Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj maminky a těhulky,
měla bych na vás prosbu. Jsem ve 23. týdnu těhotenství a posledních pár dní pocituju při zvedání nebo naopak při dosedání nebo i při delším sezení když se pak narovnám takovou jako píchavou bolest v pupíku nebo tam někde. Vůbec nevím od čeho to může být. Prtousek se normálně vrtí a mrská. V leže je všechno ok. Napadlo mě jestli to nemůže být třeba od natahován vazů nebo podobně jak se tam všechno rostě a zvětšuje. Nemáte s tím, prosím, některá zkušenost? ![]()
ahojky ![]()
mela jsem podobny problem ve 2 trimestru akorat to bylo opacne , kdyz jsem delsi doby chodila, taky to tam pichalo a bolelo
casem to preslo
katkolina píše:
ahoj maminky a těhulky,
měla bych na vás prosbu. Jsem ve 23. týdnu těhotenství a posledních pár dní pocituju při zvedání nebo naopak při dosedání nebo i při delším sezení když se pak narovnám takovou jako píchavou bolest v pupíku nebo tam někde. Vůbec nevím od čeho to může být. Prtousek se normálně vrtí a mrská. V leže je všechno ok. Napadlo mě jestli to nemůže být třeba od natahován vazů nebo podobně jak se tam všechno rostě a zvětšuje. Nemáte s tím, prosím, některá zkušenost?