Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
je to naprosto normalni.
Me mlezivo teklo tak od 20tt v obou tehotenstvi. Nakup vlozky do podprsenky a uzivej posledni tydny s briskem. ![]()
Ahoj,
normální to je
Taky jsem to tak měla, mlezivo teklo od druhé poloviny těhotenství.
Normalni asi jak u koho.. Neni to jeste mleko, ale mlezivo (to, co tece jeste nekolik hodin/ dni po porodu, nez se rozjede laktace). Mne teklo v tehotenstvi hodne, hlavne kdyz jsem se ohybala, pri uklidu ap. a nejvic v lete, kdyz bylo teplo- znicehonic jsem mela mokry saty. Doporucuju nosit ven vlozky do podprsenky, doma jsem to neresila a prevlekala.
Není to moc příjemné
Už nemůžu sedět, stát, chytají mě křeče do lýtek a do břicha..Jsem ukňouraná
Jojo, taky jsem to měla, snad ještě dříve než od 20tt
a pro mě to byla dost otrava, neb jsem nebyla zvyklá nosit podprsenku (na svoje nic ji nepotřebuju).
tak mně neteklo v těhotenství vůbec nic, ale když holky píšou, tak je to asi normální ![]()
Vložky do podprdy nosím.. A ty křeče, ty bolesti, to že nemůžu sedět, ležet.. Taky jste to měli? Měli jste nějaké úlevové polohy nebo co vám pomohlo?
Tak to neporadím, bolesti jsem neměla, křeče občas z nedostatku hořčíku…
Anonymní píše:
Hořčík jsem brala, dr mi doporučila od 32 tt nebrat..
Presne tak, horcik je treba pred koncem vysadit. Uplne soucitim, ja jsem se nemohla posledni mesic ani pohnout, a to bylo v listopadu a ne v tehle vedrech
Doporucuju hlavne odpocivat a nepretahovat se. A hodne spat
- pokud to jde…
Ahoj chci se zeptat jsem ve 32 tt a teče mi už asi týden docela hodně mateřské mléko..Je to normální? K Dr. jdu ke konci týdne..