu, takže jsem otěhotněla hned v prvním cyklu, ale každá to má jinak, některá otěhotní hned a jiná zase ne, takže je těžký radit. Jinak tělo se čistit nemusí, po vysazení HA je větší šance na otěhotnění a taky dvojek, protože vaječníky začnou pracovat na plný obrátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.1.11 20:24

Ahooj zdravim, taky chceme zacit pracovat na miminku v polovine roku. Ja prestanu brat HA az v polovine cervna a zkusim to nejdrive bez baby plan ,slysela jsem ze se po om dost pribira a i miminko je vetsi, ale jestli je to pravda :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
9.1.11 20:29

Mandarinko jak ti psala Pettulle. Taky se budeme snažit jako ty a ptala jsem se doktora jak to je a říkal mi. Po vysazení HA dostanou vaječníky signál, že hormony do těla už nepumpuješ a začnou pracovat na 130% takže je o těch třicet procent větší pravděpodobnost, že otěhotníš. Nebo plivne vajec víc a budeš mít víc dětiček. Pak už se vaječníky v dalším cyklu ustálí a jedou tak jak by měly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.11 20:31

No já jsem to v prvním těhu nebrala až pak calibrum baby. Tak nevím kdy nasadit ten baby plan, doporučuje se no, tak bych ho ctěla vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.1.11 20:35

Taky jsem nedržela žádnou očistnou pauzu a věřím, že není potřeba. Jen doporučuju zvýšit příjem kys. listové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.1.11 20:36
ManDarinka90 píše:
No já jsem to v prvním těhu nebrala až pak calibrum baby. Tak nevím kdy nasadit ten baby plan, doporučuje se no, tak bych ho ctěla vyzkoušet.

Calibrum baby plan je dobré na plánování a do začátku. Budeš mít hadinu a je to prevence vad- jako třeba rozštěpů a pod. :palec: Ale určitě seženeš vitamíny se stejným základem a levnější kys. listovou a vit. E. Tohle je takové pohodlné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 20:43

Moje dr. říkala, není třeba se „čistit“. Jen doporučuje brát kyselinu listovou min. tři měsíce před vysazením ha a dále alespoň do ukončeného třetího měsíce těhotenství.
U obou těhu jsem to tak udělala a vyšlo nám to na třetí a teď na druhý pokus po vysazení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 20:48

Jinak vitamíny dle doktorů jsou vhodné brát před otěhotněním (hlavně ta listovka) do těch třech měsíců těhotenství a pak není třeba nic brát, pokud je žena zdravá a jí pestrou stravu.
Já nic dalšího neberu, u prvního jsem brala mamavit a malý hodně vyrostl a nabral. Na mě byl nakonec veliký a moc se mu nakonci v bříšku nedařilo. Několik sestřiček i doktorů mi to potvrdilo, že vitamíny mají v mnoha případech vliv na velké děti, ale někdo to i vyvrací :nevim: . Jsou i případy, kdy mamina brala všechno možné a má miminko s průměrnou váhou…ale já už se bojím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.11 20:53

Aha, já myslela že se musí tělo vyčistit po hormonech :-) tak jo nasadím baby plan cca 3 měs před plánováním a pak vysadím HA-a může se to brát zároven s antikoncepcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 20:56

Jasně, je to právě ideální, protože HA odvádí z těla hodně listovky a takhle ji doplníš :wink:
Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 20:58

Tady máš na to odpověď http://www.rodina.cz/dotaz52721.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.1.11 21:00

Ahoj, já kdysi přestala brát v březnu HA a v červenci jsem otěhotněla. Teď to chci udělat stejně :) Doufám, že se zadaří opět „rychle“ :) Držím palečky všem snažilkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.11 21:00

Tak to je dobré mít na paměti :palec: moc děkuji za radu. Tak snad se poštěstí po létě by jsme to chtěly zkusit. A navíc mezi sourozenci bude věkový rozdíl celkem dobrý. Moje Viktorka bude mít v červnu 3 ročky a už by taky chtěla živé miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.11 21:02

My se o Vikinku snažily asi 4-5 měsícu a bez nějakých vitamínu a tak… až později jsem brala calibrum mami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí