Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mimčo by ještě nemělo být napojeno na Tvůj oběh, takže bych neplašila. Počátek je vždycky nejistý, buď je mimčo silné a udrží se nebo by odešlo stejně. Neboj, bude to dobré.
Mám to stejně, o víkendu a v úterý jsem pila víno a ve středu mi test potvrdil těhu - dnes jsem 4tt+4 a bojím, neb mám už blbou zkušenost z potratem ![]()
Ahoj,
hlavně klíííd. To bude dobré. Pokud jsi v úplném začátku, mělo by to být v pohodě. Já zase netušila, že jsem těhule (bylo to po vyš. u gynekologa, ten mi těhu vyvrátil) a brala jsem děsné drijáky (ATB, která se v těhotensví nesmí + další léky) a vše bylo OK.
A s příznaky si nelam hlavu, můžou být u každého těhotenství jiné ![]()
Buď v klidu, já do sebe lila RedBull s Vodkou po litrech, když jsem to ještě nevěděla ![]()
Prosímtě takových je
![]()
I ja obe deti „slavila“ ,aniz bych tusila, ze jsem tehu. U syna jsem si dokonce rikala, jak je mozny, ze mi chutna Whisky, kdyz normalne ji nemuzu ani citit
Halt syn bude asi gurman .
Apropo, dcera byla krasna nahoda,ale syn planovany a zrovna ten mesic, kdy jsem „slavila“ jsem nemela jedinej tehu priznak, zbyle tri mesice predtim jsem je mivala pravidelne 14 dni pred MS. Ale on mi to od 8tt vratil ![]()
Ale prosim te.. Bud v klidu.. Kazde tehotenství je uplne jine
Takze priznaky jsou odlisne nez u prvniho tehu.. Asi budes nekde na zacatku takze si s toho nic nedelej. To ze jsou prvni 3 mesice dulezite urco vis..Priroda nam to sama pekne zaridila.. Kdyby melo byt neco s mimi, tak potratis.. Kdyby melo mit nejaku vadu.. Spatny plod z tela odejde.. pokud plod z tela neodejde tak se neboj niceho ze by pak melo byt nejaky nemocny
Jsou vyjimky kdy se ti deti pak narodi postizene.. Stava se to opravdu malo.. Kdybych ti napsala co jsem ja vsechno prozila v tehu..... bylo by to fak na dlouho ![]()
jak už tady bylo řečeno, na začátku to nevadí, není přímo napojený, takže v pohodě, všichni (krom totálních abstinentů) měli na začátku těhu nějaký alkohol!!!
Jinak příznaky: já jsem těhotná podruhé, první těhu nevyšlo, a to jsem měla snad všechny typické těhu příznaky! a teď podruhé jsem měla akorát lehkou nevolnost a pobolívání prsou! pak mi nasadili hormony tak přišla i unava a pod., ale příznaky můžeš mít pokaždé jiné…
nedělala bych ukvapené závěry, pokud to bude zlé, tak ti to dr. řekne, ale myslím že s alkoholem to asi nebude mít moc společného
přeji ať vše dobře dopadne
Podle ovulace bych měla být cca 2-3 týden těhotná.7 testu ukázalo // uplně stejně tlusté,ale jinak mi vubec nic není.V prvním těhotenství sem prožívala strašné zvracení snad od samého početí.V tomto mám jen citlivost prsů ![]()
fakt se úplně zbytečně stresuješ, taky jsme měli nějaký oslavy, těhu jsem zjistila sice dost včas, ale od početí jsem určitě měla alkohol, neřeš to, prvních pár týdnů je to v pohodě!! znám holku co to zjistila až ve 3 měs. a taky oslavovali nějaký narozky a byli na svatbě… a mimčo je OK, zbytečně neplaš!
Anonymní píše:
Podle ovulace bych měla být cca 2-3 týden těhotná.7 testu ukázalo // uplně stejně tlusté,ale jinak mi vubec nic není.V prvním těhotenství sem prožívala strašné zvracení snad od samého početí.V tomto mám jen citlivost prsů
Neboj, to je normální. V prvním těhotenství jsem skoro nevěděla, že jsem těhule, 2.-4. žaludek jak na vodě a 5. a 6. jsem prozvracela
Nedělej si hlavu s tím, že nemáš těhotenské příznaky a nevolnosti jako přes kopírák ![]()
Ahoj anonymni,
neboj se, mimco bude v poradku. Ja taky nevedela, ze jsem tehotna, slavila jsem a nejen vinem a dost a mam zdravyho chlapecka. Kamaradka taky nevedela, na Silvestra se radne rozsoupla, kourila, tyden na to zjistila, ze je v 6. tydnu a malej ji oslavil 2 roky a je az moc chytrej ![]()
Telo si to umi zaridit, kdyz je to tehotenstvi tak cerstvy, ze to jeste nevis, aby se mimcu nic nestalo
Anonymní píše:
Ahoj.
Včera sem zjistila že sem těhotná.Už mám doma 4leté dítě a miminko sem si s mužem moc přála.Od včera mě postihla panika a mám strašnej strach.Bojim se jestli dítě bude zdravé proto že sem netušila že sem těhotná a 2 dny sem slavila s vínem.Strašně mě to trápí a mám strach.
Taky těhotenské příznaky nejsou takové jako u první těhotenství,spíše žádné.Mám strach že to značí něco špatného.
Mám strach a nemohla sem v noci ani spát.Mám strach se těšit a prostě sm popadla panice.Měla jste to některá stejně nebo sem blázen?Co si myslíte o alkoholu?Je potřeba jít časem na plodovku?Co ty příznaky nepříznaky?Mohou být u každého těhotenství jiné?
Děkuji a omlouvám se za anonym,ale o svém těhotenství zatim nechci říkat dokud to nepotvrdí ultrazvuk
No já taky popíjela vínko, kouřila, baštila nakládané hermelíny a játra… jsem v 8tt a doufám, že bude vše OK. Známá to měla podobné a do toho brala antikoncepci-těhu zjistila až skoro ve 3 měsíci a mímo je OK.
Ahoj.
.Strašně mě to trápí a mám strach.
.Mám strach že to značí něco špatného. 
Včera sem zjistila že sem těhotná.Už mám doma 4leté dítě a miminko sem si s mužem moc přála.Od včera mě postihla panika a mám strašnej strach.Bojim se jestli dítě bude zdravé proto že sem netušila že sem těhotná a 2 dny sem slavila s vínem
Taky těhotenské příznaky nejsou takové jako u první těhotenství,spíše žádné
Mám strach a nemohla sem v noci ani spát.Mám strach se těšit a prostě sm popadla panice.Měla jste to některá stejně nebo sem blázen?
Co si myslíte o alkoholu?Je potřeba jít časem na plodovku?Co ty příznaky nepříznaky?Mohou být u každého těhotenství jiné?
Děkuji a omlouvám se za anonym,ale o svém těhotenství zatim nechci říkat dokud to nepotvrdí ultrazvuk