Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JAk já se těším až to bude vidět!
Nemůžu se dočkat, ale vzhledem k tomu, že jsem opravdu hubená si asi ještě počkám…Jsem ve 14tt a nic není poznat ![]()
Neboj, dockas se
Ja jsem stihla a bylo to na mne videt az tak ve 24. tydnu, ale ja mela malinke brisko cele tehotenstvi ![]()
Ja jsem teda v 9 tydnu, jsem hodne hubena a brisko uz mam, zadne kalhoty mi nejsou
ja prave myslela, ze na hubenych je to videt hned.
Já jsem v 17 tt a už mám pěkný bříško. ted budu kupovat těhu kalhoty, normální už mě pěkně tlačí.
Taky už chci nakupovat těhu oblečení…NEjradši bych si to, že jsem těhotná napsala na čelo…Prostě se pochlubit, ukázat…A to by samozřejmě šlo nejlíp s bříškem ![]()
@Hanuii ve 14 týdnu jsem taky nic meměla ještě. pak to šlo rychle teda u mě. ![]()
Já měla v 9tt taky bříško a nezapla žádný kalhoty. Bylo to ale spíš tím, že jsem byla dost nafouklá. Pořádně růst to začalo až po tom 14tt a teď v 21tt už to jde dost vidět.. přijde mi každým dnem větší ![]()
U prvního až v 6. měsíci- ještě v pátém jsem byla hrát basket.. u druhého snad hned- v pátém měsíci se mě ptali, jestli už budu rodit.. a při odpovědi, že ne byla další otázk jestli čekám dvojčata..
Teď čekám třetí, ještě ani třetí měsíc skončený a připadám si zas jak velryba ![]()
@Agáta13 Jééé a jak zvládáte 2 děti, třetí na cestě a k tomu partnera? mě občas dává zabrat jen partner…nevim jak bych k tomu obletovala dvě děti ![]()
@Hanuii naprosto v pohodě- když byli kluci malí, tak mi partner pomáhal, co šlo(měli jsme prvního nespavce a sdruhým miminkem jsem jezdila dohlížet na stavbu). Teď už jsou kluci puberťáci a obletujou oni mně ![]()
@Agáta13 tak to máte pěkně zařízené…já myslela že to jsou ještě cvrčci a oni už puberťáci ![]()
@Hanuii partnera radím trochu zapojit už před miminkem, a pak s mimi odmalička, chlapi jsou šikovní a vstřícní- v zásadě fungujou na pochvalu. A také, když vědí, co to obnáší, si víc dokážou vážit toho, co ženská doma dělá (uvařit partnerovi teplou večeři s novorozencem zas taková sranda není, je fajn, když to nevyžaduje. Nebo když ví, že postarat se o batole je práce 24 hodin v kuse. Zkušenost k nezaplacení- dala bych tatínkům povinně víkend s broučkem pouze v jejich péči a maminkám poukaz do wellness:-)