Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, sice ještě nejsem 32tt, ale už se blížím, ale tvrdnutí jsem měla teď poprvé a to fest. Jsem myslela, že to nepoznám, ale poznám
. Záda…s těma jsem skončila na neurologii a do porodu mám napsané masáže a rehabilitaci…peklo jsem zažila
a křeče mám v noci do lýtek
![]()
Takže takový jsem chromajzl
![]()
Já mám 11 kilo na hoře.Tvrdnutí mám taky,když jdu moc dlouho,občas i v klidu,ale dá se to přežít
.Křeče jsem měla u druhého syna,ted né.A jsem docela překvapená,že se mi spí docela fajn(až na to noční čůrání)
.Nic ale nemění na tom,že už to chci mít za sebou,už mě to opravdu nebaví,hlavně mám doma ještě ročního prcka a už je to dost náročný. ![]()
Já jsem teda taky teprve 30tt ale to už je skoro jako 32, ne?
![]()
Tvrdnutí..no začalo mi až teď a je to mazec..ale tvrde jen večer a po námaze..dneska pju celej den Magnesii a je to OK
Bolest v kříži je teda daleko horší, s tou trpim jako prase! ![]()
A nahoře 6 kileček..
j jsem též 30 tt. tvrdnutí nemám, nebo jsem to nepoznala, křeče taky ne, až na špatný spaní a opravdu velký kopance do břicha ani nevím že jsem těhu.. no a přibrala jsem teda skoro 17 kilíček ![]()
Já jsem 32tt.Tvrdnutí břicha se mě bohužel taky týká a musím říct,že to není nic milého… Žáha mě pálila úplně ukrutně asi před 14-ti dny,teď jen vyjímečně a drobátko.
Prcek mě pořád kope do žeber když sedím a někdy mám pocit,že mi na močáku snad stojí nebo co…
Mám nahoře 9kg.Vzhledem k tomu,že jsem doufala,že se vejdu do 10kg,tak mě to docela mrzí.
Taky patřím mezi ty,co už se nemůžou dočkat,až bude venku.Často myslím na to kdy to asi přijde,jak to bude probíhat a jak bude malej vypadat…
lyrica píše:
Gábi tvrdnutí bys určo poznala, neboj
Phoebe13 píše:
Já jsem 32tt.Tvrdnutí břicha se mě bohužel taky týká a musím říct,že to není nic milého… Žáha mě pálila úplně ukrutně asi před 14-ti dny,teď jen vyjímečně a drobátko.
Prcek mě pořád kope do žeber když sedím a někdy mám pocit,že mi na močáku snad stojí nebo co…
Mám nahoře 9kg.Vzhledem k tomu,že jsem doufala,že se vejdu do 10kg,tak mě to docela mrzí.
Taky patřím mezi ty,co už se nemůžou dočkat,až bude venku.Často myslím na to kdy to asi přijde,jak to bude probíhat a jak bude malej vypadat…
Já se taky hrozně těšim..
Jinak kopání a pohyby…to je u nás na programu 24hodin/denně…
Jsou to pěkný pecky, co? ![]()
A na žáhu bych málem zapomněla…to je taky pěknej vopruz!!
jo to jo, taky mě občas pálí a kolikrát mi jídlo jakoby stoupá nahoru, jo a jedna věc co mě dost vadí, to je když usnu na zádech, holky to se začnu asi dusit nebo co, zmodrají mi rty, a mám strašný sny třeba o tom že na mě někdo klade těžký náhrobní kímen, a nebo tak, a přítel mě vždycky budí že ze spánkui chrčím, nebo naříkám, už se mi to stalo několikrát, a prý je to tím že mi malý tlačí na dutý žíly, nebo tak něco.. ale teda pocit na umření, hrozný, to se vzbudím zpocená, a je mi hrozně špatně ![]()
Já taky na zádech nespím,ani to nejde,jak mě všechno tlačí.spím na boku,namuchlám si deku mezi nohy a je to super
![]()
Já jsem celá omotaná kolem kojo polštáře, bych bez něj ai neusla, asi už
![]()
ahoj zajimalo by me-jestli jste nektera v 32 tt,tak o kolik kg jste pribrali,jak vam zrovna je,mate tvrdnuti briska,bolesti zad,nake krece atd-vse co se tyce tohoto obdobi-diky diky za info