Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
na mě bylo bříško,taky celkem brzy vidět…a to jsem nějak štíhlá nebyla,tak normál…okolo 16tt už to byl pěkný pupíček ![]()
Tak ja jsem v prvnim tehu zacala malinko tloustnout na zacatku pateho mesice. Kolega mi rekl, ze bych mela zacit cvicit ![]()
Kdyz jsem odchazela na materskou, tak nekteri se dosti divili ze jsem tehu, coz teda nechapu, uz jsem mela poradny balon. Chlapy, no ![]()
Ted jsem ve 3. a ja ho na sobe uz vidim.
U mě to bylo při prvním vidět tak kolem 20 byla jsem štíhlá,teď u druhého s kilama na víc to bylo vidět hned…snad kolem 10tt.No co naděláš,pokaždé jinak u každé jinak… ![]()
jsem v 15tt a už se začíná pěkně rýsovat. hlavně k večeru už je to pořádný pupan ![]()
Ahoj, u mě to bylo vidět tak kolem 15 tt, jsem hubeňour,ale já to na sobě pozorovala mnohem dřív.Jinak ještě ve 20 tt to na polovinu těhu nevypadalo. Dr když mě viděla, tak začala přepočítávat datum porodu, prý na to, že jsem v polovině těhu je bříško malinké
Datum porodu samozřejmě seděl.
K-a-č-i-k píše:
Ahoj, u mě to bylo vidět tak kolem 15 tt, jsem hubeňour,ale já to na sobě pozorovala mnohem dřív.Jinak ještě ve 20 tt to na polovinu těhu nevypadalo. Dr když mě viděla, tak začala přepočítávat datum porodu, prý na to, že jsem v polovině těhu je bříško malinkéDatum porodu samozřejmě seděl.
kolegyně neměla bříško vůbec, když jela rodit, tak jí vynadali, že neumí číst: Paní, tady je jasně psáno: Příjem rodiček!!!
takových diskuzí je tu víc, každý to má jinak
Tak na mně to bylo vidět až v osmém měsíci, do té doby kde nic, tu nic ![]()
Saroya píše:K-a-č-i-k píše:
Ahoj, u mě to bylo vidět tak kolem 15 tt, jsem hubeňour,ale já to na sobě pozorovala mnohem dřív.Jinak ještě ve 20 tt to na polovinu těhu nevypadalo. Dr když mě viděla, tak začala přepočítávat datum porodu, prý na to, že jsem v polovině těhu je bříško malinkéDatum porodu samozřejmě seděl.
kolegyně neměla bříško vůbec, když jela rodit, tak jí vynadali, že neumí číst: Paní, tady je jasně psáno: Příjem rodiček!!!
takových diskuzí je tu víc, každý to má jinak
tak až takový případ jsem nebyla…můj pupek to pak totiž dohnal ![]()
Na mě bříško bylo vidět už ve 4tt,ale protože jsem štíhlá a natekla jsem. Za to poslední 2měsíce se jen zakulacuje ![]()
Já jsem v 9.týdnu a na mě teda fakt vidět nic není, si připadám jako bych nebyla ani těhotná
V 9tt to je ještě málo,vydrž:-) a já jsem 15tt a ještě ani jedno kilo navíc,taky nevím jestli je to správné.
jak už jsem řekla u mě to nebude jen tak vidět jsem silnější ale jsem ve 13tt a shodila jsem 6 kilo! takže je to dost individuální
na me to taky bylo videt hned, jsem hubenour, ale staci kdyz se trochu vic najim a lidi uz se ptaji jestli nejsem tehu…
Já si v 10tt musela koupit nove gate
ale pak bohužel mimčo odešlo..a to jsem též hubeňour..ale kolegyně z kanceláře je na konci 7.měsíce a kolega - muž - si toho všiml až teďka..
někdy je to fakt komedie.