Bodavá bolest v pupíku

24
3.9.11 19:59

bodavá bolest v pupíku

ahoj maminky a těhulky,
měla bych na vás prosbu. Jsem ve 23. týdnu těhotenství a posledních pár dní pocituju při zvedání nebo naopak při dosedání nebo i při delším sezení když se pak narovnám takovou jako píchavou bolest v pupíku nebo tam někde. Vůbec nevím od čeho to může být. Prtousek se normálně vrtí a mrská. V leže je všechno ok. Napadlo mě jestli to nemůže být třeba od natahován vazů nebo podobně jak se tam všechno rostě a zvětšuje. Nemáte s tím, prosím, některá zkušenost? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1653
3.9.11 20:44

ahojky :mavam:

mela jsem podobny problem ve 2 trimestru akorat to bylo opacne , kdyz jsem delsi doby chodila, taky to tam pichalo a bolelo :pocitac: casem to preslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
3.9.11 21:42
napínaj se vazy jak se břicho zvětšuje a namájá a ani se nemusíš namáhat,ale mimino třeba roste rychlejí tak to takhle táhne, píchá apod
katkolina píše:
ahoj maminky a těhulky,
měla bych na vás prosbu. Jsem ve 23. týdnu těhotenství a posledních pár dní pocituju při zvedání nebo naopak při dosedání nebo i při delším sezení když se pak narovnám takovou jako píchavou bolest v pupíku nebo tam někde. Vůbec nevím od čeho to může být. Prtousek se normálně vrtí a mrská. V leže je všechno ok. Napadlo mě jestli to nemůže být třeba od natahován vazů nebo podobně jak se tam všechno rostě a zvětšuje. Nemáte s tím, prosím, některá zkušenost? :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí