Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, kdy budete plnit cukrovi kremem? ![]()
Byla jsem zvyklá uchovávat cukroví v krabicích na balkoně ale při takovém počasí asi těžko co?
Plánuju to na sobotu, ale někdy jsem to dělala až den předem, přece jenom je to všechno z másla. Ještě ani linecké slepené marmeládou nemám, to mi přijde, že to je takové vyschlé, když se to udělá brzy.
Záleží na druhu krému… Pokud je jeho součástí i pudink, tak tím budu plnit až víkend před Vánoci… Krémem pouze z másla, salka a rumu začnu plnit už zítra…
Plnili jsme dneska a zapojovali jsme rezervní lednici.. na balkon to letos nevypadá ![]()
Linecké a banánky namažu marmeládou v úterý a nepečené cukroví udělám o víkendu. Krém budu dávat jenom do jednoho druhu, který se chystám péct zítra. Takže v druhé polovině týdne ho naplním ![]()
@šílenámáma píše:
Ja uz sezrala to cukrovi a na Stedry den dojim ten krem
Já kupuju u cukráře - chodím tam celý rok a peče úžasně, mají svoji výrobu přímo v cukrárně a to co upečou je jak od mé babičky, takže za mě - holky nohy nahoru, hezky pilníček do ruky, kafíčko na stůl, malou štamprli k tomu a pro cukroví a pro vánočku až 22.v pondělí ráno - doma si dělám jen rumové kuličky a vosí hnízda a domácí kokosky, abych nějakou tu atmosféru měla, ale s plněnzm ať se trápí študentky v cukrárně ![]()
Začnu asi ke konci týdne, marmeládou asi dřív.. uchovávám v lednici zavřené v plastových krabicích, měkké bývá rychle
@S.Ivanka píše:
Já kupuju u cukráře - chodím tam celý rok a peče úžasně, mají svoji výrobu přímo v cukrárně a to co upečou je jak od mé babičky, takže za mě - holky nohy nahoru, hezky pilníček do ruky, kafíčko na stůl, malou štamprli k tomu a pro cukroví a pro vánočku až 22.v pondělí ráno - doma si dělám jen rumové kuličky a vosí hnízda a domácí kokosky, abych nějakou tu atmosféru měla, ale s plněnzm ať se trápí študentky v cukrárně
to by mi děti neodpustily, nepéct:-)
@hofka píše:
to by mi děti neodpustily, nepéct:-)
dy´t říkám, rumový kuličky, vosí hnízda a vlastní kokosky - ty se pečou, takže krásně provoní byt
a zbytek upeče cukrář
ale moje tchyně už co jí 30let znám peče každoročně asi 20 druhů a na Mikuláše už má hotovo, no to by mě jeblo asi, v březnu to pak sype slepicím ![]()