Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den přeji, mám dotaz jaká je šance že můžu být těhotná, měli jsme s přítelem nechráněný sex 12 dní od poslední mentstruace a mc je 30 dní? Děkuji
já taky přemýšlela, jestli můžu být těhotná, když jsme souložili v úplně „jasně neplodný“ den… A odpověď tu vedle mě leží v posteli a cucá mi modem ![]()
Nepíšeš jestli je to od začátku nebo od konce MS a jak dlouhou máš MS, pokud je to počítáno od konce…
Nicméně šance je tak 10-25%
Pokud neužíváš antikoncepci, tak mužeš být těhotná, ať souložíš kdykoli
Nainuva píše:
No, několik známých přes poctivé braní HA otěhotněli…
Holma píše:Nainuva píše:No, několik známých přes poctivé braní HA otěhotněli…
To věřím, netvrdím, že když užívá antikoncepci, tak neotěhotní ![]()
Zdrávím vás všechny, no tak zatím jsem na na tom tak že ms se ještě nedostavila dneska je to 38 dní a tak zítra si koupím test a uvidím, co myslíte jsem nebo nebo je to jen náhodou takhle moc zpožděné?Nikdy dřív jsem takové zpoždění neměla,dostala jsem to tak max. 33 dní, díky mějte se krásně
dám vědět jak to dopadlo
Zpoždění ti mohl způsobit i stres,ale vpodstatě otěhotnět můžeš kdykoliv.Sperma vydrží i několik dní a ovulace může přijít taky téměř kdykoviv.Držím palce ať to dopadne jak chceš…
Ahoj holky tak dneska je to 42 dní od poslední ms a stále nic, test jsem si dělala dnes a nic tam nevidím.....zkusím zítra ráno jiný a uvidím.....
Dobrý den.Chci se zeptat vysadila jsem HA 26.11. kterou jsem brala devět let po vysazení 29.12. jsem dostala menstruaci hned po skončení jsme se s přítelem začali snažit o miminko( dalo by se říct že skoro každý den).Kdybych byla těhotná tak za jakou dobu mi to ukáže test. Děkuji ![]()
Ahoj holky vždy jsem poznala když jsem měla ovulaci ale po prasklé cystě nemám žádné příznaky ovulace. 4.12. jsem měla menses od začátku menstruace jsme s přítelem měli pohlavní styk 10 den 13 den. Všimla jsem si že mám na prsou takové žíly modré silně viditelné. Je možné těhu a nebo je to vsugerace. Ráda bych to první. ![]()