Kdy začíná chránít antikoncepce

106
9.9.17 13:41

Kdy zacina chránít antikoncepce

Ahoj prosim kdy začne chránit antikoncepce před otěhotněním? Ja začla mit Měsíčky 30 ale jelikož jsem u sebe nemela prášky vzala jsem pak v jeden den tri najednou.Pak jsme paty den meli styk.. Myslíte ze jeste nechránila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35775
9.9.17 13:49

Hele víš, že je u toho takový papír, jmenuje se to příbalový leták? Ty tři prášky jsi si naordinovala sama, nebo doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.9.17 13:54

V letáku to nebylo cetla jsem ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.9.17 13:54

Ne vzala jsem si je zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
9.9.17 13:57

Co máš za antikoncepci? V příbaláku to 100% je napsáno!! Ale podle mě nějak extra chráněná nejsi… Dva zaráz to ano, ale 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
9.9.17 13:58
@veverka019 píše:
V letáku to nebylo cetla jsem ho

jak se jmenuje ta antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
9.9.17 13:58

Tri najednou? Proboha…
Uplne prvni plato se zacne brat prvni den menstruace, ucinost je po ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.9.17 14:06

Vonille a doktorka mi rekla ze chrání hned s prvním práškem v první den MS ale ja jsem ho vzala az třetí den. V příbalovem letaku bylo že kdyz se uziji tři tak muze bolet hlava nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
9.9.17 14:10
@veverka019 píše:
Vonille a doktorka mi rekla ze chrání hned s prvním práškem v první den MS ale ja jsem ho vzala az třetí den. V příbalovem letaku bylo že kdyz se uziji tři tak muze bolet hlava nic vic

Ale prosímtě
Vezměte si první tabletu přípravku Vonille první den cyklu (tj. první den menstruačního krvácení). Pokud začnete přípravek Vonille užívat první den menstruace, jste okamžitě chráněna proti otěhotnění. Můžete začít také 2.-5. den cyklu, ale pak musíte užívat další ochranné prostředky (např. kondom) prvních sedm dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
9.9.17 14:10

@veverka019 mám takový pocit, že jsi ten pribalovy leták vůbec nečetla. Je to tam přesně napsaný. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.9.17 14:12

Diky moc.Toho jsemsi nevsimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.9.17 14:19

Když se vezme první pilule v první den ms,
chrání hned, pokud se první pilule v první den ms nevezme, je vhodné použit navíc bariérovou ochranu, tedy kondom a to do konce cyklu.

Antikoncepce se neužívá jak lentilky. Ze sis vzala 3 najednou te nespasi. Sama sis odpověděla tim, co jsi napsala, ze ti rekla doktorka.

Až po styku se ptáš jestli jsi byla chráněna.. nebylo by lepší se informovat pred stykem? :zed: bože bože.. kdyby blbost nadnášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
9.9.17 15:03

Přišla historická doba, kdy se evoluce staví na hlavu. Místo co by měli potomky nejzdatnější jedinci celého druhu, tak je mají omylem ti neschopní základních úkonů, jako třeba rozumět psanému textu. :zed:

Nicméně, pro zakladatelku… já ti to řeknu úplně polopatě, jo?
Bere se jeden prášek denně, ani víc, ani míň, ideálně na to NIKDY nezapomínej, protože představa, že bys nějaký vynechala a musela opět ponořit nos do příbalového letáku, jak to napravit, je strašlivá. Příbalový leták je v každé krabičce a ZÁSADNĚ SE NEVYHAZUJE. Ale aby ses nemohla vymlouvat, dá se stoprocentně najít i na internetu.
Ale to neřeš, prostě je jen žer každý den, oukej?
A jakmile tohle SEBEMÍŇ nedodržíš, nebo budeš zvracet nebo mít průjem, tak týden kondom.
Nežereš antikoncepci, nemáš kondom, tak s nikým prostě nespíš.
Cokoliv z toho porušíš, kdykoliv můžeš otěhotnět.

Úplně primitivní, ne? Tak se tím teď už zkus řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.9.17 15:18

@ShelbyGT takhle vznikaji diskuze typu „Otěhotněla jsem přes antikoncepci“… :? Myslím, že by se s prvním receptem na HA měl psát test… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.9.17 15:23

@veverka019 dovolím si doplnit @LAlezane taky pozor na některý antibiotika a bylinky (např. třezalku) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí